مروری بر روش های درمانی عفونت با HPV (بروز شده)

بروز شده در تاریخ:98/06/08

تاکنون بیش از 170 نوع از این ویروس گزارش شده و بیش از 40 ژنوتیپ آن می توانند از طریق تماس جنسی و یا تماس با عفونت در ناحیه آنوژنیتال (ناحیه مقعد و آلت تناسلی) منتقل شوند. ژنوتیپ های 16، 18، 31، 33، 35، 39، 45، 51، 52، 56، 58، 59، 66 و 68 کارسینوژنیک بوده و بعنوان ژنوتیپ های پرخطر[1] معرفی می شوند.

عامل 70% کانسر سرویکس ژنوتایپ های 16 و 18 هستند. 5 الی 10% عفونت های ناشی از ژنوتیپ های پرخطر HPV می تواند به ضایعات پره کانسریک تبدیل شوند، با این حال پیشرفت یک ضایعه تحت بالینی به عفونت بالینی سالیان سال طول می کشد. شایان ذکر است فاکتور مهم در ارتباط با کانسر مهاجم سرویکس[2]، عدم انجام غربالگری در تمام مدت عمر (در 50% موارد) و عدم انجام غربالگری طی 5 سال گذشته (در 10% موارد) می باشد. حساسیت پاپ اسمیر سنتی[3] در تشخیص کانسر سرویکس بین 30 تا 87% و ویژگی آن بین 86 تا 100% است. حساسیت پاپ اسمیر برپایه مایع[4] در تشخیص کانسر سرویکس بین 61 تا 95% و ویژگی آن بین 78 تا 82% است. ترکیب تست پاپ اسمیر و تستHPV باعث افزایش حساسیت تا 87 الی 100% و کاهش ویژگی تا 69 الی 95% (نسبت به روش پاپ اسمیر سنتی) می شود.

HPV 16 شایعترین عامل (حدود 50%) کارسینوم سلولهای پوششی سرویکس[5] و HPV18 شایعترین عامل (حدود 55%) آدنوکارسینوم سرویکس[6] هستند. HPV 16 با شیوع 32% و HPV 45 با شیوع 10% در رتبه های بعدی عوامل ایجاد آدنوکارسینوم سرویکس هستند. در 30-5 % موارد عفونت با چندین ژنوتیپ HPV مشاهده می شود.


ریسک ابتلا به CIN3 طی سه سال در ژنوتیپ های مختلف HPV متغییر بوده و به شرح زیر است:

- HPV 16: امکان ابتلا 1 به 4

- HPV 18: امکان ابتلا 1 به 9

- Other HR (High Risk) HPV Genotypes: امکان ابتلا 1 به 19

اکثرعفونت های HPV به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن پاک شده و به کانسر سرویکس تبدیل نمی شوند. پروسه تبدیل سلولهای نرمال سرویکس به سلولهای سرطانی بسیار طولانی بوده و کانسر سرویکس معمولاً در عفونت های پایدار HPV[7] (که عموماً بیش از یک دهه و یا بیشتر طول کشیده) دیده می شود.

مدت زمان پاکسازی HPV های پرخطر از بدن، بدون انجام هرگونه درمان خاص بصورت زیر است:

- طی 8 ماه در 70% موارد پاک می شود.

- طی 12 ماه در 80% موارد پاک می شود.

- طی 18 ماه در 90% موارد پاک می شود.

طولانی ترین زمان پاکسازی مربوط به ویروس HPV 16 است. البته این مدت زمان به قدرت سیستم ایمنی اشخاص بستگی دارد، به خصوص در بیماران مبتلا به HIV، زمان پاکسازی طولانی تر است که باعث پایداری بیشتر عفونت HPV شده و در نتیجه ریسک کانسر سرویکس مهاجم را افزایش می دهد.

فاکتورهای اپیدمیولوژیک موثر در پایداری عفونت با HPV عبارتند از:

- استعمال دخانیات،

- استفاده طولانی مدت از OCPs (یا قرص های ضدبارداری خوراکی)،

- عفونت های همزمان با کلامیدیا،

- عفونت همزمان با HSV type II و یا HIV،

- فاکتورهای تغذیه ای (رژیم های کم پروتئین) و

تبصره: امروزه مشخص شده است که غذاهای غنی از فولات یا ویتامین  B9 (که بهتر است با فرم سنتتیک آن یعنی اسید فولیک افتراق اش دهیم) رل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به عفونت با HPV 16 و دیسپلازی دهانه رحم دارد. این نکته در مورد مصرف اسیدفولیک بصورت سنتتیک جهت پیشگیری از ابتلاء به HPV اثبات نشده است.

بنابراین غذاهای غنی از فولات نظیر مارچوبه ( asparagus)، لوبیا قرمز، بروکلی، عدس (lentils)، بامیه (okra)، کلم دکمه ای (brussels sprouts)، نخود فرنگی، نخود ایرانی (chickpeas)، آووکادو، اسفناج، پرتقال، گواوا (guava)، خربزه درختی (papaya)، مانگو، موز، انار (pomegranate)، کاهو، گل کلم، کلم و ماش (mung beans) در این بیماران توصیه می شود.

- وجود عفونت در همسر.

بعد از تشخیص عفونت و مشخص کردن منطقه آلوده با روش کولپوسکوپی، می توان با استفاده:

1- روش های دارویی:

درمانهای دارویی عبارتند از:


- Podofilox 0.5% Solution/gel

- Imiquimod 5% Cream

- Sinecatechins 15% Ointment

- کرایوتراپی (Liquid nitrogen/cryoprobe)، با تکرار هر 1-2 هفته

- رزین Podophyllin 10-25%

- تری کلرو استیک و یا بی کلرو استیک اسید 80-90%

مطالعات اخیر مشخص نموده که داروی ضد ویروسی Alferon N برای زگیل تناسلی و Lopinavir برای موارد LSIL و HSIL، که HPV مثبت اند نیز بطرز چشم گیری تاثیر گذارند.

2- استفاده از روش های Ablation (برداشتن محل ضایعه به روش تخریبی مثل لوپ سوزاننده[8] و یا فریزینگ[9])

3- و یا Excision (برداشت محل ضایعه بدون آسیب رساندن جدی به سلول ها مثل برداشت جراحی الکتریکی با استفاده از لوپ یا loop electrosurgical excision=LEE و یا Knife conization) سلولهای غیر طبیعی را برداشت و بدین ترتیب از تبدیل آنها به سلولهای سرطانی جلوگیری نمود.


excision و ablation به تنهایی ویا توأم، منجر به درمان موثر CIN خواهد شد. میزان کارآیی[10] این روش ها برای درمان CIN بین 90 تا 95% است و بیشتر شکست های درمانی ظرف 2 سال رخ می دهند (هر چند ممکن است سرطان تا 20 سال بعد از درمان بوجود آید).

روش های پیگیری زنانی که از نظر CIN درمان شده اند، طیف وسیعی را در بر می گیرد که می توان به سیتولوژی، تستHPV ، کولپوسکوپی به تنهایی و یا همراه با هم در فواصل 3 ماهه تا یک ساله اشاره کرد.

برای پیگیری بعد از درمان[11]، تست HPV در مقایسه با سیتولوژی از حساسیت بیشتر و ویژگی کمتری برخوردار است و می تواند در عود مجدد بیماری را سریعتر تشخیص دهد.

نتایج مطالعات مربوط به تاثیر درمان بر بارداری های آتی، متناقض اند، ولی اکثر آنها افزایش دو برابری ریسک زایمان زودرس[12] را نشان می دهند. با وجود اینکه این موضوع به اثبات نرسیده ولی ممکن است ناشی از نقص بافت بنیادی (استروما) سرویکس باشد و این ریسک با افزایش حجم و تعداد برش ها بیشتر می شود. با این حال مطالعات بسیاری نشان داده اند که این مسئله بیشتر در کشورهایی رخ می دهد که در مقایسه با آمریکا از لوپ های بزرگتر و برش های عمیق تری استفاده می کنند. در اینگونه مطالعات ارتباط محدود و متناقضی بین درمان های ablative با زایمان زودرس وجود دارد. البته زنان مبتلا به CIN در صورت عدم درمان، ممکن است با افزایش احتمال زایمان زودرس روبرو شوند. با این وجود از آنجائیکه عوارض بارداری ممکن است جبران ناپذیر باشند، باید فایده پنهان درمان و همچنین خطرات بارداری آتی با یکدیگر مقایسه گردند. در زنان جوان بین بیماری سرویکس و پایین بودن ریسک کانسر نرخ همبستگی بالایی گزارش شده است.

سئوال:

در چند روز اخیر چندین سئوال در مورد اثر بخشی قهوه گانودرما (Ganoderma coffee)  (که ترکیبی از قارچ گانودرما و یک پایه از ترکیبات قهوه می باشد) برای درمان عفونت های HPV از من شده است، می توانم نظر شما را در این زمینه بپرسم؟

جواب:

با سلام من در این زمینه دو مقاله بیشتر در pubmed پیدا نکردم که خلاصه این مقالات به این صورت است:

- یک مطالعه در سال 2014 نشان می دهید که در گروهی از افراد که مبتلا به HPV 16 or 18 بوده اند، طی مدت دو ماه ، که این قهوه را مصرف می کردند میزان پاکسازی ویروس در آنها 88% و در گروه شاهد (بیماران با HPV 16 or 18 مثبت که درمان خاصی برایشان انجام نشده بود) 5% بوده است که البته خود مطالعه در انتها توصیه کرده است که هنوز به شواهد بیشتری برای اثربخشی این قارچ مورد نیاز است. 

- مطالعه دیگری هم از این قارچ گزارش شده است که اضافه کردن عصاره مایع این قارچ که از مناطق مختلف تهیه شده (دو منطقه در چین و یکی در مکزیک) به محیط های کشت سلولی حاوی ویروس HPV بطور معنی داری فرآیند آپوپتوزیز (مرگ برنامه ریزی شده سلولی) را افزایش و فرآیند چرخه تکثیر ژنوم ویروس در سلول میزبان را مهار کرده است ولی در انتها توصیه کرده است که جهت اثبات اثربخشی این قارچ نیازمند مطالعات بیبشتر روی نمونه های انسانی می باشیم.


high risk HPV :1

2: Invasive Cervical cancer

3: Conventional Pap Smear

4: Liquid-Based Pap Smear

Cervical Squamous Cell Carcinoma :5

Cervical Adenocarcinoma :6

7: Persistent infection or HPV persistence

8: Cautering

9: freezing or cryotherapy

10: efficacy

11: posttreatment follow-up

12: preterm delivery

   

پرسش و پاسخ

سوال 1398/07/29

سئوال: با سلام و احترام جناب دکتر . ایا در این مقاله منظور از پاک شدن عفونت hpv , بعد از مدتی (٩ یا ١٢ یا .. ماه) به معنای پاک شدن ویروس به نحوی که قابل انتقال و تشخیص در تست نباشد، هستش؟ ایا اگر نوعی از hpv وجود داشته باشد با واکسن زدن , اون نوع هم غیر فعال یا غیر قابل انتقال تر میشود؟ در مورد اثر واکسن هم سوال داشتم که ایا بعد از ٣ نوبت کامل اثر میکند یا بعد از نوبت اول زدن هم واکسینه میشوند ؟ ممنون از پاسخگویی و لطف شما .

پاسخ مدیر 1398/07/29

جواب: پاسخ به این سئوال ممکن است طولانی باشد چرا که شواهد مبتنی بر بالین اطلاعات ضد و نقیضی در این رابطه وجود دارد. بطور مثال منظور ما از پاک شدن یعنی اینکه مقدار ویروس از نظر آزمایشگاهی منفی شود و این بدین معنی است که روند شروع پروسه پیش سرطانی شدن سلولها دیگر دیده نمی شود. ولی در بعضی از موارد دیده شده است که در همین حالت (که به آن Dormant state گفته می شود) امکان انتقال ویروس وجود دارد. واکسن فقط نقش پیشگیری کنندگی دارد و نقش درمانی ندارد. در حدود 60 الی 70% در همان نوبت اول آنتی بادی تشکیل می شود.

