نکاتی در مورد کیست کوروئید پلکسوس (کیست شبکه ی کوروئید)

نکاتی در مورد کیست کوروئید پلکسوس (کیست شبکه ی کوروئید)

کیست کوروئید پلکسوس در جنین که به صورت کیستی در مغز جنین توصیف می شود یکی از یافته های  سونوگرافی سلامت سه ماهه دوم بارداری است.

این کیست که در ناحیه ای از بطن های مغزی به نام کوروئید پلکسوس دیده می شود پاتولوژیک نیست و وجود آن به تنهایی اختلالی در عملکرد مغزی جنین ایجاد نمی کند.

تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

شیوع یک الی 2 درصدی در بارداری دارد و حدود 79 درصدشان تا 23 و 24 هفته از بین می روند و 95 درصدی تعدادی هم تا هفته 28 از بین می روند.
زمان مشاهده شان بیشتر در گزارش های روتین سه ماهه دوم و سوم گزارش شده اند اما به این معنی نیست که در سه ماهه سوم بوجود
 آمده اند.
 از حدود هفته 13 ظاهر می شوند. اهمیت آن در بررسی نشانه های جانبی است که اگر موردی بود برای بررسی های بیشتر فرستاده شود 
و ما تنها با مانیتور کردن کیست آن را پیگیری می کنیم.
کیست های کوروئید پلکسوس در سونوگرافی های روتین سه ماه سوم شایع دیده می شوند.
 
 اما اگر این کیست ها تنها یافته ها باشند و ناهنجاری در کنارشان نباشد، چندان نگران کننده نیستند و در سه ماهه سوم خودبخود محو می شوند.
 در برخی منابع هفته 23 و 24 را زمان محو نام برده اند زیرا تغییرات طبیعی اندازه بطنهای طرفی مغز جنین است. 
بنابراین اگر این کیست تنها یافته غیر طبیعی سونو باشد، مهم نیست و دو هفته یا یکماه بعد می توان سونوی پیگیری داد اما اگر اندازه اش بزرگ
 باشد و یا چند تایی باشد و یا در سونوی فالواپ بزرگتر شده باشد می تواند نشانگر هیدروسفالی باشد.  

در مواردی که کیست به تنهایی است مشکلی ندارد ولی اگر ناهنجاری دیگری همراهش باشد، موارد زیر می تواند تشخیص داده شود: 
تریزومی 18، در 50 درصد تریزمی های 18 این سیست دیده می شود. 
در تریزومی21، 
در نشانگان کلاین فلتر
پیش آگهی: 
سیست ها اغلب خودبخودی، در سه ماه سوم از بین می روند معمولا تا هفته 24 و معمولا با نقایص عصبی همراه نیستند اما اگر ریسک فاکتور 
دیگری  همراه شان بود بررسی ها را بیشتر می کنیم. 
 
نگاه سونوگرافیست ها به کیست های کوروئید: 
کیست شبکه کورویید یکی از سافت مارکرها بشمار می رود به ویژه در تریزومی 18. 
اگر کیست ها، یکطرفه و زیر 10 میلیمتر باشد و آنومالی مینور یا حتی ماژور دیگری دیده نشود، نیاز به اقدام تشخیصی تهاجمی نیست 
چون که کیست کورویید به تنهایی برای اصلاح ریسک غربالگری ضریب 1 میگیرد.
 
 تنها برای این مادران باید آنومالی اسکن دقیق انجام داد همراه با اکو قلب جنین. 
 
حتما دستهای جنین رو از نظر clenched hand چک کرد.
 
 توجه شود که اکثر این کیست ها تا 32 هفته تحلیل میروند.
 
 اگر پدر و مادر  نگران باشند که 3 تا 4 هفته بعد سونو از نظر سایز کیست انجام می شود.

مقالات مرتبط با نکاتی در مورد کیست کوروئید پلکسوس (کیست شبکه ی کوروئید)

پرسش و پاسخ

سوال 1402/10/28

سلام من خانمم در ماه پنجم باداری هست مراجعه کردن برای چکاب سونوگرافی و مشخص شد داخل مغز جنبن 2کیست 8میل و6میل وجود داره ایا برای مادر و جنین خطری دارد یا نه ممنونم جوابم بدید باتشکر.

پاسخ مدیر 1402/10/28

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود

سوال 1402/10/19

سلام من امروز غربالگری سه ماهه اول دادم گفتن که در سر جنین کیست کوروئید پلکسوس به اندازه ۲.۷mm در سمت چپ دیده شده بقیه ی موارد سونوگرافی نرمال بوده آیا برای جنین خطر دارد؟

پاسخ مدیر 1402/10/19

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود

سوال 1402/10/09

سلام در سونوی آنومالی من کرانیوم بطن سمت راست و چپ دوتا کیست یکی ۷ میل و ۴ میل مشاهده شده و در قلب هم فوکوس اکوژن در بطن چپ دیده شده خیلی نگرانم خطرناک هستند یعنی؟

پاسخ مدیر 1402/10/09

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. اگر تست های غربالگری تان نرمال است نگران اکوژن کاردیاک فوکوس نشوید.کانون اکوژن داخل قلبی برای خود قلب جنین هیچ مشکلی ایجاد نمی کندو اغلب در سه ماهه سوم یا بعد از تولد از بین می رود. هم چنین اگر سایر یافته های تست های غربالگری ،ازمایشات بیوشیمی ،سونوگرافی تخصصی ( انومالی اسکن برای بررسی soft markers ) از نظر اناپلوئیدی ( سندرم داون ) منفی باشد این کانون اکوژن خوش خیم بوده و مشکلی برای جنین ایجاد نخواهد کرد و نیاز به بررسی بیشتر ندارد٠همانطوریکه اشاره شد وجود اکوژنیک فوکوس یک بیماری قلبی نیست ویک نشانه ضعیف ( soft marker) سندرم داون هست . تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1402/09/20

سلام.سن بارداریم ۱۸ هفته و ۲ روز هست.دوتا کیست تو سر جنین پیدا شده که سمت راست ۱۵م‌م هست.سمت چپ ۱۱م‌م.اکوی قلب جنین هم گرفتم گفتن یه لکه دیده شده،و هر چند ثانیه خون پس میده بنظرتون خطرناکه؟

پاسخ مدیر 1402/09/20

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود

سوال 1402/09/05

سلام من برادرزادم ۳۵ هفته بدنیا اومده الان ۱۰ روزه بیمارستانه گفتن شیر نمیخوره میک نمیزنه امروز سونو گرافی کردن گفتن سرش کیست داره تو بارداری ام چیزی نگفتن لطفا اگه خیلی خطرناکه بد اگه خوب میشه بگید توروخدا زود تر جواب بدید ازتون خاهش میکتم

پاسخ مدیر 1402/09/05

نگران نباشید به احتمال زیاد برطرف می شود ولی بهتر است مشاوره ژنتیک انجام شود .

سوال 1402/08/15

سلام، به نظرتون چه کاری انجام بدم؟ تو ازمایش کواد مارکر تریزومی ۲۱: ۱به ۱۲۳۰ تریزومی ۱۸: ۱ به۸۱۹۰ - , One choroid plexus cyst is seen on Rt side, measured 12.0*5.9 mm. As a sole finding, and with no other detectable anomaly, choroid plexus cyst is an unremarkable finding .Follow-up after 1 month is suggested.

پاسخ مدیر 1402/08/15

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1402/04/17

سلام وقت بخیر من در هفته ۱۸ بارداری سه تا کیست کرویید در جنین وجود داشت که که سمت چپ 4 میل و سمت راست مغز دو تا به اندازه ۱۰.۷ و ۷ میل بود در هفته ۲۴ دوباره سونو رفتم که گفت دو تا ش از بین رفته فقط یکی بزرگتر شده و اندازه ۲۱.۲ در ۱۲.۶ شده و بطن جانبی به اندازه ۱۴.۳ میل گشاد شده .ببخشید میخوام بدونم خیلی خطرناکه .پیش پریناتالوژیست رفتم گفت خوشبین باش و برو یه ماه دیگه بیا توضیح دیگه ای بهم نداد.

پاسخ مدیر 1402/04/17

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1402/04/13

سلام وقت بخیر اگه کیست کرویید در هفته های بالاتر بارداری بزرگتر بشه خیلی خطرناک است؟

پاسخ مدیر 1402/04/13

اگر این کیست‌ها به تنهایی ایجاد شده باشند نه تنها درمان خاصی ندارند، بلکه بطور کل نیاز به درمان نخواهند داشت انجام غربالگری های دوران بارداری و پیگیری وضعیت کیست در دوران بارداری مهم است. این کیست‌ها در اکثر موارد تا هفته ۲۸م بارداری بهبود پیدا می‌کنند. حتی اگر این اتفاق نیفتد و جنین با کیست مغزی متولد شود، هیچ اختلالی در رشد او وجود نخواهد داشت. نتایج تحقیقات بر نوزادانی که با کیست مغزی متولد شده‌اند، بیانگر این مطلب است که چنین کیست‌های مغزی، تا شش ماهگی خود به خود از بین رفته و همچنین در این مدت نیز هیچ عارضه ای در رشد کودک نداشته اند

سوال 1402/03/27

سلام من در هفته ۱۶ nipt و afp رو انجام دادم و دکترم اوکی داد اما تو سونو آنومالی گفتن یه کیست در بطن راست جنین دیده شده میخواستم بدونم خطرناکه؟

پاسخ مدیر 1402/03/27

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1402/03/10

سلام خسته نباشید من در هفته 22هستم یه کیست 4م م تومغزش پید ا شدخواستم ببینم خطرناکه لطفاً جواب بدن بچه اولمه

پاسخ مدیر 1402/03/10

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1402/02/30

سلام. روزتون بخیر. من در هفته34 بارداری هستم در سونوگرافی دوتا کیست با ابعاد 13 و 17 میلیمتر در چین باسن جنین مشاهده شد. نگران هستم مشکلی ایجاد نمی کنه؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ مدیر 1402/02/30

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1402/02/24

وجود کیست آراکنوئید در سر جنین بدون ارتباط با بطن ها در هفته سیم با این شرایط چه آسیبی میرسه و ممکنه روند طبیعی داشته باشه و کودک آسیب نبینه

پاسخ مدیر 1402/02/24

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1402/02/23

سلام وقتتون بخیر من هفته 17هستم و سونوگرافی آنومالی در شبکه کوروئیدال خلفی سمت راست تصویر یک کیست یه نیامتر 4mmمشاهده شده این خطرناکه؟

پاسخ مدیر 1402/02/23

نگران نباشید

سوال 1402/02/20

سلام وقت بخیر من تو هفته 18بارداری تو غربالگریم گفت کیست کوروئید پلکسوس اندازه 7 م تو مغز جنین وجود داره و دوباره پزشکم برام سونو خالی فکر میکنم از همون قسمت نوشته جای نگرانی وجود داره از نگرانی و استرس دارم میمیرم و اگر خدای نکرده برطرف نشد چی میشه لطفاً راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ مدیر 1402/02/20

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود

سوال 1402/02/07

سلام ببخشید من در هفته ۱۳ هستم سونوگرافی گفت یک کیست ۲۹در۳۱ در قفسه سینه وجود داره چیکار کنم خطرناکه یعنی

پاسخ مدیر 1402/02/07

توسط متخصص زنان و زایمان باید چک شوید تا ایشان نظر تخصصی براساس نتایج سونوگرافی دهند.

سوال 1402/01/20

سلام وقت بخیر توروخدا جواب بدید خیلی نگرانم و استرس دارم در هفته ۱۸ سونوگرافی کیست کاروتید پلکس سلام ۸ میلی متر و پیلکتازی دو طرفه کلیه جنین رو نشون داده باید چیکار کنم خطر داره یا بستگی به نتیجه غربالگری داره که در محدوده کم خطر باشه؟

پاسخ مدیر 1402/01/20

کیست کوروئید پلکسوس ،اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود. قطر قدامی خلفی لگنچه کلیه های جنین زیر 4 میلی متر نرمال می باشد. که پلیکتازی خفیف بوده و پیلکتازی خفیف یک یافته شایع و معمول در سونوگرافی بوده که کمتر از 1 الی 2 % جنین هایی که پیلکتازی ایزوله داشته اند مبتلا به سندرم داون هستند.و 4-7 میلی متر Mild renal pyelectasis محسوب می شود و طبق پروتکل برای اطمینان خاطر کاندید تست NIPT می باشد چراکه این یافته همانطور که گفته شد جزو سافت ماركرهای سندرم داون محسوب می شود. و چنانچه NIPT نرمال شد باید بین هفته های 28-32 حداقل دوبار دیگر سونوگرافی انجام شود تا مطمئن شویم پیلکازی به سمت هیدرونفروز پیش نرفته است و یک بار هم در روز 3 یا 4 بعد از تولد طبق صلاحدید پزشک باید سونوگرافی انجام شود که اطمینان خاطر حاصل شود.