سوال 1398/07/24

سئوال: سلام وقت بخیر من تست hpv انجام دادم و متاسفانه تیپ ۶۲ و ۸۱ مثبت هست و من همسر دوم شوهرم هستم آیا باید از نزدیکی کردن با همسرم پرهیز کنم تا چه اندازه پر خطره ؟ ممنون خیلی نگرانم

پاسخ مدیر 1398/07/24

جواب: به نتیجه آزمایش دقت کنید احتمال اینکه به روش FDA approved انجام نشده باشد خیلی زیاد است. نگران نباشید اگر نتیجه پاپ اسمیرتان نرمال است حتماً واکسن بزنید.

سوال 1398/07/23

سئوال: ممنون از پاسخ گوييتون . منظورتون از ضايعه چيه ? چون من زگيل ندارم ولي بعد از كلپوسكوپي وقتي از دكتر پرسيدم ايا تغييري ديده گفت يه سري تغييرات خيلي كم در سرويكس ديده كه بعد از نمونه برداري گفتCIN1 .اينجا متاسفانه دكترها در حدي كه بيمه ات كاور مي كنه برات كاري انجام ميدن واسه همين مي ترسم نياز به فريز داشته باشم ولي دكترم بر اين باوره بايد صبر كنم مي گه ٣ سال طول مي كشه تا ويروس از بين بره واسه همين من خيلي گيج شده ام مي ترسم بد تر شم كه بهتر نشم ..

پاسخ مدیر 1398/07/23

جواب: به هر حال بهتر است تا دو سال هر 6 ماه یکبار تحت کنترل (با انجام توام پاپ اسمیر و HPV) باشید و اگر تغییرات سلولی به سمت بالاتر پیش برود نیازمند انجام مجدد کولپوسکوپی هستید. نکات ذکر شده در این مقاله را هم بدقت بخوانید.

سوال 1398/07/23

سئوال: سلام روز بخیر میخواستم بدونم نتیجه 51 در تست hpvبه چه معناست؟خطرناکه؟

پاسخ مدیر 1398/07/23

جواب: اگر نتیجه پاپ اسمیرتان نرمال است ، یکسال بعد مجدد کوتست انجام شود ولی اگر آسکوس و یا بدتر باشد باید کولپوسکوپی بشوید.

سوال 1398/07/22

سئوال: سلام . دکتر .. ضمن تشکر . من یک مرد ام که اخیرا یه ضایعه زگیل مانند روی التم داشتم که بعد ار فریز کردن سریعا تست hpv , دادم و نمونه از داخل مجرای ادرار گرفته شد و نتیجه نوع ١١ بود.. همسرم که تنها حدود ١/۵ ماه با هم ارتباط داشتیم ، در ازمایشگاه دیگری تست دادن و نوعش ١٨ تشخیص داده شد. ایا اگر. با هم ارتباط داشته باشیم این ویروس ها به طور طبیعی دفع میشود؟ ایا واکسن زدن در این مرحله ( مرد ۴۴ و زن ٢٨ ساله ) برای هر دو نفر فایده دارد؟ هر دو قرص پاورفیت را شروع کردیم و ازمایش پاپ اسمیر همسرم منفی هست ولی کلوپوسکوپی انجام نشده:امیدی هست این ویروس ها پاک شود؟ بعد از ازمایش ها رابطه جنسی را کلا قطع کردیم ... از ترس انتقال نوع ١٨ به من و پاک نشدن ویروس

پاسخ مدیر 1398/07/22

جواب: اول بهتر بود نمونه از نواحی پوست گلنس ، شفت و بیضه هم از شما گرفته می شد. نکات درمانی ذکر شده در این مقاله را رعایت کنید و حتماً واکسن بزنید ، شما تا حالا هر چی بوده از هم گرفتید و می توانید سکس داشته باشید ولی هر چه کمتر احتمال بهبوداش در زنان بیشتر است.

سوال 1398/07/21

سئوال: سلام وقتون بخير خانومم ازمايش hpv داد جواب مثبت بود الان ازمايش رو براتون ميفرستم لطفا راهنماي كنيد

پاسخ مدیر 1398/07/21

جواب: بفرستید.

سوال 1398/07/18

سئوال: سلام وقتتون بخير ، من امريكا هستم ٢٧ سالمه ، 2 بار به فاصله ي ٦ ما پپ تست دادم كه هر دفش LSIL بوده جواب و هر دفش رفتم كولپوسكوپي كه بهم گفتن CIN 1 هستش ،واكسن هم زدم . دكترا اينجا خيلي ريلكس با HPV برخورد ميكنن انگار سرما خوردي ! هر دفش بهم گفتن جاي نگراني نيست نمي خواد كاري كني ٦ ماه ديگه پپ تست بده ، سوال من اينه كه نياز نيست كه فريز كنم ؟ ايا CIN1 خطر ناكه ؟ ازشون پرسيدم نوعش چيه مي گن نميدونيم اين آزمايشي كه ما ميگيريم نشون نميده واقعا نمي دونم بايد چيكار كنم !

پاسخ مدیر 1398/07/18

جواب: اینقدر نگران نباشید ، اولاً بهترین کار لازم که همان واکسن بود را زده اید. به نکات ذکر شده در این مقاله بدقت عمل کنید تا سیستم ایمنی تان تقویت شده تا به بدنتان کمک کند تا پاک سازی ویروس زودتر صورت بگیرید. فعلاً هر 6 ماه یکبار هم باید تحت کنترل باشید. اگر ضایعه ای هم دارید بهتر است طبق صلاحدید پزشکتان فریز و یا LEEP کنید.

سوال 1398/07/17

سئوال: سلام تست پاپ نرمال و hpv مثبت شده با تيپ ٢٠،٣٩ گزارش شده و دكتر گفته دو هفته ديگر بايد كلوپوسكوپي انجام شود ،ميخوام بدونم كه اين چقدر خطرناك هست و بايد چيكار كنم ؟ آيا درمان ميشود يا هميشه همراه من ايت و يك ناقل هستم و آيا مي توان فهميد كه همسرم هم مبتلا هست يا خير . اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم .

پاسخ مدیر 1398/07/17

جواب: اینقدر نگران نباشید نتیجه کولپوسکوپی تان را برایم بنویسید.

سوال 1398/07/17

سئوال: ببخشید اگربرای سال دوم هم پاپ نرمال باشد وhpv other مثبت بایدچه کارکنیم؟خیلی خطرناکه؟

پاسخ مدیر 1398/07/17

جواب: کاندید کولپوسکوپی می شوید. خیر

سوال 1398/07/17

سئوال: سلام دکتر.خسته نباشین.من مبتلا به تایپ 83و35 هستم و ازمایش پاپ اسمیر و سونوگرافی دادم که خوشبختانه مشکلی نبود .الان با توجه به این نوع ویروس خیلی نگرانم.دکتر معلالج هم فقط قرصهای ویتامین داد و داروی دیگه ای تجویز نکردن.ایا زدن واکسن تواین شرایط ضروری هست و تاثیری داره؟؟؟؟؟؟ضمن اینکه خیلی نگرانم باید چیکار کنم که به زودی از بدنم پاک بشه؟؟؟؟

پاسخ مدیر 1398/07/17

جواب: به نظرم واکسن بزنید بهتر است و به نکات ذکر شده در این مقاله هم بدقت توجه کنید و رعایت کنید. با تقویت سیستم ایمنی تان احتمال پاک شدن ویروس زیاد می شود.

سوال 1398/07/16

سئوال: جواب کولپو 1:uterus.endocervix.colposcopic biopsv: Scanty endocervical yissue show mild acute on chronic endoservicitis and squamous epithelium With reactive epithelial change. 2:uterus.exocervix.colposcopic biopsv: Fragments of exocervical tissue with atrophic type epithelium show mild a cute on chronic cervicitis with reactive epithelal changs. No eridence of definite dysplasia or mulignancy is identified in this totally submitted specimen. Note: follo up of the patient is advised. سلام و با تشکر جواب کولپو هست

پاسخ مدیر 1398/07/16

جواب: این کولپو نرمال است و جای نگرانی وجود ندارد ولی با توجه به سابقه بهتر است حداقل تا 2 سال هر 6 ماه یکبار تحت کنترل باشید.

سوال 1398/07/15

سئوال: با سلام دکتر جواب hpv من امروز اومد منفی بود با توجه به پاپ اسمیر ascus و التهاب mod چه اقدامی الان لازم هست؟ عفونت و قارچ از بین رفت و دکتر تو معاینه اولیه گفته بودن زخم هم دارم

پاسخ مدیر 1398/07/15

جواب: در ابتدا بدقت عفونت آن ناحیه باید درمان شود. زخم هم در صورت صلاحدید پزشکتان کرایو شود. واکسن هم بزنید و به نکات ذکر شده در این مقاله را هم بدقت بخوانید و رعایت کنید. یکسال بعد هم مجدد هر دو تست پاپ اسمیر و HPV تحت عنوان co-test انجام شود.

سوال 1398/07/13

سئوال: سلام من پارسال تست co-test دادم پاپ اسمیرم نرمال اماhpv otherهم مثبت شدوکلپوسکپی دادم دکترگف مشکلی نیست میخواستم بدونم امسال هم دوباره بایدتست بدم؟ باتشکر

پاسخ مدیر 1398/07/13

جواب: طبق پروتکل بله باید co-test هم انجام شود.

سوال 1398/07/13

سئوال: ببخشید یک سوال دیگه چون اطلاعات متناقض زیاد شنیدم. برای مردان هیچ روشی برای تشخیص وجود نداره؟ با توجه به اینکه ضایعات رو فقط من دارم و همسرم نداره ممکنه ایشون نداشته باشن و من تو ارتباط قبلی آلوده شده باشم؟

پاسخ مدیر 1398/07/13

جواب: چرا به مقاله ای در همین زمینه در همین وبسایت مراجعه کنید.

سوال 1398/07/13

سئوال: با سلام و تشکر آزمایش کولکوسکوپی رو نمیدنم چی هس ولی ی آزمایش تحت پاپ اسمیر (asc-us) Gross: Received specimen in formalin in two bottles as below: 1:consist of multiple fragments of creamy soft tissue totally measuring 0 .4*.3*.3cm Sos:m/1 E:totally 2:consists of fragments of creamy soft tissue totally measuring .6*.5*.3cm Sos:m/1 E:totally ایشون خیلی عرق میککن عرق گرم و سرفه هم دارن و شروع کردن ب تقویت سیستم ایمنیشون آب هویج ک میخورن بهترن آیا این جواب کولکوسکوپی هست؟ دکترشون قبل آزمایش با کلکوسکوپ ک دیدن گفتن چیزی نمیبینم ولی بعد جواب گفتن ک خیلی وقته دارید .رژیم غذایی چی توصیه میکنید و چ ورزش هایی چون مسن هستن بیماری فشارخون بالا هم دارن سرفشون برای چی هست بازم ممنون خدا خیرتون بده

پاسخ مدیر 1398/07/13

جواب: بله کولپوسکوپی بوده ولی نتیجه آنرا ننوشته اید. به نکات ذکر شده در این مقاله دقت کنید و سعی کنید استرس نداشته باشید.