سوال 1402/01/07

سلام من در هفته ۱۹ بارداری هستم و گفتن یک کیست در سر جنینم دیده شده و تریزومی ۱۸ من به این صورت نوشته شده 1:3000> هستش میشه راهنماییم کنید باید نگران بتشم؟ چون در تعطیلات عید هستیم هیچ متخصصی نیست که ازش کمک بگیرم و خیلی نگران هستم

پاسخ مدیر 1402/01/07

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1401/04/21

سلام،من در هفته36+2هستم دوتا سونو دادم که سونو قبلی که در ۳۵هفته بودم اتساع بطنی در سمت چپ مشاهدهشد بین 14_15الان که تکرار کردم درسمت چپ 13.5و در سمت راست 6 به نظرتون تا زمان زایمان برطرف میشه؟

پاسخ مدیر 1401/04/21

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1401/04/04

سلام خانمم به شدت استرسیه و تو غربالگری دومش گفتن تو سرش کیست داره امروز گفتن باید نمونه برداری شه خیلی نگرانم لطفا یکم توضیح بدین وضعیت خطرناکیه که نمونه برداری باید بشه؟ ممنون

پاسخ مدیر 1401/04/04

نه نگران نباشید . نمونه برداری ؟؟؟؟ اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود و جای نگرانی ندارد .

سوال 1401/03/20

سلام کیست کوروئید پلکسوس و لکه قلب مشاهده شده درسونوی آنومالی هفته هفدهم و nbهم3.6 اما سونو وآزمایش غربالگری اولم همه چیز خوب بود بنظرتون مشکل جدیه؟

پاسخ مدیر 1401/03/20

اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1401/03/10

سلام خانم بنده آمینوسنتز انجام داده هیچ مشکلی نداشته ولی آنومالی انجام داده یکی از بطن های سرش ۱۱.۹هستش دکترشم گفته ۳هفته دیگه باید سونو تکرار بشه خواستم بدونم امکانش هست اب سرش جذب بشه؟آیا مشکلی نداره؟

پاسخ مدیر 1401/03/10

جواب: نگران نباشید . اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد و امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1400/12/04

سلام من سونوگرافی انومالی انجام دادم و همه چیز خوب بود ولی نوشته در حفره خلفی از طریق ارتباطی به دیامتر 3 MM ساختار کیستیک به ابعاد 8*5MM بافضای بطن چهارم در ارتباط است که در تشخیص افتراقی هایپوپلازی تحتانی ورمیس، Black pouch cyst و وارین اندی واکر قرار می‌گیرد و نوشتن مشاوره پریناتولوژی پیشنهاد میشود

پاسخ مدیر 1400/12/04

جواب: نگران نباشید . اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد و امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1400/09/13

سوال: سلام خسته نباشید توسرجنین دوعدد کیست دیده شده وبعداز یک ماه سنوگرافی یکی از کیستها ازبین رفته ودیگری هم از 9mmبه8رسیده ایا امکان تحلیل میباشد ،ممنون میشم پاسگو باشید

پاسخ مدیر 1400/09/13

جواب: نگران نباشید . اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد و امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1400/07/09

سوال: سلام من دیروز در هفته ۱۸ انومالی انجام دادم دوتاکیست ۱۲ و ۱۴/۵ دو طرف مشاهده شد هرچند دکتر گفت رفع میشه من خیلی حالم بدشد ... اما الان که اینجارو خوندم خیلی امیدوارم شدم. ریسک تریزونی۱۸ هم یک در ۱۲۰۰۰ بود. واقعا تا دوماه دیگه ازبین میرن؟؟

پاسخ مدیر 1400/07/09

جواب: گر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، و چنانچه خیلی نگران هستید توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کنید. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1400/04/12

سوال: سلام به گفته پزشک خانمم در سمت چپ مغز یکی از دو جنین دختر یک کیست کوروئید پلکسوس دیده شده به اندازهmm۶*۵mm ،در هفته۱۷ بار داری در غربالگری دوم دیده شده.آیا به نظر شما نیاز به اکو قلب و آزمایش آمینیوسنتز می باشد؟

پاسخ مدیر 1400/04/12

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1400/02/07

سوال: با سلام سلام من 19هفته و یک روزه دوقلو باردارم تو سونوگرافی رنگی نوشته که در کوروئید پلکسوس بطن جانبی راست مغز جنین اول دو سیت به اقطار 4 و 6 میلیمتر دید شد و من غربالگری اول و دوم رو انجام داده ام و حتی سل فری رو هم انجام داده هست و در هرسه در محدوده low risk بوده ام و حتی t-18 مخرجش بیش از 1000 بوده حدود 99000 بوده ، بنظرتون مشکلی است البته هنوز به دکترم نشان نداده ام

پاسخ مدیر 1400/02/07

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/12/02

سوال: سلام من در هفته ۳۱ بارداری هستم و در سونوگرافی امروزم نوشته ،تفاوت پارامترها با یکدیگر بیش از حد طبیعی است.قطر اتریوم بطن طرفی ۱۲میلیمتر و افزایش یافته می باشد.همچنین اتساع در شاخ های فرونتال مغزی مشهود است.بطن سوم دیلاته نمیباشد.در غربالگری اول و دوم همه چیز نرمال بود و تریزومی۱۸،و۱۳و۲۱ یک در سی هزار است.لطفا بگید که این عدد بطن و اتساع برای جنین خطر ناکه یا به خودی خود از بین میره،خیلی نگران هستم،در ضمن بارداری دومم هستش و بچه ی اولم کاملا سالمه،ممنون از شما.

پاسخ مدیر 1399/12/02

جواب: نگران نباشید، مطلبی که شما نوشتید مربوط به قطر ونتریکول ها می باشد ، که این معیاری نیست که برای محاسبه سن جنین استفاده کنیم، به احتمال زیاد میزان قطر HC هم افزایش پیدا کرده، اگر این آیتم هم افزایش یافته ، علل غیر کروموزومی می تواند عامل آن باشد که باید پیگیری شود.