سوال 1398/07/12

سئوال: با سلام و تشکر مادری دارم58 ساله بهار امسال بیماری زونا گرفتن و خوب شدن حدود دوماه پیش پاپ دادن گفتن باید برید متخصص رفتن و کلکوسکوپی شدن و جواب شد hpv (16.18.56.68.)ولوریسک 6 دکتر گفتن خیلی وقته ک دارن چجوری میشه فهمید منظور از خیلی وقت یعنی کی؟پارسال پاپ دادن و مشکلی نداشتن در حال حاضر ی کرم واژینال میکونازول هفته اول و قرص واژینال نیستات 100000هفته دوم و قرص فلوکونازول 4عدد هر 72ساعت یک عدد و شیاف فیتوواژکس هر سه شنبه بعد گفتن 6ماه بعد دوباره بیان الان در کنار این درمان مادرم بهتره چ چیزایی استفاده کنه از لحاظ غذایی؟وآیا مادرم مشکوک ب سرطان هستن ؟ In the case of not typeable or negativ the reason cloud be Either low viruse copy Number in the sample or genotype other than what montione In aerlir خواهش میکنم جوابو تو جی میل برام بفرستین خدا وند خیر این دنیا و اخرتتون بده باتشکر

پاسخ مدیر 1398/07/12

جواب: نگران نباشید ، اولاً تاریخ ابتلا را نمی توان تعیین کرد چرا که این تست را در زمانی در گذشته انجام نداده اید ، از طرفی این جواب به نظرم کمی مشکوک است چرا که روش های مورد تایید FDA نمی تواند تایپ های 56 ، 68 و 6 را از هم تفکیک کند و گزارش کند. به نظر من اگر جواب کولپوسکوپی نرمال است ، جای نگرانی وجود ندارد.

سوال 1398/07/11

سئوال: سلام خسته نباشید من نوع ۱۶ high risk و نوع ۶ و ۷۴ و ۹۱و ۶۶ low risk را دارم , آیا امکان پاکسازی با این شرایط وجود دارد

پاسخ مدیر 1398/07/11

جواب: نگران نباشید به روش FDA approved انجام نشده است چون در تست های FDA approved فقط امکان گزارش ژنوتایپ های 16 و 18 و بقیه بصورت Other high risk وجود دارد . روشی که بتواند بقیه تایپ ها و بخصوص تایپ های low risk را مشخص کند مورد تایید FDA نبوده و از آنجائیکه من خیلی چنین جوابهایی را دیده ام که بعد با روش FDA approved منفی شده است. بنابراین خیلی نگران نباشید.

سوال 1398/07/10

سئوال: سلام دکتر ممنونم از پاسخگویی شما بله نمونه لیکویید بیس بود پاپ اسمیرم و اینو هم فراموش کردم بگم التهاب mod هم تیک خورده بود .امکان داره از عفونت بوده باشه ؟ با سلام‌من‌۲ هفته پیش یه دوره آنتی بیوتیک تمام کردم و دچار خارش و سوزش ناحیه تناسلی و واژن شدم هفته پیش چهار روز قبل از عادت ماهیانه به پزشک زنان مراجعه کردم تشخیص عفونت دادن پاپ اسمیر انجام شد و نتیجه ascus بود دکتر تست hpv از من گرفتن که منتظر جواب هستم و گفتن زخم هم داری . با توجه به اینکه من هیچ گونه علامتی از hpv ندارم آیا ممکنه گرفته باشم؟ من فقط دو سال با قرص جلوگیری کردم و اولین بارم هست تست پاپ اسمیر و ازم گرفتن. خیلی نگرانم چون دکتر درست راهنمایی نمیکنه فقط میگه بیا تست بده. آیا با توجه به عفونت و قارچی که داشتم امکان داره نتیجه پاپ اسمیرم به خاطر اون بوده باشه ؟

پاسخ مدیر 1398/07/10

جواب: روی همون نمونه لیکوئید بیس تست HPV انجام دهید و اگر نتیجه مثبت شود کولپوسکوپی کنید.

سوال 1398/07/08

سئوال: با سلام‌من‌۲ هفته پیش یه دوره آنتی بیوتیک تمام کردم و دچار خارش و سوزش ناحیه تناسلی و واژن شدم هفته پیش چهار روز قبل از عادت ماهیانه به پزشک زنان مراجعه کردم تشخیص عفونت دادن پاپ اسمیر انجام شد و نتیجه ascus بود دکتر تست hpv از من گرفتن که منتظر جواب هستم و گفتن زخم هم داری . با توجه به اینکه من هیچ گونه علامتی از hpv ندارم آیا ممکنه گرفته باشم؟ من فقط دو سال با قرص جلوگیری کردم و اولین بارم هست تست پاپ اسمیر و ازم گرفتن. خیلی نگرانم چون دکتر درست راهنمایی نمیکنه فقط میگه بیا تست بده. آیا با توجه به عفونت و قارچی که داشتم امکان داره نتیجه پاپ اسمیرم به خاطر اون بوده باشه ؟

پاسخ مدیر 1398/07/08

جواب: احتمال اش است ولی بهتر بود که تست HPV روی همون نمونه پاپ اسمیر (بشرط آنکه به روش لیکوئید بیس گرفته شده بود) انجام می شد. اگر تست HPV منفی شد باید ببینید زمانی ارزش دارد که فاصله بین نمونه گیری اول تا دوم حداقل 8 هفته شده باشد وگرنه مجبوریم تست مجدد بعد از 8 هفته از نمونه برداری دوم بدهید. اگر مثبت شد نتیجه اش را برایم بنویسید. عامل دو سوم ASCUS ها ویروس HPV می باشد و یک سوم آن ناشی از سایر عفونت ها است.

سوال 1398/07/08

سئوال: با سلام من 32 سالمه و همسرم 41. یک ivf داشتم و جنینهام از بدنم دفع شد. دکترم برام یکسری ازمایش نوشت که توش باکتری کالامیدیا داشتم و عدد آن 30 و خرده ای بود. بعد برای من و شوهرم ازمایش hpv با pcr نوشتن. جواب ازمایش من منفی شد برای همسرم مثبت شد با تیپ 66. از وقتی جوابو دیدم خیلی نگران و استرس دارم. باید به چه متخصصی بریم و ایا میتونیم بچه دار بشیم؟ ایا تا پایان عمر ایم ویرورس باقی می مونه؟ درمانش چجوریه؟ ببخشید که سوالام زیاد شد.

پاسخ مدیر 1398/07/08

جواب: خیلی نگران نباشید ، هر دویتان واکسن بزنید و به نکات ذکر شده در این مقاله بدقت توجه کنید.

سوال 1398/07/08

سئوال: سلام من ویروس اچی پی وی نوع 52 رو دارم و 81 کولوپوسکپی هم کردم 52 رو تایید کرد همراه با عفونت دهنه رحم همسرم هم تست داد در آزمایشگاه نیلو نوع هرودش low risk بوده میخواستم بدونم احتمال اینکه من از همسرم گرفته باشم بیشتره یا ایشون از من؟ و فقط دکتر شربت ایمونس تجویز کردن و ورزش ....کفایت میکنه؟ ممنون

پاسخ مدیر 1398/07/08

جواب: خیر مشخص نمی شود. به نکات ذکر شده در این مقاله بدقت توجه کنید.

سوال 1398/07/06

سئوال: با سلام من برای تشخیص hpv در همدان ازمایشگاه ازم خون گرفت و ۶ روز بعد مثبت گزارش شد و نوع ان 52 مشخص شده است.ایا hpv از طریق ازمایش خون مشخص میشه و میشه تایپ اون رو معلوم کرد ؟ ۷۰۰ تومن هم هزینه گرفتن

پاسخ مدیر 1398/07/06

جواب: بله ولی خیلی ارزش بالینی ندارد.

سوال 1398/07/06

سئوال: سلام در مورد نحوه تهیه و انجام واکسیناسیون hpv بیشتر توضیح میدید ؟

پاسخ مدیر 1398/07/06

جواب: براتون نام و شماره تماس شرکت وارد کننده گارداسیل را پیدا می کنم.

سوال 1398/07/05

سئوال: با سلام. خانمی ۳۳ ساله هستم.آ زمایش پاپ اسمیرم نرمال بوده. و آزمایش hpv نوع۵۶٬۵۹٬۶٬۱۱٬۴۲٬۶۲/۸۱ مثبت شد. بلافاصله واکسن گارداسیل زدم. الان که نوبت دوم واکسنمه متوجه شدم که انتهای زبونم پر از زگیل شده و درد در ناحیه گلو دارم. متاسفانه عین همین ضایعه ها رو هم رو زبون دخترم که هفت سالشه دیدم. آیا خطری دخترمو تهدید میکنه؟ باید چکار کنم؟

پاسخ مدیر 1398/07/05

جواب: بعید است بطور همزمان این همه ژنوتایپ مثبت داشته باشید به احتمال زیاد با کیتی که FDA approved نیست تست انجام شده است. نگران نباشید و با رعایت نکات این مقاله سعی کنید که سیستم ایمنی تان را قوی کنید و هر سه دوز واکسن را خودتان بزنید و 9 سالگی هم دختران این واکسن را بزند.

سوال 1398/07/03

سئوال: با سلام و تشکر از پاسخگویی شما . من چند روز پیش آزمایش پاپ اسمیر به همراه آزمایش hpv انجام دادم . در آزمایش hpv ژنوتیپ 16 و 53 مثبت گزارش شده . من خیلی نگران و مظطرب هستم . آیا درمانی برای این ویروس وجود دارد ؟ آیا باید کولپوسکوپی انجام دهم ؟ چقدر احتمال ابتلا به سرطان دهانه سرویکس وجود دارد ؟ ایا روشی هست که متوجه شویم چه زمانی ویروس وارد بدن شده است ؟

پاسخ مدیر 1398/07/03

جواب: نگران نباشید کولپوسکوپی کنید و اگر جوابش نرمال بود تا یک سال باید به روش های موجود در مقاله فوق دقت کنید و اگر هم عفونت ناحیه واژن و یا دهانه رحم دارید به خوبی درمان کنید و بعد از یکسال مجدد این دو آزمایش (پاپ اسمیر و HPV) انجام شود.

سوال 1398/07/01

سئوال: سلام. اچ پی وی نوع ۵۶، و پاپ اسمیر نرمال، نیاز به آزمایشهای بعدی داره؟ بیمار باید چی کار کنه؟

پاسخ مدیر 1398/07/01

جواب: به نکات ذکر شده در مقاله فوق دقت کنید و در صورت امکان واکسن هم بزنید و یک سال بعد مجدد این دو تست را انجام دهید.

سوال 1398/06/30

سئوال: نتیجه آزمایشم positive for high risk -risk HPV -35 genotype است و تست پاپ اسمیرم negative for koilocytosis شده. میشه راهنماییم کنید ؟

پاسخ مدیر 1398/06/30

جواب: یک سال بعد مجدد این دو تست را انجام می دهید اگر HPV منفی شد و پاپ اسمیر هم هنوز نرمال باشد ، آنوقت سه سال بعد مورد بررسی مجدد قرار می گیرید.

سوال 1398/06/29

سئوال: سلام. وقت بخیر. ممنون برای وقتی که میزارید. شوهر من مبتلا به hpv هست و دو بار هم لیزر کرده ولی باز زگیل ها برگشتن. من دکتر رفتم آزمایش hpv برام نوشت. تو برگه آزمایش نوع پذیرش به این صورت نوشته شده: DNA Extracti HPV Genotyp این آزمایش نوع ویروس رو مشخص می کنه؟یا اینکه فقط مشخص میکنه مبتلا هستم یا خیر؟ چقدر جواب تست دقیقه؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ مدیر 1398/06/29

جواب: بله نوع ویروس مشخص می شود ، اگر هم روش آزمایش شما FDA approved باشد می شود بالای 99% به نتایج اش اطمینان داشت.