سوال 1399/11/17

سوال: سلام اگه کیست سمت سر جنین در شکم مادر به سایز ۳۲ در ۱۶ باشد در سمت چپ سر جنین خطر ناک است یا نه

پاسخ مدیر 1399/11/17

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/11/17

سوال: سلام من رفتم سونوی آنومالی تو سرش دو سمت کیست کروئید پلکسوس داره اندازه هاش هم ۱۵ mmو ۲۰mmآیا خطرناکه؟

پاسخ مدیر 1399/11/17

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/10/12

سوال: سلام من سونوی هفته ی ۱۸ بارداری رو انجام دادم و پزشک گفتند که یک کیست کروئید در مغز جنین وجود داره و چون جواب آزمایش غربال گری نرمال بود گفتند که مشکل ساز نیست ولی من نگران هستم و میخوام بدونم باید برای درمان چه کنم

پاسخ مدیر 1399/10/12

جواب: نگران نباشید. اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است .تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/09/22

سوال: سلام خسته نباشد ببخشید من امروز رفتم سونو ۱۸هفتگی دکتر گفت کیست ۳mm در مغز جنین هست خیلی نگرانم لطف کنید بهم بگید چجوره رفع میشه مشکلی پیش نمیاد؟خواهش میکنم زودتربهم جواب بدید..

پاسخ مدیر 1399/09/22

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/08/30

سوال: سلام طور خدا منو از نگرانی در بیارید من تو هفته۱۷ هستم رفتم سونوگرافی میگن تو سر جنین بطن چپ به اندازه ۲/۶ یه کیست ساده کورویید پلکسوس مشاهده شده ایا خطرناکه؟

پاسخ مدیر 1399/08/30

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/08/22

سوال: سلام من۱۶هفته و۵روز باردارم سونودادم گفتن دریکی ازشبکه های مغز جنین تصویریک ناحیه اکوفری به دیامتر۳.۵mmدیده میشه،خیلی نگرانم ،نتیجه غربالگری ۳ماه اولم درمحدوده کم خطره,شبا خواب ندارم خیلی ناراحتم ک برای بچم خطرداشته باشه

پاسخ مدیر 1399/08/22

جواب: نگران نباشید.اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد و امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ،تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود. ولی اگر ریسک بیشتر از عدد مذکور می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/08/15

سوال: سلام من توي آنومالي هفته ٢٠ اندازه يكي از بطناي مغز جنينم ٨.٧ و اون يكي ٦.٤ بود و گفتن خطرناكه ٨.٧ و ممكنه بره بالا چيكار ميتونم بكنم؟

پاسخ مدیر 1399/08/15

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/08/14

سوال: سلام بنده حامله و در هفته ۲۳هستم امروز یک سنو گرفتم بطن های جانبی 7/4mm سیسترنامگنا 6/1mm آیا بچه مشکلی داره یا نه

پاسخ مدیر 1399/08/14

جواب: خیر نرمال است.

سوال 1399/08/04

سوال: سلام.من در۱۸هفته و۵روز سونوگرافی آنومالی انجام دادم سمت چپ مغزکیست کوروییدال پلکسوس با اندازه ۵×۴mm نشون داد آیا خطرناک .تمام آزمایش مرحله ۱و۲ سالم بود.من بایدتست انجام بدم .راهنمایم کنیدچیکارکنم.

پاسخ مدیر 1399/08/04

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/07/29

سوال: سلام ببخشید من امروز سونو آنومالی ۱۸هفته رو انجام دادم گفتن ک سمت چپ مغز جنین یه کیست کوروئیدپلکسوس با دیامتر5mmدیده شده،توی آزمایش غربالگریمم تریزومی۱۸روی ۱:۱۰۰هست آیا خطرناکه؟تو رو خدا بهم بگید چیکار کنم خیلی نگرانم.

پاسخ مدیر 1399/07/29

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد و امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد که طبق ریسکی که فرمودید بیشتر است توصیه می کنم حتما و سریعا با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/07/19

سوال: سلام من تو سونوی آنومالی هفته ۱۸ یه کیست کروئیدی سر به اندازه ۳.۵ میلیمتر و یک فوکوس اکوژنیک در قلب به انداره ۲.۵ مشاهده شده. البته ریسک ترزیومی ۲۱ در غرالگری اول ۱به ۱۴۰۰ و ریسک تریزومی ۱۳/۱۸ ۱ به ۱۲۰۰۰ بوده و عدد nt هم ۱.۲ بوده. جای نگرانی هست؟

پاسخ مدیر 1399/07/19

جواب: نگران نباشید . تمام توصیه هایی که می شود جهت بررسی بیشتر و اطمینان از سلامت جنین است. لازم به ذکر است که اگر ریسک غربالگری نرمال باشد،با توجه به اینکه Echogenic CARDIAC focus از مارکرهای اختلالات کروموزومی نمی باشد ولی اگر این مارکر با مارکر دیگری مثبت شود جهت بررسی بیشتر و اطمینان از سلامت جنین کاندید انجام آمنیوسنتز می باشد. و در صورت نرمال بودن باید fetal echocardiography باشد.

سوال 1399/07/06

سوال: سلام. بچه من وقتی به دنیا اومد. سونوگرافی ازش گرفتن. و داخل سونوگرافی نوشته بود: (شواهد کیست کوروئید پلکسوس به ابعاد ۳/۲mm در سمت راست و به ابعاد ۳/۲mm در سمت چپ دیده شد) این چه معنی داره؟

پاسخ مدیر 1399/07/06

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/06/29

سوال: باسلام من در هفته ۱۹ بارداری هستم سونو انومالی یک کیستکوروئید دوطرفهبه ابعاد ۶و۵درسر جنین دیده شده که در آزمایشهای غربالگری ریسکها پایین بود تریزومی ۱۸ نیز ۱:۳۰۰۰۰ولی به علت پایینبودن بتافری در مرحله اول غربالگری پریناتالوژی پیشنهاد امینوسنتز رو دادن به نظر شما انجام ان با توجه به هزینه بالا ضروری است؟

پاسخ مدیر 1399/06/29

جواب: لازم به ذکر است که اگر اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی در ارتباط با کیست کوروئید پلکسوس ندارد و امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود . ما در مواردی که یک سافت ماکر مشکل دارد و ریسک های مربوطه نیز خطرناک نباشد توصیه به بررسی روتین غربالگری می کنیم ولی کلا باید طبق صلاحدید پزشک متخصص عمل نمود و تست آمنیوسنتز تست تشخیصی بوده و با درصد بالای 99.5 درصد خیالتان از سلامت جنین مطمئن می شود.