سوال 1398/06/27

سئوال: سلام، من خانم ۳۱ ساله ای هستم‌ که ۵ ساله ازدواج کردم اولین رابطه ام با همسرم بوده و هیچ رابطه ی دیگه ای نداشتم و همسرم هم همین طور،۳ سال پیش متوجه وجود زگیل‌ در ناحیه تناسلیم‌ شدم به دکتر مراجعه کردم، تست پاپ و Hpv, انجام‌ شد هر دو نرمال و منفی بود، بعد از انجام کرایو و فریز زگیل ها از بین رفتند،و هر سال تست پاپ انجام دادم نرمال بوده، الان بعد از ۳ سال متوجه ضایعه های دیگری در داخل واژنم شدم، دوباره آزمایش Hpv و پاپ دادم در آزمایشگاه نیلو، خیلی نگرانم از جواب آزمایش، امکان مثبت شدن تست هست؟ در ضمن ما به صورت ارثی دچار زگیل در تمام نواحی بدن میشم، و طبق آزمایشات انجام شده سیستم ایمنی پایینی داریم، میشه لطفا راهنمایی کنید که آیا زدن واکسن در این سن می تونه موثر باشه؟ چون من شنیدم تا سن ۲۶ سالگی واکسن باید زده بشه و بعد واکسن احتمال‌‌ ابتلا‌ صفر میشه؟؟

پاسخ مدیر 1398/06/27

جواب: نگران نباشید جوابتان آماده شد برایم بنویسید و ثانیاً حتماً هم واکسن بزنید. سن 26 سال برای کشورهایی گفته می شود که واکسیناسیون ملی دارند نه برای کشور ما که نداریم و زیر 10% جامعه زنانمان این واکسن را می زنند.

سوال 1398/06/26

سئوال: سلام اگر فردي ٧ نوع هاي ريسك اچ پي وي رو داشته باشه چي مي شه؟

پاسخ مدیر 1398/06/26

جواب: بعید است و به احتمال زیاد با یک روش Non FDA Approved بررسی شده است.

سوال 1398/06/25

سئوال: سلام اگر تو پاپ اسمیر آسکوس اعلام بشه و اچ پی وی هم مثبت باشه از نوع پر خطر این به این معنی هست که درگیری با ویروس حتما در گذشته دور بوده؟ چون من رابطه ای رو که بهش مشکوک هستم و به نوعی پر خطر محسوب میشه حدودا مربوط به ۹ ماهه پیش هست. آیا ممکنه در عرض همین مدت پاپ اسمیر آسکوس ناشی از اچ پی وی رو نشون بده؟

پاسخ مدیر 1398/06/25

جواب: خیلی بعید است چرا که در اثر HPV احتمال تغییرات سلولی به سالیان سال کشیده میشود. از طرفی فقط دو سوم موارد آسکوس ناشی از HPV می باشد و یک سوم موارد مربوط به سایر عفونت ها می باشد که بهتر است تحت آزمایشات دقیقتری قرار بگیرید.

سوال 1398/06/25

سئوال: سلام من ۲ هفته پیش ازمایشگاه نیلو ازمایش hpv دادم زده منفی و پاپ اسمیرمم منفی در صورتی که همسرمم تو ازمابشگاه نیلو ازمایش داد نوع ۶ ۳۱ داشته چطور برا منو زده منفی نیلو ازمایشش اشتباه میشه مثبت باشه اشتباه کرده باشن گفتن منفیه بعد همسر دوباره رفت یه ازمایشگاه دیگه که اونجام بهش ج دادن ۳ نوع دیگه که اصلا تو ازمایشگاه نیلو این نوع نزده بود براش برا همین میگم برا منو اشتباه کرده

پاسخ مدیر 1398/06/25

جواب: در یک رابطه جنسی معمولاً آقایان زودتر از خانمها درمان می شوند و تست شان منفی می شود ولی خانمها زمان بیشتری برای پاکسازی نیاز دارند. امکان اشتباه با توجه به FDA approved بودن متد آزمایش خیلی بعید است.

سوال 1398/06/23

سئوال: سلام من يك خانم ٢٩ ساله هستم من اچ پي وي دارم در جواب پاپسميرم در تاريخ ١١/٦/٩٧شما گفته بوديد كه كولوكسكوپي دادم سين ١بود . بعد من معاينه شدم پيش سه دكتر ديگه كه ميگفتن چيزي كه ما ميبينيم با جواب ازمايش يكي نمي باشد كه دوباره ازمايش باز خواني شد و cin1 تاييد شد دوباره و امروز بد از يك سال كولپو شدم براي ازمايش سيريكس دوباره و من خودم توي مانيتور ديدم كه خيلي پيش روي داشته است ساعت ١١و ساعت ١رو نمونه گرفتن .نگراني من براي اين است كه چرا هيچ درماني نيست براي اين موضوع بايد همين طور زائه بمونه تا پيشروي كنه؟و اين كه من زگيل در اوردم دوباره در داخل لوله رحم و دكتر گفت بالاتر هم هست از نظر دكترم هيچ دستي به زگيل ها نزنم چون دوباره در مياد من واقعا نمي دونم بايد چه كار كنم اگر اچ پي وي خوب بشه سين ها هم از بين ميرود ؟ شما نظرتون چيست ؟ دكتره خوبي ميشناسيد به من معرفي كنيد ؟

پاسخ مدیر 1398/06/23

جواب: جواب پاتولوژی چی را نشان داده است. آیا همان CIN I است و یا نه پیشرفت کرده ، این خیلی مهم است. واکسن زده اید یا خیر. بهتر است بزنید تا از بروز موارد دیگر ژنوتایپ های دیگر جلوگیری کند.

سوال 1398/06/23

سئوال: سلام من چند وقت پیش متوجه یه ضایعه شبیه به زگیل در ناحیه داخل ران شدم .ضایعه یک دانه است و در حد چن میلی متر. که می تونه شبیه به زگیل باشه. بعد از آن تستHPV و پاپ اسمیر دادم که منفی بود. می شود انسان زگیل داشته باشه و تست یرای نوع کم خطر و پر خطر منفی باشه؟

پاسخ مدیر 1398/06/23

جواب: نمونه گیری از خود ضایعه زگیل مانند گرفته شده است؟

سوال 1398/06/22

سئوال: سلام ببخشید جایی که قهوه گانودرما مورد تائید داشته باشن میشناسین؟

پاسخ مدیر 1398/06/22

جواب: متاسفانه خیر

سوال 1398/06/21

سئوال: با عرض سلام‌ ممنون بخاطر وقت گرانبهاتون‌که به ما تعلق میدهین اگر میشه راهنماییم کنید من خارج از ایران زندگی میکنم و خیلی استرس دارم نگرانم،من دوهفته پیش تست اچ‌پی وی دادم مثبت بود، مدل ۱۶ و ۱۸ منفی بود ولی نوشته شده تو آزمایشم اچ پی وی مثبت گروه ۱۲ منظور از گروه ۱۲،۳۱ تا ۶۸ هست نوشته شده فکر کنم،دکترم گفت اصلا چیزی نیست نگران‌نباش تو‌سالهاست هر ۶ ماه تست پاپسمیر انجام میدهی و خوب است،برای من سوال پیش اومده یعنی این۱۲ تیپ همه فعال است در بدن من ؟یا هنوز تیپش مشخص نشده؟من چون تصادف شدید کردم،الان شونه و زانوم رو عمل کردم دکتر گفت کمی بهتر شدی واکسن بزن،من خیلی نگران هستم اورال سکس هم داشته ام الان‌خیلی مدت نزدیک به یک‌ماه است سوزش خارش و خشک شدگی گلو‌دارم دکتر میروم میگویند چیزی نیشت باکترییای است خیلی نگران هستم من سی ساله هستم،لطفا راهنمایم کنید،ممنونم از لطفتون

پاسخ مدیر 1398/06/21

جواب: اینقدر نگران نباشید. اولاً نحوه پیگیری other high risk HPV ها دقیق مثل روندی است که برای شما در نظر گرفته شده است اگر پاپ اسمیر نرمال است 6 الی 12 ماه بعد مجدد co-test (انجام همزمان پاپ اسمیر و HPV) انجام می شود اگر منفی شد و پاپ اسمیرتان هم نرمال بود 2 سال بعد مجدد کنترل می شوید. اگر هنوز مثبت باقی بماند نیازمند کولپوسکوپی می باشید. تعداد HPV هم در این گروه مشخص نمی شود که آیا فقط یک تایپ مثبت شده و یا بیشتر از یک تایپ و اهمیتی هم ندارد. سعی کنید در اولین فرصت ممکن واکسن بزنید و اگر خارج از ایران هستید واکسن های نه گانه را به جای چهارگانه بزنید.

سوال 1398/06/21

سئوال: سلام خسته نباشید من سال گذشته تست اچ پی وی دادم تایپ ۱۸ و ۳۵ پازتیو بود و دکتر سریعا کولپوسکوپی کردن و گفتن همه چیز اوکی هست و برو سال دیگه بیا! امسال بعد از ۱۸ ماه رفتم چکاپ که تایپ ۱۸ و ۳۵ نگاتیو شده بودم و بجاش تایپ ۵۲ پازتیو بودم با پاپ نرمال ! حالا اقای دکتر من ۳۴ سالمه و متاهل و همسرم اهل رابطه خارج از کانون خانواده نیست پس این تایپ ۵۲ از کجا اومده دکتر ازمایشگاه گفت یا شما یا همسر رابطه ای داشتید که یک تایپ جدید گرفتید ! سوال بعد الان باید کولپوسکوپی کنم ؟؟؟؟ اچ پی وی ۵۲ با پاپ نرمال ؟؟؟؟؟ ممنون

پاسخ مدیر 1398/06/21

جواب: نگران نباشید روش های FDA approved قادر به تعیین ژنوتایپ نیست و بنابراین در روش هایی که این تاییدیه را ندارد امکان چنین جوابی وجود دارد. نیاز به کولپوسکوپی ندارید.

سوال 1398/06/18

سئوال: سلام ممنون از پاسخ های کامل تون و اینکه از نگرانی درمون میارید من سه چهار هفته پیش دچار. تبخال تناسلی شدید شدم دهنه رحمم چون ملتهب بود دکتر برام پاپ اسمیر و hpv هم نوشت پاپ اسمیر نرمال بود ولی hpv فقط تیپ ۵۷ کم خطر مثبت بود من تو اکثر آزمایشات دیذم اصلا این تیپ رو اندازه نمیگیرن من اصلا ضایعه ای هم ندارم دکتر منو خیلی ترسوند گفت این کم خطره ولی ممکنه نوع پرخطرشم بگیری من میخوام ازدواج کنم اما همسرم hpv نداره من از دیروز شزبیت ایمونس و قرص پاورفیت گرفتم اما خیلی استرس گرفتم ممکنه این ویروس بدون زدن زگیل دفع بشه؟ کی دوباره تست hpv بدم؟ مسیول آزمایشگاه بهم گفت تبخال شدید داشتی سیستم ایمنیت ضعیف شده نباید الان تست میدادی ایشالا چندماه بعد منفی میشه توروخدا بگید برای همسرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ سه ماه دیگه مراسم ازدواج مونه اون خیلس پسر پاکیه و. نگرانم از من ویروسو بگیره یاضایعه ای بزنه

پاسخ مدیر 1398/06/18

جواب: مهم این است که طی یک دوره هشت الی 24 ماه احتمال پاک شدن شما وجود دارد و در این مدت باید تلاش کنید با تقویت سیستم ایمنی و کمتر کردن سکس زودتر به بدن در پاکسازی آن کمک کنید.

سوال 1398/06/17

سئوال: باسلام لطفا، خواهشا منو از نگرانی در بیارید من و همسرم مبتلا به اچ پی وی مثبت هستیم روی آلت تناسلی همسرم زگیل در اومد اما برای من هیچ نشونه ای نداشت رفتم آزمایش دادم تیپ ۱۶ بود بعد از پاپ اسمیر من رو فرستادن کلپوسکوپی و دکتر اونجا بعد ازنمونه برداری گفت که هیچ چیز مشکوکی نیست اما با این حال من همیشه عفونت دارم و ترشحات بد بو ومداوم دارم خیلی میترسم از طرفی یک سالی هست که صدام فرق کرده وانگار گرفته رابطه دهانی هم داشتم میترسم که در گلوم زگیل در اومده باشه و سرطان گلو یا رحم بگیرم خیلی استرس دارم واکسن رو بعداز مبتلا شدن زدم اما انگار دیر زدم به نظرم وقتی ویروس تو بدنم باشه واکسن کاری نمیتونه کنه چون هی تو نت سرچ میکنم و میگن نوع۱۶نوع پرخطره زندگیم شده غصه خوردن دکترمم فقط قرصای ویتامین سی میده به نظرتون چه قرصی استفاده کنم تا از بین بره اصلا از بین میره؟ توروخدا جوابمو کامل بدین.ممنونم ازشما

پاسخ مدیر 1398/06/17

جواب: اینقدر نگران نباشید ، اولاً توصیه می کنم طبق صلاحدید پزشکتان یک دوره یک الی دو هفته ای هیچ آنتی بیوتیکی نخورید و سپس یک کشت و دید مستقیم از ترشحات مجرا برای باکتریهای هوازی، قارچ ها و غیره به همراه PCR برای پانل کامل STDs انجام دهید. بر مبنای جواب این ها درمان اختصاصی و موثر به همراه تامین فلور نرمال واژن (لاکتوباسیل ها) را انجام داده . در صورت درمان موثر عفونت های ناحیه سرویکس HPV هم محیط مناسبی برای رشد پیدا نمی کند و به همراه تقویت سیستم ایمنی (طبق نکات ذکر شده در مقاله فوق) به راحتی می توانید این ویروس را از بدنتان پاک کنید.

سوال 1398/06/16

سئوال: با سلام من نفر آخر هستم ک با وجود تزریق واکسن تایپ 16 رو گرفتم، فرمودین که تست هارو براتون بفرستم. امکانش هست ایمیلتون رو بدید که براتون ارسال کنم؟ با تشکر مهسا

پاسخ مدیر 1398/06/16

جواب: برایتان یک ایمیل فرستادم

سوال 1398/06/13

سئوال: سلام من 26 سالمه و 2 سال پیش زیگیل تناسلی زدم و تست دادم دیدم تایپ 6 و 44 رو دارم. دیکه تا یه مدت طولانی رابطه نداشتم و فورا واکسن گارداسیل رو تو سه نوبت زدم اون موقع 24 سالم بود بعد از اینکه سیستم دفاعیم قوی شد دیگه هیچ اثری ازشون ندیدم. حالا چند وقت پیش که رابطه داشتم دوباره واسه اطمینان تست دادم و متوجه شدم تایپ 16 رو گرفتم. سوالم اینه که مگه واکسن گارداسیل از 4 تا تایپ اصلی 6،12،16،و 18 محافظت نمی کنه؟ پس چه جوری من مبتلا شدم؟ تست پاپ اسمیرم Negative بود. لازمه کولپوسکوپی هم بدم؟ ممنون

پاسخ مدیر 1398/06/13

جواب: روی برگه جواب ببینید که روش انجام تست FDA approved است یا خیر اگر روش انجام اش را برایم بفرستید بهتر می توانم کمکتان کنم.

سوال 1398/06/13

سئوال: با سلام و عرض احترام بنده پارسال دوتا ویروس 31& 56 ام فعال بود امسال که دوباره دادم . ویروس 45 فعاله ایا میشه ویروس تبدیل به نوع دیگه ای بشه ؟؟؟ و ایا این پرخطرتر از ویروس سال قبل می باشد ؟؟؟

پاسخ مدیر 1398/06/13

جواب: دو فرضیه ممکن است یا نتیجه آزمایش مشکل دارد و یا اینکه بدنتان دو ویروس قبلی را پاکسازی کرده و در یک رابطه دیگر ویروس جدید وارد بدنتا شده است.

سوال 1398/06/13

سئوال: سلام وقتتون بخیر من۲۳سالمه و مرد هستم چند وقته حدود ۳ماه ۳عدد ضایعه خیلی خیلی ریز اطراف مقعدم مشاهده کردم و بعد از یکم تحقیق فهمیدم زیگیل میتونه باشه و با توجه به این که قبلا(۲سال پیش) زیگیل روی دستم دیده بودم این ها هم همون شکلی هستن و شبیه زیگیل چیکار باید انجام بدم تو‌این‌ مرحله واکسن مفید هست؟ واینکه چرا تو ناحیه تناسلیم ظاهر نشده لطفا راهنمایی کنید من ازدواجم رو به خاطر همین موضوع فعلا به تعوق انداختم چیکار باید بکنم

پاسخ مدیر 1398/06/13

جواب: نگران نباشید ، درمان اش برداشتن آن است و سعی کنید حتماً واکسن بزنید (برای جلوگیری از بروز زگیل های بیشتر در آینده)

سوال 1398/06/12

سئوال: سلام. من خانم 34 ساله هستم. نتیجه تست HPV ام به 4 تا Genptype 33(HR), 68(HR), 53 (pHR), 40 (LR) بوده. آزمایش در تاریخ 2 شهریور در آزمایشگاه آرژانتین گرفته شده. اولین رابطه ام مهر ماه سال گذشته بوده. مشکل زائده فیزیکی قابل مشاهده ندارم، دکتر متخصص ام هم در معایناتشون مشکل پاتوبیولوژیکی در داخل واژن و یا دهانه رحم مشاهده نکردن و آزمایش HPV رو به اصرار خودم جهت چک آپ برام نوشتن. ترشحاتم هم کاملاً نرمال هست. بهمن ماه سال گذشته تست پاپ اسمیر دادم و نتیجه نرمال بوده. واکسن گارداسیل هم زدم که نوبت سوم اش خرداد ماه امسال بود. آیا امکانش هست که این GenoType ها بدلیل واکسن مشاهده شده باشن؟ من چه اقدامی باید بکنم الان؟

پاسخ مدیر 1398/06/12

جواب: نگران نباشید به احتمال زیاد مشکلی در فرآیند تست صورت گرفته است ، 3 ماه بعد مجدد تست تکرار شود و بخواهید به یک روش FDA approved انجام شود.

سوال 1398/06/12

سئوال: سلام جناب دکتر همسر بنده ب بیماری hpv low دچار شده خواستم بدونم خطرناکه یا خیر واینکه روش درمان چگونه هست. خودش خیلی ترسیده خواهشا راهنمایی کنید🌷

پاسخ مدیر 1398/06/12

جواب: هیچ جای نگرانی ندارد و فقط با برداشتن آن درمان اش کنید. و در صورت امکان هر دویتان هم واکسن بزنید.

سوال 1398/06/11

سئوال: سلام ممنون از زمانی که می گذارید من خانم ۳۵ ساله هستم من در حال درمان بارداری در صارم بودم ۲ سال بود اخرین مرحله عکس رنگی داخل رحم هم دادم تا اینکه یکی از دوستای نزدیکم که لباسهای من هم مصرف می کرد متوجه شدم مبتلا به این ویروس شده من هم سریع پا اسمیر دادم منفی بود ولی تاکید بر hpv دادم مثبت بود نوع ۳۹ کلو سکوپی هم کردم ولی از جوابش می ترسم نرفتم بگیرم توی این دو ماه هم سکس و قطع کردم و داروی ولوومن نوع ایمنی بدن مصرف کرم روزی یکی خوردم و یکی شیاف واژینال کردم ترشحاتم بطور کامل قطع شده و داخل واژینال صاف و نرم صیغلی شده و البته و inmusense و پاورقیت هم گرفتم مصرف می کنم و قرص از امازون سفارش دادم Healing Power Vanish HPV Immune Support Supplements 1450mg - Premium Shiitake Mushroom Capsules - Pure Shiitake Mushroom Extract & Red Marine Algae Supplements - Immune System Booster - 60 Capsules راستیش من دیگه خیلی می ترسم از جواب دکتر و با همسرم دچار مشکل شدیم اون به من و من به اون در ته قلبون شک پیدا کردیم دنیا جهنم شده برامون می خوام بدونم بارداری برام خطرناک هست ؟؟تا چه مدت؟؟فقط این ویروس از رابطه جنسی هست؟متاسفانه سیگاری هستم ،ولی تو این سن رسیدم حتی عفونت زنان هم نمیگرفتم ،اختلاف داریم سکس هم نداریم دیگه از ترسم دکتر جواب کولوسکوپی رو هم نمی تونم بگیرم امادگی ندارم زندگیمون هم خراب شده و هم من حالت روحی و روانی مناسب ندارم برای ادامه زنگی حتی از بارداری می ترسم که این پیشرفت کنه تمام سایتها رو می خونم فقط قرص و دارو می گیرم زندگی برام حس می کنم تموم شده حس می کنم ایدز گرفتم دانشگاهم رو هم ول کردم کمک کنید من و خواهش می کنم چطور گرفتم حالا چی میشه از جواب ازمایش می ترسم ولی هر روزم و فکر می کنم و شکمجه گاه شده التماس دارم کمک کنید شاید باید برم روانشناس نظرتون برام مهم هست

پاسخ مدیر 1398/06/11

جواب: تو رو خدا اینقدر نگران نباشید من یک مقاله جدید در باره این ویروس دیروز در سایت گذاشتم (به نام مروری بر آخرین دستورالعمل تشخیص ، پیشگیری و مدیریت HPV). آن را دقیق بخوانید ، این ویروس شیوع اش اینقدر زیاد است که تقریباً همه افراد در طول دوران فعالیت جنسی شان این ویروس را می گیرند. بدن هم به راحتی در بیش از 90% موارد آنرا پاک می کند. واکسن بزنید و یک سال بعد مجدد تست را انجام دهید. مطمئن باشید که پاک می شود.

سوال 1398/06/06

سئوال: با سلام خیلی ممنون بابت مطالب مفیدتون ...من یه ماه پیش ازمایش پاپ اسمیر دادم جواب نرمال بوداما بعداز اینکه متوجه زگیل شدم بعداز رفع ضایعات ازمایش hpv دادم که در ضمن شب قبل از ازمایش رابطه داشتم جواب ازمایش نوع ۶ و ۳۹ تشخیص داده شد پزشک پیشنهاد دادن کولپوسکوپی دادن ..تو کامنتهای قبلی فرموده بودید اگه پاپ اسمیر نرمال نباشه باید این ازمایش رو انجام داد خواستم بدونم الان من باید انجام دهم یا نه ...و اینکه از وقتی متوجه این مشکل شدم رابطه جنسی رو قطع کردم همسر من هیچ ضایعه ای ندارن و منم درمان کردم ایا من میتونم رابطه جنسی رو باهاشون ادامه بدم یا نه...

پاسخ مدیر 1398/06/06

جواب: طبق گایدلاین ASCCP زمانی ما در Other high risk HPV ها کولپوسکوپی انجام می دهیم که نتیجه پاپ اسمیر غیر طبیعی باشد ولی بهتر است با پزشکتان مشورت کنید شاید ضایعه ای در ناحیه دهانه رحم دیده اند که خواسته اند خاطرشان جمع شود.

سوال 1398/06/06

سئوال: سلام اول از همه میشه اسم نشون ندید. من دیشب جواب ازمایشم اومد دکتر گفت ریسک hpv66هست من نمیدونم خطر داره یا نه فقط گفت واکسن بزن خطری نداره کلا نگرانم باید چکارکنم

پاسخ مدیر 1398/06/06

جواب: اگر پاپ اسمیرتان نرمال است یک سال بعد مجدد باید cotest انجام دهید و اگر غیرطبیعی بود باید کولپوسکوپی شوید. واکسن هم حتماً بزنید.

سوال 1398/06/03

سئوال: سلام وقت بخیر . من در آزمایشگاه شما آزمایش hpv دادم و چون سه روز از عادت ماهنم میگذست نمونه خونی بود و از خانمی که آزمایش رو انجام میدادن پرسیدم گفت اشکالی ندارد . جداب پاپ اسمیرم نرما بودو جواب آزمایشم همه نوع های پر خطر منفی بود .ولی روی آلت تناسلی همسرم سه تا دونه زگیل خیلی ریز وجود داره . ما پنج ماه که ازدواج کردیم . دلیل چی میتونه باشه ... ممکن هست من مبتلا باشم و تست اشتباه باشه یا اینکه همسرم از نوع کم خطر رو داره و باتوجه به اینکه ازمایشگاه شما فقط نوع پر خطر رو نشون میده برای من رو نشون نداده ... خیلی نگرانم . ممنون از پاسخگوییتون .