سوال 1399/06/16

سوال: سلام خسته نباشید ببخشید من آزمایش ژنتیک و دوتا غربالگری هام مشکلی نداشته الان هفته ی ۳۰ هستم دکتر سونوگرافی گفت ونتریکولومگالی خفیف تا متوسط بطن های جانبی مغز داره و دیانتی بطن جانبی سمت راست ۱۴میلیمتر و چپ ۱۲/6میلیمتره و اینکه برادر همسرم هم چند وقت پیش بهش گفته بودن یکی از بطن های مغزت گشاده ولی هیچ مشکلی نداشت و فشار مغزش خوب بود میشه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ مدیر 1399/06/16

جواب: چون در هفته 30 هستید توصیه می شود طبق صلاحدید پزشک با متخصص پریناتولوژیست مشاوره کنید و اگر صلاح می دادن توصیه می شود جهت رفع نگرانی NIPT انجام شود.

سوال 1399/06/02

سوال: سلام خسته نباشید امروزوارد بیست هفته بارداری شدم سونوگرافی دوم وجود سه تا کیست 4.5-7.5 گفته هستش،قبل این آزمایشاتم وسونوگرافی قبلیم مشکلی نداشت.ترزومی 1.1430و1.3640بود، دکترم برا سه هفته دیگه سونوگرافی نوشته برام، ولی الان خیلی میترسم چیکار باید کنم

پاسخ مدیر 1399/06/02

جواب: مشخص نکرده اید ریسک ها مربوط به کدام تری زومی هاست؟. که البته هر دو در محدوده نرمال است..دقت کنید اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/06/02

سوال: سلام خسته نباشید امروزوارد بیست هفته بارداری شدم سونوگرافی دوم وجود سه تا کیست 4.5-7.5 گفته هستش،قبل این آزمایشاتم وسونوگرافی قبلیم مشکلی نداشت.ترزومی 1.1430و1.3640بود، دکترم برا سه هفته دیگه سونوگرافی نوشته برام، ولی الان خیلی میترسم چیکار باید کنم

پاسخ مدیر 1399/06/02

جواب: ریسکها رو مشخص نکردین برای کدام تریزومی می باشد؟. به طور کل اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد و امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. لازم به ذکر است تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/06/01

سوال: با سلام من ۱۹ هفته هستم سونو انومالی تشخیص کیست مایع به ۷میلی و۶ میلی داده شده امروزم آزمایش ژنتیک انجام داده ام ایا این کیست خطر دارد

پاسخ مدیر 1399/06/01

جواب: تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود که توصیه می شود با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود که احتمالا شما این تست را داده اید. نگران نباشید و منتظرجواب تست باشید.

سوال 1399/05/31

سوال: سلام کیست آراکنوئید۸میلی در جنین ۱۸هفته تحلیل میرود

پاسخ مدیر 1399/05/31

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/05/27

سوال: توی سونوی من زده کیست کوروئید پلکسوس ب قطر ۳.۵ میلی متر هفته ۱۸ ام و خیلی نگران چکار کنم

پاسخ مدیر 1399/05/27

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود. تقریبا در ۲ درصد جنین ها در هفته های ۱۶ الی ۲۴ حاملگی دیده می شود و در ۹۵ درصد موارد تا ۲۸ هفتگی از بین می رود.

سوال 1399/02/28

سئوال: سلام در سر جنینم ۲۰هفته اش هست یه کیست داره چی بخورم که رفع بشه

پاسخ مدیر 1399/02/28

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/02/20

سئوال: سلام من هفته ی هجده بارداری رفتم انومالی ک ی کیست نه میلی تو شبکه کوروئید داره. سلامت جنین دو مرحله رو دادم گفتن بچه سالمه..تو انومال هم فقط این مورد من و شاکی کرده

پاسخ مدیر 1399/02/20

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/02/09

سئوال: در سونو هفته ۲۰ ام نوشته شده در کورویید پلکسوس بطن طرفی راست تصویر یک کیست به قطر ۷ میلی متر دیده میشود

پاسخ مدیر 1399/02/09

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/02/09

سئوال: سلام خسته نباشید در هفته ی ۱۸ بارداری دو عدد کیست کرویید مغزی به اندازه ی۹.۷و۱۰.۷ دیده شده سونای بعدی در هفته ی۲۳ انجام دادم کو چک شده بودندبا اندازه ی ۶و۷ بودو در هفته ی ۲۶ هر دو کیست به اندازه ی ۵ بود که پزشکم دوباره سونو گرافی نوشت در همان روز وپیش پزشک مورد اعتماد خود فرستاد در سونایی که انجام دادم کیست نبود و من نگرانم که آیاکیست ها واقعا از بین رفته یا نه و نیازی به پیگیری هست و وجود این کیست ها در این هفته ها باعث کم هوشی میشود؟تست های غربالگری بدون مشکل است

پاسخ مدیر 1399/02/09

جواب: نگران نباشید تا هنگام زایمان تحلیل می روند.

سوال 1399/02/04

سئوال: سلام ۱۹ هفته هستم ، سونو و آزمایش سل فری در ۱۳ هفته دادم مشکلی نبود ، ولی دیروز سونو آنومالی تشخیص یک کیست هفت میلی متری در مغز جنین داد ، و یک سوراخ ریز در دیواره بطن قلب میخواستم بدونم با وجود سل فری که لو ریسک بوده همه ی موارد ، بازهم جای نگرانی هست؟ جنین پسر است

پاسخ مدیر 1399/02/04

جواب: خیر فقط یک فتال اکو در هفته 18 و یک سونوی فالوآپ برای دیدن تحلیل کیست انجام دهید.