پاسخ مدیر 1398/06/03

جواب: طبق گایدلاین ASCCP به منظور غربالگری کانسر دهانه رحم ما فقط نیاز به دانستن ابتلا فرد به انواع پرخطر HPV هستیم. انواع کم خطر هیچگونه ارزشی در این غربالگری نداشته چرا که فقط این انواع ایجاد زگیل و یا وارت می کنند که درمانش هم فقط برداشتن آنها به انواع مختلف است. ممکن است شما نوع کم خطر را داشته باشید که هیچ ارزشی برای ما جهت پیگیری کانسر دهانه رحم ندارد.

سوال 1398/06/03

سئوال: سلام خسته نباشید من یک انوم ۳۰ساله چند وقت پیش یدونه زیگیل داشتم ک دکتر پوستم دارو داد رفع شد و کلا دیگه ندیدم.سوالم اینه ک من حتما اچ پی وی دارم؟؟یا باچه آزمایشی میتونم چک کنم ودر ضمن من باکره هستم پاپ اسمیرو از افراد باکره میگیرن؟؟بعد چجوری کلا ریشه کنش کنم از بدنم ممنونم

پاسخ مدیر 1398/06/03

جواب: بعید است ولی اگر سابقه تماس جنسی دارید با سوآب از ترشحات واژن تا نزدیکی پرده بکارت می توان نمونه گرفت و چک نمود که بهتر است یک پزشک زنان نمونه را بگیرد.

سوال 1398/06/01

سئوال: سلام تفاوت نمونه گیری اچ پی وی طبقFDAبا سایر روش ها در چیست؟ چقدر احتمال مثبت بودن کاذب در روش غیر از اف دی ای هست؟ ۳-نتیجه آزمایش اچ پی وی توسط متخصص زیر دستگاه خونده میشه یا جواب را مستقیم دستگاه میگه؟ با تشکر

پاسخ مدیر 1398/06/01

جواب: نوع نمونه گیری فرقی نمی کند ولی باید روش اندازه گیری مورد تایید FDA باشد.

سوال 1398/05/31

سئوال: سلام تشکر از وقتی که میزارید من بندرعباسم هستم فروردین ۹۸تو بیمارستان صارم خانمم تست پاپ و اچ پی وی داد، آزمایش پاپ مشکلی نداشت و منفی بود اما آزمایش اچ پی وی تیپ ۱۸ بود ۱-هر چی تماس گرفتم صارم به من نگفتن آزمایش طبق FDAهست یا نه فقط گفتن دستگاه هامون جدیده. ۲-همسرم باید چیکار کنه ؟ترشح یا مورد خاصی در رحمش نیست آیا فعلا نیاز به کلپوسکپی دارد؟ ۳-آیا صارم طبق FDA هست?

پاسخ مدیر 1398/05/31

جواب: تا اونجا که اطلاع دارم دو تا سه مرکز بیشتر این تست را به روش FDA نمی گذارد ولی به هر حال باید طبق این جواب کولپوسکوپی انجام دهید.

سوال 1398/05/31

سئوال: با سلام خانمي ٣٠ ساله هستم چندوقت پيس تست پاپ اسمير و hpv انجام دادم نتيجه تست پاپ اسمير منفي بود ولي hpv مثبت بود واز نوع H_R 58 بوده به شدت نگران هستم و نميدون آيا همسرمم اي مشكلو داره يا نه

پاسخ مدیر 1398/05/31

جواب: به هر حال کاندید انجام کولپوسکوپی هستید.

سوال 1398/05/30

سئوال: باسلام وتشکر .من 28 سالمه ویک فرزند دارم جواب پاپ اسمیر اچ پی وی (cin1) علامت خورده بود که بعد از مراجعه به پزشک کولپوسکوپی انجام دادم نمونه 3,6,12که جواب 12این chronic cervicitis with focal low grade dysplasia(cin1بود ممنون میشم جواب رو بهم بدین تااز نگرانی دربیام .ی دکتر بهم دارو برا عفونت داد.ی دکتر گفت باید سریع رحم رو برداری.

پاسخ مدیر 1398/05/30

جواب: مقاله ای در مورد نحوه فالوآپ CIN I در همین سایت داریم بخوانید و نگران نباشید. یکسال بعد با Cotest پیگیری می شوید اگر HPV منفی و پاپ اسمیر نرمال بود سه سال بعد مجدد Cotest می شوید. اگر آن هم منفی بود روتین غربالگری هر سه سال یکبار برایتان انجام می شود.

سوال 1398/05/28

سئوال: سلام مجدد من 6 ماه هست كه hpv low grade type 16-18-45 دارم پپ اسمير دوباره همون جواب بوده شروع كردم به تقويت سيستم ايمني بدنم و قرص probiotic women's ميخورم ٢ تا سوال داشم ١.چند درصد امكانش هست ويروس از بين بره ? ٢.دكتر پوستم براي صورتم accutane تجويز كرده مي خواستم بدونم خوردن اين قرص اختلالي در روند بهبود اين ويروس ايجاد ميكنه يا نه م رسي

پاسخ مدیر 1398/05/28

جواب: چون سه تا ویروس بطور همزمان دارید امکان حذف اش کمتر می شود ولی بعید نیست و تقویت سیستم ایمنی را ادامه دهید. 2- ترجیحاً با توجه به عوارض این دارو مصرف نشود.

سوال 1398/05/28

سئوال: سلام من 9 ماه پیش آزمایش پاپ اسمیر دادم و دکتر گفت بعضی سلولهای دهانه رحم غیرطبیعی هستن اما به مقدار کم. بعد کولپوسکوپی انجام شد و تست اچ پی وی که نمونه گرفتن. نتیجه نوع 16 رو نشون میداد. دکتر پیشنهاد داد واکسنهای سه گانه بزنم و همچنین ژل واژینالی رو توصیه کردن که باید به مدت 6 ماه استفاده میکردم بعلاوه یه نوشیدنی که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنه. ازم خواستن 6 ماه بعد دوباره تست رو تکرار کنیم. کردیم و نتیجه باز همون سلولها رو نشون داده و بدنم ویروسو پاک نکرده. البته سلولها پیشرفتی نداشتن اما کم هم نشدن. الان من چکار باید بکنم؟ بیشتر صبر کنم تا ویروس پاک بشه یا مجبورم اون سلولهای غیرطبیعی رو با جراحی بردارم؟ اگر جراحی کنم یعنی 100% رفع شده و دیگه خطری نیست؟ و برای زایمان و رابطه جنسی چه اثری داره؟ ممنونم پیشاپیش.

پاسخ مدیر 1398/05/28

جواب: با صلاحدید پزشکتان یک دوره شش ماهه دیگر هم صبر کنید و مجدد cotest انجام دهید.

سوال 1398/05/25

سئوال: سلام. ببخشید برای تشخیص زگیل تناسلی دهانی در صورت نبود زگیل آزمایشی هست؟؟

پاسخ مدیر 1398/05/25

جواب: در بعضی از مقالات نمونه از بوکال (مالیدن سوآپ و یا گوش پاک کن به حفره داخلی دهان و همچنین ترشحات بزاق دهانی) و ارسال آن به آزمایشگاه و استفاده از کیت های دستی PCR این تست را ریپورت می کنند ولی فاقد هر گونه تاییدیه از مراکز علمی می باشد.

سوال 1398/05/25

سئوال: من مبتلا به hpv تایپ ۱۶ و ۶۶ هستم ،۲۶ سالمه مطمئنم که نزدیک ۱ سال هست که این ویروس رو گرفتم، موقع پاپ اسمیر قارچ داشتم تست پاپ اسمیرمم lsil رو تیک زده الآن مستقیم باید کولپوسکوپی بدم ؟

پاسخ مدیر 1398/05/25

جواب: حتماً

سوال 1398/05/20

سئوال: سلام وقت بخیر، من آزمایش اچ پی وی دادم و نتیجه میگه نوع های ریسک ۴۵ رو دارم... خیلی مطالعه کردم ولی نمیدونم چند درصد احتمال سرطان دهانه رحم هستش؟ آیا باید درمان خاصی داشته باشم یا فقط تقویت سیستم ایمنی؟

پاسخ مدیر 1398/05/20

جواب: اگر بطور همزمان تست پاپ اسمیر هم انجام داده اید و نتیجه آن نرمال است یک سال بعد مجدد باید این دو تست را انجام دهید و طی این یکسال تلاش کنید با تقویت سیستم ایمنی تان طبق این مقاله و با صلاحدید پزشکتان این ویروس را از بدنتان پاک کنید. ولی اگر پاپ اسمیرتان هم غیر طبیعی بود باید توسط پزشک زنانتان جهت انجام کولپوسکوپی ارجاع داده شوید.

سوال 1398/05/19

سئوال: سلام وقتتون بخیر من خانمم رفته آزمایش HPV انجام داده البته تازه عقد کردم این جواب آزمایشش بوده 68 (HR) & 53 (PHR) & 67 HR : 16-18-31-33-35-39-45-51-52-56-58-59-68-69 LR : 6-11-40-42-43-44-54-61-71-72-74-81-84-89-91 PHR : 26-53-66-70-73-82 Unknown : 62-67-83 If you have any further queries, please do not hesitate to contact us , on 09121969607 or kindly leave us a message and we will get back to you . LR : Low Risk HR: High Risk PHR: Probable High Risk میخواستم ببینم چقدر پرخطره اصلا جواب آزمایشش چیو نشون میده آیا خودمم باید برم برای آزمایش یا نیاز نیست ؟ ممنونم

پاسخ مدیر 1398/05/19

جواب: به نتیجه سیتولوژی بیمار دقت کنید اگر سیتولوژی نرمال بود خیلی جای نگرانی ندارد و فقط یک سال باید مجدد این دو تست (HPV+Cytology) برای بیمار انجام شود. اگر سیتولوژی غیرطبیعی بود باید بیمار کولپوسکوپی شود.

سوال 1398/05/15

سئوال: سلام،من پسری 34 ساله،چند ماهی متوجه شدم روی آلتم زگیل دارم و شریک جنسی من هم مبتلا شد،بعد از تست پاپ اسمیر و تیپ ویروس مشخص شد 6 هستش و فریز کردن و کپسول پاورفیت هم هردو خوردیم،ولی متاسفانه کمتر از یک هفته دوباره در دهانه رحم ایشون مشاهده شد و فریز کردن آیا واکسن تاثیری داره تو این مورد؟ دکتر گفتن باید هیچ عارضه ای مشاهده نشه بعد واکسن بزنید هر دو،آیا درسته؟ و اینکه دکتر فرمودند که ممکن هست همیشه تو بدنتون بمونه و با کوچکترین استرسی بیرون ریخته بشه،درسته؟ قابل ذکر هستش روی آلت بنده هیچ پیشرفتی نداشته و الان چن ماهی هستش در حد 2تا بسیار کوچیک هستش و آیا برای آقایان لیزر بهتر هستش و من هم باید انجام بدم؟ با سپاس

پاسخ مدیر 1398/05/15

جواب: آیا واکسن تاثیری داره تو این مورد؟ بله حتماً در صورتی که سیستم ایمنی تان تقویت شود امکان حذف آن از بدن وجود دارد. به هر حال درمان آن برداشتن است (با هر روش ممکن)

سوال 1398/05/14

سئوال: سلام . ببخشید لطفا تفسیر میگین: Anti HBs Antibody (ECL) >>> 115 _ HPV PCR >>>Positive HR-73

پاسخ مدیر 1398/05/14

جواب: بر علیه ویروس هپاتیت B مصونیت دارید و جواب HPV هم بدلیل آنکه ژنوتایپ 73 جزو گروه پر خطر مورد تایید FDA نمی باشد جای نگرانی ندارد.