سوال 1399/01/31

سئوال: درسر جنین کیست دوطرفه وجود داره بچه قبلیم آننسفال بوده جای نگرانی هست لطفن کمکم کنین

پاسخ مدیر 1399/01/31

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/25

سئوال: سلام خسته نباشیدمندرهفته 21هستم سونوگرافی انومالی نشان داده تصویرکیست به قطر6.5mmدرشبکه کوروعیدراست دیده میشوددربطن طرفی دیامتری درحدود8mm داردایاخطرناک است ممنون

پاسخ مدیر 1399/01/25

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/24

سئوال: باسلام ریسک ترومزیی را در کجای نوشته ازروی برگه ازمایش ببینم یاسونو انالومی؟؟

پاسخ مدیر 1399/01/24

جواب: از روی برگه آزمایش ، ریسک نهایی محاسبه شده برای تریزومی ها را ببینید.

سوال 1399/01/23

سئوال: سلام وقتتون به خیر باتشکر ازشما من جواب ntو سونو انالومی سالم بود فقط جنین یه کیست ۷.۸داخل مغزش دیدشد جنین من سالمه از نظر مغزی ؟؟خیلی نگرانم

پاسخ مدیر 1399/01/23

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/20

سئوال: باسلام وسپاس من در هفته ۱۷بارداریم هستم یه کیست به اندازه ۷.۳mmدرمغز جنینم بود ولی تمام تستهای دیگه مثبت بود نگران هستم لطفاجوابم بدید

پاسخ مدیر 1399/01/20

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/20

سئوال: سلام، وقت بخير من هفته 21 هستم، آنومالي هفته 18 دو كيست يك طرفه مشاهده شد و در هفته 21 اندازه كيستها بزرگتر شده بود و يك كيست هم اضافه شده بود، يعني هم دوطرفه و هم سه تاكيست، آزمايش NIPT قبلا دادم و مشكلي نبوده، ممكنه راهنمايي بفرماييد نتيجه چطور مي‌شود؟

پاسخ مدیر 1399/01/20

جواب: جای نگرانی وجود ندارد ولی توصیه می کنم طبق صلاحدید پزشکتان با یک متخصص پریناتولوژی مشورت کنید.

سوال 1399/01/19

سئوال: فوکوس اکوژن منفرداینتراکاردیاک در داخل بطن سمت چپ قلب جنین روئیت شد .

پاسخ مدیر 1399/01/19

جواب: اگر ریسک تریزومی 21در تست های غربالگریتان نرمال می باشد جای نگرانی ندارد.

سوال 1399/01/19

سئوال: من تو ۱۸ هفته در مغزجنین کیست بطن راست ۹.۸وبطن چپ۶ دیده شده ایا تو ۲۸ هفتگی از بین میره

پاسخ مدیر 1399/01/19

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ور امکان تحلیل آن در 28 هفتگی است ، ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/18

سئوال: سلام من امروز رفتم سونو گرافی انامولی متاسفانه گفت یه کیست تومغز جنینم هست استرس منه گرفته لطفا جوابم بدید

پاسخ مدیر 1399/01/18

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/18

سئوال: سلام انومالی در 18هفته و یک روز انجام دادم کیست کرویید پلکسوس 6م.م در سمت چپ مغز جنین مشاهده شد. Nf:3/9mm Nb:4/3mm(صدک 5درصد) ، cl:34mmایا مشکلی دارد

پاسخ مدیر 1399/01/18

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/17

سئوال: سلام من در هفته 17هفته و چهار روز هستم دوتا کیست به قطر11 و12در سمت چپ و راست سرجنین دیده شده خیلی نگرانیم تو این جریان کرونا هسیم هیچ ازمایشگاهی باز نیس فقط یه غربال گری دوم انجام دادیم گفتن اگر خوب باشه احتمال داره مشکل نباشع نطر شما چیست

پاسخ مدیر 1399/01/17

جواب: اگر نتیجه غربالگری تان بخصوص برای تریزومی 18 ریسک کمتر از 1:1000 بدست آمد ، به احتمال زیاد تا 24 الی 28 هفتگی تحلیل می رود.

سوال 1399/01/13

سئوال: سلام من درهفته ۲۲ بارداری هستم در هفته ۱۸ تو سونوگرافی دوتا کیست به اندازه ۸و۶ میل در سر جنین وجود دارد هم امینوسنز دادم هم اکو قلب جنین هر دو خوب بود به نظرتان کیستها اب شده واگر آب نشه چی میشه

پاسخ مدیر 1399/01/13

جواب: نگران نباشید با این هیستوری حتماً تحلیل می رود.

سوال 1399/01/12

سئوال: سلام ،توی سونو آنومالی هفته هجده،اندازه بطن جانبی رو نوشته:۶.۵mm،و تو ستون جلوش choroid plexus cyst,،نوشته. بقیه موارد ،نرماله. bpd:16 w ،hc, fl, rt hum:17w و ac:18w میشه راهنماییم کنید؟باید برم پیش پرناتولوژیست؟

پاسخ مدیر 1399/01/12

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در تست های غربالگریتان کمتر از 1:1000 می باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی ندارد ولی اگر بیشتر از آن می باشد توصیه می کنم با یک پریناتولوژیست مشورت کرده و در صورت لزوم تست NIPT برایتان انجام شود.

سوال 1399/01/11

ممنونم باتشکر از راهنماییتان

سوال 1399/01/10

سئوال: سلام من غربال گری یک و دو ندادم و رفتم برای سونو گفتن 17هفته میباشید و وقتش گذشته و گفتن توی سر جنین دوتا کیست کروئید پلکسوس 8میلی و 5میلی در دوسمت دیده میشود چه کار باید کرد لطفاً راهنمایی کنید ؟ جنین پسر میباشپ

پاسخ مدیر 1399/01/10

جواب: اگر زیر 19 هفته هستید سریع یک تست غربالگری مرحله دوم را انجام داده و از آزمایشگاه بخواهید که اورژآنسی جوابش آماده شود و سپس ریسک نهایی محاسبه شده برای تریزومی ها بویژه تریزومی 18 را برایم بنویسید.

سوال 1399/01/10

سئوال: سلام خسته نباشید من در۱۸ هفته بارداری سونای آنومالی انجام دادم ۲ عدد کیست کرویید پلکسوس به دیامتر۹.۷ mmدر سمت چپ و۱۰.۷mmدر سمت راست مشاهده شده ودر تست های غربالگری مشکلی نداشتم ودرهفته ی ۲۳ سونای بعدی انجام دادم وکیست ها کوچک شده و۶ mmو۷mmمشاهده شده است ومن نگران هستم لطفا راهنمایی کنید آیا چه بررسی هایی باید انجام بدهم

پاسخ مدیر 1399/01/10

جواب: نگران نباشید اگر ریسک تریزومی 18 در غربالگری تان کمتر از 1:1000 بوده باشد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 باشد) ، تا هفته 32 این کیست ها تحلیل می رود.