سوال 1398/05/12

سئوال: سلام. ممنون از شما بنده آقای ۲۶ ساله هستم که ۵۰ روز پیش یک سکس پرخطر داشتم ولی هنوز علائمی از ابتلا به اچ پی وی ندارم. میخواستم ببینم آزمایشی هست که نشون بده من مبتلا شدم یا خیر. ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ مدیر 1398/05/12

جواب: به مقاله نمونه گیری HPV در مردان رجوع کنید. جای نگرانی ندارد ولی اگر می خواهید خیالتان راحت شود با صلاحدید پزشکتان این تست را انجام دهید.

سوال 1398/05/12

سئوال: سلام, قبل سوال بابت پاسخ های مفیدتون ازتون متشکرم, من اقای ۳۶ ساله هستم, ۲ سال پیش تعدادی زگیل اطراف دستگاه تناسلیم مشاهده کردم و پس از ۲ بار نمونه گیری و انجام ازمایش جواب hpvمنفی بود برای تمام نمونه ها و با کرایو از بین بردمشون, الان بعد از ۲ سال دوباره تعدادی زگیل دیدم و ازمایش دادم خدمتتون و نتیجه مثبت و از نوع 6, ۱۱, ۴۰ هست low risk. سوال اینکه چطور گرفتم بدون رابطه ی پر خطر و چگونه بعد ۲ سال چطور برگشته و ایا امکان تبدیل کم خطر به پر خطر هست در بدن من یا پس از انتقال در بدن همسرم هست? ایا من که نمونه ی کم خطر دارم ممکنه در بدن همسرم تبدیل به پر خطر بشه, چون جواب پاپ اسمیر ایشون منفی بوده همزمان. با توجه به کم خطر بودن میتونم رابطه داشته باشم با همسرم یا خیر? تو سن من با توجه به کم خطر بودن ویروس ایا واکسن کمک میکنه? و بعد از از بین رفتن ظاهری ویروس چند وقت بعدش باید ازمایش بدم تا اطمینان پیدا کنم از دفع شدنش و پاکسازی کامل. و ادرس و مشخصات یا راهنمایی در مورد پزشک متخصص مورد اطمینانتون و چطور میتونم داشته باشم.

پاسخ مدیر 1398/05/12

جواب: ببخشید اینقدر بخش های مختلف سئوالتان زیاد شد. سوال اینکه چطور گرفتم بدون رابطه ی پر خطر و چگونه بعد ۲ سال چطور برگشته؟ به احتمال زیاد بار اول هم مثبت بوده و اشتباهی شده است. و ایا امکان تبدیل کم خطر به پر خطر هست در بدن من یا پس از انتقال در بدن همسرم هست? خیر ایا من که نمونه ی کم خطر دارم ممکنه در بدن همسرم تبدیل به پر خطر بشه, چون جواب پاپ اسمیر ایشون منفی بوده همزمان. خیر با توجه به کم خطر بودن میتونم رابطه داشته باشم با همسرم یا خیر؟ مشکلی در ارتباط ندارید. تو سن من با توجه به کم خطر بودن ویروس ایا واکسن کمک میکنه؟ توصیه می کنم حتماً واکسن بزنید.

سوال 1398/05/11

سئوال: سلام من ٢٦ سالمه و در امريكا زندگي ميكنم ، ٦ ماه پيش پپ اسمير دادم و جواب LSIL بود رفتم كولپوسكوپي گفتن جاي نگراني نيست بايد ٦ ماه ديگه پپ تست رو دوباره انجام بدم .الان بعد از ٦ ماه جواب پپ هيچ تغييري نكرده نه بهتر شدم نه بدتر ! اخرين سري واكسنم رو هم بايد ماه ديگه بزنم ، امكانش هست همسرم گرفته باشه ؟ و اينكه به علت استفاده نكردن از كاندوم اون باز ويروس رو به من انتقال ميده واسه همين خوب نشده ام ؟ بايد چيكار كنم ؟ همسرم بايد واكسن بزنه ؟

پاسخ مدیر 1398/05/11

جواب: در نمای ماکروسکوپی در حین کولپوسکوپی اگر ضایعه ای دیده می شود مجدد نمونه برداری شود. بهتر است شوهرتان هم چک شود و اگر مثبت بود سعی کنید طی یک الی دو سال سکس کمتر و محافظت شده داشته باشید و به نکات مهم در مقاله مرور بر روش های درمان HPV بدقت توجه و عمل کنید تا هر چه زودتر ویروس از بدنتان پاک شود.

سوال 1398/05/10

سئوال: سلام وقت بخیر . اگر خانمی ازمایش hpv بده و مثبت باشه ... نیازی هست که همسرش هم ازمایش بده ؟ قطعا اگر خانم مبتلا باشه همسرش هم مبتلا میباشد. به این شکل هست یا خیر ؟

پاسخ مدیر 1398/05/10

جواب: پاسخ به این سئوال طبق منابع مختلف بسیار ضد و نقیض است. فلسفه شما درست است. ولی از آنجائیکه یکی از علل پایداری HPV در زنان ورود مداوم ویروس می باشد ، بنابراین اگر HPV در مرد مثبت باشد احتمال ورود مداوم ویروس به بدن وجود دارد پس بهتر است میزان سکس و استفاده از کاندوم را توصیه کنیم. ولی از طرف دیگر سیستم ایمنی آقایان زودتر ویروس را پاک می کند و در نتیجه اگر شوهرتان منفی باشد محدودیت سکس برداشته می شود.

سوال 1398/05/09

سئوال: سلام من ۴۱ سالمه برای چکاپ پاپ اسمیر دادم و دکتر گفت تست اچ پی وی هم بده من هم موافقت کردم متاسفانه اچ پی وی ۱۸ و ۴۵ دارم و آسکوس بود پاپ اسمیرم کاندید کولپوسکوپی شدم که تونستم سه ماه دیگر وقت بگیرم خیلی خیلی نگرانم .ممکن هست با توجه به سنم خوب بشم؟ آلودگی فانگال هم داشتم ممکنه آسکوس به خاطر اون بوده باشه و دلیلش اچ پی وی نباشه؟

پاسخ مدیر 1398/05/09

جواب: علت دو سوم موارد آسکوس HPV می باشد که در مورد شما هم علت این تغییرات سلولی همین ویروس می باشد. ولی خدا رو شکر در مراحل بسیار ابتدایی ابتلا به این ویروس هستید سعی کنید به نکات متذکر شده توسط پزشکتتان و این مقاله بدقت عمل کنید تا زودتر ویروس از بدنتان پاک شود.

سوال 1398/05/08

سئوال: سلام وقت بخیر. من ۳۳ ساله هستم بامردی فقط برای یک بار رابطه اورال و تماس جنسی پوستی داشتم.دهانم هم موقع رابطه زخم بود و قبل از رابطه بخاطر مساله پلی کیستیک به مدت ۱۴ سالocp میخوردم و البته ویرجین هم هستم .اما حین رابطه متوجه ضایع پوستی که بسیار شبیه زگیل تناسلی بود به اندازه ۲ میل و فقط یکی شدم.فرد مقابل حاضر به ازمایش نیست و ارتباطمون قطع شده.در حال حاضر بسیار استرس دارم ولی تغدیه مو رو درست کردم قرصهای مقاومت ایمنی بدن و مینرال مصرف میکنم همچنین برای بیخوابی و استرس به صورت موقت کلردیازپوکساید و فلوکساتین و دیازپام مصرف میکنم.فعلا هیچ نشانه ای بروز نکرده برای من چون یک هفته گذشته.ایا راه تشخیص برای اینکه تشخیص بیماری داده بشه برای من هست؟واکسن رو دریافت کنم؟قهوه گانودرما ایا موثره؟

پاسخ مدیر 1398/05/08

جواب: برای اطمینان خاطر یک تست HPV در ترشحات دهانه رحم و واژن بدهید. حتماً واکسن بزنید. در مورد قهوه گانودرما (که ترکیبی از قارچ گانودرما و یک پایه از ترکیبات قهوه می باشد) در گروهی که این قهوه را مصرف می کردند میزان پاکسازی 88% و در گروه شاهد 5% بوده است که البته خود مطالعه توصیه کرده است که هنوز به شواهد بیشتری برای اثربخشی این قارچ مورد نیاز است.

سوال 1398/05/08

سئوال: باسلام وخسته نباشیدمن دوسال پیش به علت خونریزی شدیدبستری شدم وبعدازازمایشات بهم گفتن که بایدرحم رودربیاری ویااینکه 6ماه یکبارازمایش بدی من بعدازدوسال بدون اینکه ازمایش بدم به علت دل دردزیرشکم رحمم رودراوردم وبعدازازمایشی که ازم گرفتن ویکماه طول کشیدکه جوابش بیادبهم گفتن که 6ماه دیگه ازمایش بدم وبعدسالی یکباراگرمشکلی پیش اومدمیتراشیم توروخداجوابموبدین منظورش ازاین حرف چی بودایامن سرطان دارم؟

پاسخ مدیر 1398/05/08

جواب: ریپورت پاتولوژی رحم تان را برایم بفرستید.

سوال 1398/05/06

سئوال: سلام من ۴۰ سالمه و چند هفته پیش فقط برای چک آپ رفتم پیش متخصص زنان هم پاپ اسمیر دادم و هم دکتر گفت تست اچ پی وی بدم و متاسفانه پاپ اسمیرم آسکوس بود و تست اچ پی وی هم ۱۸ و ۴۵ مثبت بود و کاندید کولپوسکوپی شدم به شدت نگران هستم.من حدودا ۷ سال هست که جدا شدم و تو این مدت یکی دوبار رابطه پر خطر داشتم به نوعی ولی نمیدونم چرا بیشتر شک من به اپیلاسیون هست. میخواستم بپرسم با توجه به سنم ممکن هست این ویروس ها دفع بشن و یا مشکلی برام به وجود نیارن؟ با اینکه قسم خوردم که دیگه هیچ وقت رابطه جنسی نداشته باشم آیا الان که اچ پی وی مثبت هستم این به معنی پایان فعالیت جنسی من هست؟

پاسخ مدیر 1398/05/06

جواب: نگران نباشید ، یک مقاله جدید در مورد آخرین دستورالعمل در مورد ویروس HPV گذاشتم. اینقدر شیوع ویروس زیاد است که تقریباً همه افراد طی دوران فعالیت جنسی شان به این ویروس مبتلا می شوند فقط با تقویت سیستم ایمنی تان سعی کنید زودتر ویروس را پاک کنید.

سوال 1398/05/05

سئوال: با سلام.در پاسخ یکی از کاربران خانم برای اطمینان خاطر از ابتلا به اچ پی وی نوشتید اچ پی وی دی ان ای تستینگ انجام دهند.آیا روشی مشابه برای آقایان که مورد اعتماد باشد و وجود یا عدم وجود ویروس دربدن را ثابت کند نیز وجود دارد؟

پاسخ مدیر 1398/05/05

جواب: از همان روش Cobas HPV و یا Aptima می توان استفاده نمود به شرط آنکه نمونه برداری از ترشحات مجرا و پوست در سه منطقه گلنس ، شفت و بیضه صورت گرفته باشد. به مقاله نمونه گیری HPV در مردان در همین سایت مراجعه کنید.