سوال 1399/01/10

سئوال: سلام من ۱۸ هفته هستم سنو دادم ک نوشتن دوکیس یکی درسمت راست۳*۳وسمت چب ۳*۵ ایا نگرانی هست کجا برم راهنماییم کنید تورو خدا

پاسخ مدیر 1399/01/10

جواب: اگر ریسک نهایی محاسبه شده برای تریزومی ها بویژه تریزومی 18 کمتر از 1:1000 (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است ) جای نگرانی ندارد و تا هفته 32 در بیش از 99% موارد تحلیل می رود..

سوال 1399/01/02

سئوال: سلام .تو هفته ۱۸هستم تو سونو یه کیست کرویید ۴^۱۰سمت چپ مغز جنین هست .آیا برطرف میشه؟؟؟ خیلی نگرانم!!!

پاسخ مدیر 1399/01/02

جواب: اگر ریسک تریزومی 18 در غربالگری اش بالای 1:1000 بود نگران نباشید ولی اگر پایین تر از این عدد است بهتر است طبق صلاحدید پزشکتان تست NIPT انجام دهید.

سوال 1398/12/29

سئوال: در هفته ۲۴ بارداری هستم دکتر گفته پسرم تو سرش کیست داره ومغزش ۶ میلیمتر بزرگه رفع میشه مشکلش؟

پاسخ مدیر 1398/12/29

جواب: اگر تست های غربالگری اش برای تریزومی 18 ریسکی کمتر از 1:1000 دارد (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 باشد) نگران نباشید در 99% موارد تا 32 هفتگی تحلیل می رود. ولی اگر بیشتر از 1:1000 باشد طبق صلاحدید پزشکتان برای اطمینان خاطر می توانید تست NIPT انجام دهید.

سوال 1398/12/28

سئوال: سلام من هفته ۱۹ بارداری هستم سونو غربالگری انجام دادم توی سونو گفته شده ک .کیست کروئید پلکسوس ب قطر ۲میلی متر در هر دو طرف دیده شده . نگران شدم ایا مشکل خاصیه یا نه و جای نگرانی نیس رفع میشه عایا ؟

پاسخ مدیر 1398/12/28

جواب: اگر ریسک غربالگری هایتان برای تریزومی 18 کمتر از 1:1000 است (یعنی مخرج کسر بزرگتر از 1000 است) جای نگرانی نیست و یک سونوی فالوآپ در هفته 24 انجام دهید. ولی اگر ریسک بیشتر از 1:1000 باشد توصیه می کنم طبق صلاحدید پزشکتان یک NIPT انجام دهید.

سوال 1398/12/27

سئوال: با سلام من هجده هفته و پنج روز سونو انومالي دادم گفتن دو كيست به ايعاد٦*١١و ٥*١٠ در سر جنين ديده شده و ازمايش سلفريم هم خوب بود تو رو خدا ميشه راهنماييم كنيد

پاسخ مدیر 1398/12/27

جواب: با آزمایش سل فری نرمال جای نگرانی نیست. هفته 26 تا 28 فقط برای اینکه ببینید تحلیل رفته است یا خیر یک سونو انجام دهید.

سوال 1398/12/24

سئوال: سلام من ۱۸هفته و ۲ روز هستم سونو انومالی اسکن انجام دادم ی کیست ۹میلیمتری پلکسوس دیده شد با ضخامت nfدندی واکر مطرح میشود خیلی خطر ناک ممنون

پاسخ مدیر 1398/12/24

جواب: صرف نظر از نتیجه جواب غربالگری تان در صورت صلاحدید پزشکتان تست آمنیوسنتز و یا NIPT انجام دهید.

سوال 1398/11/27

سئوال: سلام من 18 هفته و 3روزه باردارم تو سونوگرافی آنومالی نوشته که 1کیست ساده 4و 8 دهم در کرویید پلکسوس چپ مشاهده شد و قطر قدامی خلفی لگنچه راست 4 میلی میباشد چیکار باید بکنم؟ راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ مدیر 1398/11/27

جواب: اگر نتیجه تست غربالگری تان در محدوده کم خطر است می توانیم تا هفته 24 تا 26 صبر کنیم و مجدد سونو انجام شود که در 99 % موارد کیست ها در این برهه زمانی تحلیل می روند.

سوال 1398/11/16

سئوال: سلام در هفته 17w;5d سونو انومالی انجام دادیم گفته که تمام موارد خوب هست اما کیست پلاکسوس 4میلی متری در دو طرف دیده شده. غربالگری سه ماه اول کم خطر گزارش شده اما مقدارpap-a یه مقدار کم بوده. غربالگری سه ماه دوم نرمال بوده و نرمال گزارش شده. آیا این کیست برطرف میشه؟ نیازی به مشاوره ژنتیک هست؟

پاسخ مدیر 1398/11/16

جواب: اگر تست های غربالگری تان برای سندرم ادوارد (تریزومی 18) در محدوده کم خطر است جای نگرانی ندارد.

سوال 1398/11/06

سئوال: سلام؛هفته 18 سونو آنومالی انجام دادم ؛یه کیست 5 م.م در سمت راست مغز جنین دیده شد؛هفته22 ازمایش تکرار کردم که کیست شده بود 13م.م؛بقیه ازمایشها وآنومالی همه چی خوب بود؛واین کیست میگفتن از بین میره اما بزرگتر شده؛یعنی بازم بطرگتر میشه؟یا ممکنه از بین بره

پاسخ مدیر 1398/11/06

جواب: اگر تست های غربالگری تان در مرحله اول و یاد دوم در محدوده کم خطر باشد به احتمال زیاد بین هفته 28 تا 32 تحلیل می رود.

سوال 1398/11/04

سئوال: من درهفته بیست بارداری هستم سونوگرافی گفته چندتاکیست مغزی درجنین مشاهده شده وروده اش هم سفیدترازرنگ عادی .ایاچون دوتاناهنجاری باهم موجوده جای نگرانی هس یارفع میشه؟خیلی نگرانم

پاسخ مدیر 1398/11/04

جواب: نگران نباشید ولی توصیه می کنم طبق صلاحدید پزشکتان یک مشاوره پریناتولوژی و در صورت لزوم تست NIPT بدهید.

سوال 1398/09/16

سئوال: سلام من 19هفته رفتم سنو که گفت تصویرکیست به دیامتر7م م در شبکه کو رئیدپلکسوس راست به صورت ایزوله رویت شد یعنی چی بچه ام مشکل داره اگه برطرف نشه از این بچه های که دچار سندرم دارن میشه خیلی نگرانم

پاسخ مدیر 1398/09/16

جواب: نگران نباشید اگر تست های غربالگری تان نرمال باشد این کیست ها جای نگرانی نداشته و به مرور زمان ارسال می شود.

سوال 1398/09/12

سئوال: سلام خسته نباشید من هفته ۱۷ بارداری سونو دادم که گفتن تعداد زیادی کیست تو سر جنین هست و باید برم پیش دکتر پریناتولوژیست وقتی رفتم پیش دکتر سونو رو که دید گفت اینا کیست نیست و لکه خون هست .علتش چیه و چند درصد احتمال داره که بهم بگن سقط کن

پاسخ مدیر 1398/09/12

جواب: بهتر است با یک پریناتولوژیست دیگری هم مشورت کنید و در صورت لزوم مجدد خودش سونو کند.

سوال 1398/08/21

سئوال: سلام من بیست هفته هستم و تو غربال گری اول مشکوک به تریزومی 18 بودم که ازمایش nitp دادم جواب منفی بود الان سونوگرافی دادم تو مغز جنین دو کیست نه میلی مشاهده کردند ایا بازم خطر به سندرم هست؟

پاسخ مدیر 1398/08/21

جواب: خیر ، فقط یک سونو در هفته 26 تا 28 برای اینکه ببینید کیست ها جذب شده اند یا خیر انجام دهید.

سوال 1398/07/23

سئوال: سلام من در هفته 18 بارداری هستم در سونوگرافی از سر جنین کیست دیده شده من حتی ازمایش ژنتیک هم دادم گفتن مشکلی نیس الان خیلی نگرانم بهم جواب بدین

پاسخ مدیر 1398/07/23

جواب: اسم دقیق آزمایشی که انجام داده اید را برایم بنویسید.

سوال 1398/07/22

سئوال: سلام من الان بیست و یک هفته بارداری دارم طی میکنم در سونوگرافی انومالی ک هجده هفته انجام دادم کیستی 6میلی در طرف راست مغزش پیداشد حالا دارم از دلشوره میمیرم ک تو هفته بیست و سوم ک دوباره باید سونو بدم رفع میشه یا ن

پاسخ مدیر 1398/07/22

جواب: اگر ریسک غربالگری سه ماهه اول و یا دومتان برای سندرم داون از 1:1000 کمتر باشد جای نگرانی ندارد.

سوال 1398/07/12

سئوال: سلام من هفته 19هستم گفتن کیست درسمت چپ ۳میلیمترخیلی ناراحتم یعنی ازبین میره توروخداجواب بدید

پاسخ مدیر 1398/07/12

جواب: اگر ریسک تست های غربالگری سه ماهه اول و یا دوم شما خوب است ، نگرن نباشید تا هفته 28 تحلیل می رود.

سوال 1398/06/25

سئوال: سلام ببخشیدمن درسن بارداری ۱۹هفته هستم بچم همه چیزش در انومالی خوب بوده فقط کیستبه دیامتر۴mmرویت شده خواهش کمکم کنید ایا برطرف میشه یا ن خیلی نگرانم

پاسخ مدیر 1398/06/25

جواب: اگر تست های غربالگری تان نرمال است جای نگرانی نیست.

سوال 1398/06/16

سئوال: سلام در جنین غربالگری دوم کیست کرروئید در راست و چپ مشاهده شده غربالگری اول و همه ازمایشات نرمال است الان خیلی نگرانم آیا تا پایان بارداری تحلیل میشه؟؟؟

پاسخ مدیر 1398/06/16

جواب: به احتمال زیاد بله

سوال 1398/06/09

سئوال: سلام ببخشید درهفته۳۳ کیست دیده شده یعنی خطری داره یا نه.کسی میتونه منو از نگرانی دربیاره یا نه

پاسخ مدیر 1398/06/09

جواب: اگر جواب غربالگری تان در سه ماهه اول و یا دوم در منطقه کم خطر بوده باشد و آنومالی اسکن ات هم خوب باشد و یک عدد کیست منفرد دیده شده باشد جای نگرانی ندارد بتدریج تحلیل می رود.

سوال 1398/05/31

سئوال: سلام من سن حاملگی ام 19w3dمثبت منفی1w می باشد امروز رفتم سونوگرافی گفتن در بطن جانبی راست کیست 5mmو بطن چپ کیست9mmمی باشد بقیه چیز اش نرمال بود و جنین دختر است بهم گفت برو امینوسنتز به نظر شما چکار کنم خطرناک هست یا نه بچه ام عقب مونده ذهنی نشه تو خدا مرا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ مدیر 1398/05/31

جواب: بهتر است طبق صلاحدید پزشکتان با یک متخصص پریناتولوژی هم مشاوره کنید. اگر ریسک تست های غربالگری سه ماهه اول و یا دومتان برای تریزومی 18 خوب باشد زیاد جای نگرانی وجود ندارد.

سوال 1398/05/13

سئوال: سلام. من درسن بارداری 19 هفته هستم. دربررسی مغزجنینم کیست کوروئیدی به قطر7میلیمتردرراست وچپ دیده شده. آیابرطرف میشه. خیلی نگرانم

پاسخ مدیر 1398/05/13

جواب: اگر نتیجه غربالگری تان در محدوده کم خطر باشد جای نگرانی وجود نداشته و در بیشتر مواقع تا 28 هفتگی تحلیل می رود.

سوال 1398/02/12

سئوال: من در مغز جنین کیست کرویید در راست وچپ دیدهشده در غربالگری دوم ایا بر طرف میشود

پاسخ مدیر 1398/02/12

جواب: اگر جواب غربالگری هایتان نرمال باشد جای نگرانی نداشته و بتدریج در سنین های بالای جنین تحلیل می رود.

6LdfT2UfAAAAAAxZguzC6elM2sHztpu8uBz5oaJf