سوال 1398/05/04

سئوال: سلام وقتتون بخیر. دو هفته پیش یه رابطه داشتم که سکس کامل نبود ولی تماس داشت و رابطه دهانی هم داشتم. همون روز روی زبونم و حلقم دون دون های گوشتی بوجود اومد که بعد از اون هم روی واژنم دون دون های ریز بوجود اومد. دکتر رفتم تست پاپ اسمیرم عفونت نشون داده بود و تست اچ پی وی هم انجام دادم که مثبت های ریسک نوع ۴۵ رو زده. امکانش هست که این ویروس از بدنم خارج بشه بدون اینکه تا یک سال اینده هیچ رابطه ای داشته باشم؟ ممکنه که رابطه دهانی باعث بیشتر شدن ویروس رو قسمت تناسلی شده باشه؟

پاسخ مدیر 1398/05/04

جواب: نگران نباشید باید با تقویت سیستم ایمنی تان و سکس کمتر و رعایت نکات ذکر شده در مقاله فوق منجر به پاکسازی ویروس فوق از بدنتان بشوید.

سوال 1398/05/03

سئوال: درود و عرض ادب در ابتدا عرض کنم باکره ام و ۳۰ ساله و همزمان با اگاه شدن نسبت به بیماریم و مثبت بودن آزمایشم واکسن گارداسیل رو شروع کردم به زدن. بنده سال ۹۳ ازمایش hpv دادم و مثبت بود و زگیل های اطراف دهانه واژن رو لیزر کردم و از اون موقع عودی نداشتم ..ممکنه خود به خود خنثی شده باشن یا نه طبیعتشون اینجوریه ؟؟ چند ساله ترشحات رنگ دار و زیادی دارم ایا ممکنه خطرناک باشه ؟ با وجود مصرف دارو ولی همچنان ترشحات وجود دارن ...و اینکه آیا ممکنه در صورت ازدواج به همسرم انتقالش بدم ؟؟نگرانم برا همینم تن به ازدواج نمیدم 😔

پاسخ مدیر 1398/05/03

جواب: نگران نباشید با تقویت سیستم ایمنی تان نسبت به پاکسازی آن از بدنتان اعتماد داشته باشید.

سوال 1398/05/02

سئوال: سلام ممنونم از وقتی که میزارید برامون من ۳۷ ساله و مجرد و ویرجین هستم تقریبا ۵ ماه پیش ازمایشگاه خودتون ازمایش دادم و نوع ۶ hvp رو دارم رفتم پیش یک متخصص زنان دیگه که کرایو کنم به من گفتن چون نمونه از زگیل رو پزشک قبلی از روی واژن گرفته و من اطراف مقعدم هم زگیل هست دوباره باید نمونه بگیرن و شاید من مبتلا به انواع دیگه hpv هم باشم ایا این درسته یا پزشک قبلی درست میگن که نمونه ها فرقی ندارن

پاسخ مدیر 1398/05/02

جواب: برای درمان زگیل تناسلی نیازی به دانستن نوع ژنوتایپ نداریم.

سوال 1398/04/29

سئوال: سلام 21 سالمه مجردم ازمایش انجام دادم نوع 6 رو دارم و باکره میخواستم بدونم دوس پسرمم باید واکسن بزنه؟چند درصد ممکنه بگیرم

پاسخ مدیر 1398/04/29

جواب: توصیه می کنم که هم خودتان و هم دوست پسرتان واکسن بزنند.

سوال 1398/04/27

سئوال: سلام ایا سیستم ایمنی اقایون میتونه hpv 45 . 59 را ازبین ببرد؟ اگر نه مراحل درمان به چه صورته

پاسخ مدیر 1398/04/27

جواب: بله ، به نکات ذکر شده در مقاله فوق با دقت عمل نمایید.

سوال 1398/03/05

سئوال: سلام و وقت بخیر من آزمایش hpv دادم و در جواب نوع 6 مثبت بود با توجه به اینکه من و خانم ام رابطه پرخطر با کس دیگه ای نداشتیم، علت مثبت بودن آزمایش چی هست؟

پاسخ مدیر 1398/03/05

جواب: راههای دیگر انتقال به غیر از تماس جنسی هم وجود دارد هر چند که درصدی بخواهیم ببینیم خیلی کم است.

سوال 1398/03/04

سئوال: باسلام خسته نباشید من۲۹ ساله هستم ۲هفته پیش تست hpv دادم و متوجه شدم مبتلا به نوع ۶ هستم اما هیچ نوع ضایعه و زگیلی ندارم و شاید ندیدم الان که قصد بارداری دارم دکترم قبل از بارداری واکسن تجویز کرده سوال من اینه که حتما باید قبل از بارداری واکسن رو بزنم و این که این نوع ویروس با تقویت سیستم ایمنی از بین میره یا خیر تا بتونم بعد بارداری واکسن بزنم

پاسخ مدیر 1398/03/04

جواب: قبل از بارداری تجویز شود و نوبت های بعدی هم قبل از تجویز تست بارداری انجام شود و در صورت منفی بودن تجویز شود.

سوال 1398/03/04

سئوال: سلام و عرض ادب باتوجه به ابتلا به hpv11و hpv39 آیا تزریق واکسن تاثیری خواهد داشت یا خیر؟ مرد هم نیاز به انجام آزمایش و درمان و تزریق واکسن دارد یا خیر؟

پاسخ مدیر 1398/03/04

جواب: تجویز واکسن کمک می کند که نسبت به سایر ژنوتایپ های HPV مصونیت ایجاد کند.

سوال 1397/12/21

سئوال: سلام وقت بخیر من 35سال هستم وتست پاپسمیر دادم که نوع 36,68,66,58رو دارم. ولی دکتر هیچ دارویی نداده. لطف کنید این نوع ویروس خطرناک هستش. واسه درمان چکار کنم. هیچ علایمی هم ندارم . ممنونم

پاسخ مدیر 1397/12/21

جواب: اگر جواب پاپ اسمیرتان نرمال است یک سال بعد مجدد تست باید بدهید و اگر غیرطبیعی است باید کولپوسکوپی بشوید.

سوال 1397/12/21

سئوال: سلام ممنونم از اینکه به سوالاتمون جواب میدید من نمونه برداری کردم برای hpvبه ازمایشگاه خودتون فرستادن هنوز جواب نیومده این چند وقت که سرچ کردم به من گفتند با نمونه گیری از خود زگیل مشخص نمیشه چه تایپهایی رو دارید و فقط خود ۶ و ۱۱ که صایعه ایجاد میکنه رو نشون میده ایا این صحت داره چون من ویرجین هستم برای اینکه بدونم نوع پر خطر رو دارم یا نه با این نمونه از زگیل ایا مشخص میشه و سوال دوم اینکه حتی اگر تایپ پر خطر رو داشته باشم اون هم ممکن هست ۸ ماهه از بدن دفع بشه من استعمال دخانیات ندارم و ورزش هم میکنم و چای سبز و رزیم رو هم رعایت میکنم

پاسخ مدیر 1397/12/21

جواب: بهتر بود از ترشحات دهانه واژن هم نمونه گیری انجام می شد.

سوال 1397/12/20

سئوال: سلام من به HPV16 مبتلا هستم و تازه امروز متوجه شدم. دکتر گفتند که کاری لازم نیست بکنم و فقط سیستم ایمنی بدنم رو بالا ببرم و ۲ سال دیگه تست رو تکرار کنم. سوالات من اینها هستند: ۱_ در مدت دو سال نمیتونم رابطه داشته باشم؟ ۲_احتمال انتقال این نوع ویروس از خانم به آقا چقدر هست؟ ۳_ زدن واکسن گارداسیل چقدر ضروریه؟ ۴_ نامزد من هم باید واکسن بزنه؟

پاسخ مدیر 1397/12/20

جواب: اگر HPV 16 مثبت است نیازمند انجام کولپوسکوپی هستید. ۱_ در مدت دو سال نمیتونم رابطه داشته باشم؟ محافظت شده ۲_احتمال انتقال این نوع ویروس از خانم به آقا چقدر هست؟ خیلی زیاد ۳_ زدن واکسن گارداسیل چقدر ضروریه؟ بهتر است زده شود. ۴_ نامزد من هم باید واکسن بزنه؟ حتماً

سوال 1397/12/13

سئوال: سلام ممنون که راهنماییمون میکنید من دو ماه هست که روی واژن و مقعدم دونه hpv زده و چند روز قبل نمومه برداری کردم و پزشکم نمونه دو به آزمایشگاه شما فرستادن تا نوعش مشخص بشه از طرفی چون سکس دهانی داشتم میترسم به نوع دهانی خم مبتلا باشم ولی ضایعه ندارم چطور متوجه بشم نوع دهانی را دارم یا خیر همزمان الان میخوام جراحی لثه انجام بدم میترسم که hpvدهانی داشته باشم و پخش بشه توی دهانم و مشکل ایجاد بشه من میتونم به دندانپزشک برم یا تا ۱۸ ماه دیگه منتظر بمونم تا از بدنم پاک بشه و ممکنه نوعی رو داشته باشم که پاک نشه البته مصرف دخانیات ندارم و دارم خیلی جدی روی تغدیه و سیستم بدنی کار میکنم

پاسخ مدیر 1397/12/13

جواب: تا آماده شدن جوابتان صبر کنید.

سوال 1397/12/13

سئوال: سلام من اچ پی وی لو ریسک شماره ۴۰ رو در تست پاپ اسمیر برام مشخص کردن. میخواستم بدونم این اچ پی وی ممکنه برای نوع یک باشه. ؟؟ هیچ مرکزی نیست که این بیماری و درست بشناسه و راهنمایی کنه. لطفا اطلاعاتی دارید در اختیارمون بزارید . ممنون.

پاسخ مدیر 1397/12/13

جواب: اگر جواب پاپ اسمیرتان نرمال است نگران این HPV نباشید. فقط سعی کنید با نکات ذکر شده در این مقاله ویروس را از بدن پاک نمایید.

سوال 1397/11/25

سئوال: ممنونم از پاسختون، اخرین سوالم گفتید واکسن تیپ های دیگه ای رو تا حدودی پوشش میده اون تیپ رو میشه نام برد؟ و الان بعد از 32 ماه چقدر احتمال پاک شدن هست؟

پاسخ مدیر 1397/11/25

جواب: 31، 33 و 45 در صورت نرمال بودن سیستم ایمنی تان بالای 95%

سوال 1397/11/24

سئوال: برای ازمایش مجرا جهت تعیین تیپ در اهواز میشه ازمایشگاهی معرفی کنید یا حتما باید تهران مراجعه کنم؟ ممنون

پاسخ مدیر 1397/11/24

جواب: فکر می کنم به روش های غیر FDA approved تمامی آزمایشگاههای اهواز این تست را انجام می دهند.

سوال 1397/11/24

سئوال: سلام من 32 ماه عود زگیل نداشتم، و نمیدونم چه تیپی داشتم اگر به نامزدم واکسنم بزنم ایمن میشه؟ میترسم غیر از اون 4تیپ واکسن رو داشته باشم، چیکار کنم ممنون

پاسخ مدیر 1397/11/24

جواب: نگران نباشید تجویز واکسن می تواند تا حدودی مصونیت به یک سری از ژنوتایپ های دیگر هم بدهد.

سوال 1397/11/22

سئوال: سلام من دو سال پیش واکسن گارداسیل سه مرحله را زدم آن زمان باکره بودم و امسال تست دادم و پازتیو بود و های ریسک ۵۲-۵۳-۶۸ نشان داده و لو ریسک۶۲/۸۱ می خوام بدونم چطوری ممکنه من های ریسک گرفته باشم با وجود واکسنی که زدم؟ آیا ممکنه بخاطر واکسن و ویروسی که واکسن تو بدن وارد میکنه این تو آزمایش اومده باشه و جدی نباشه؟ اگر نه و جدیه چیکار باید بکنم؟ درمانی داره؟ کشندس؟! من واقعا تذسیدم ممنون میشم جوابمو بدید

پاسخ مدیر 1397/11/22

جواب: اگر روش انجام HPV به روش FDA approved نباشد احتمال این اشتباهات وجود دارد. کجا آزمایش داده اید؟

سوال 1397/11/18

سئوال: سلام. همسر من یک هفته قبل به سفر رفته و از حوله مشترک با دوستش که روابط پرخطر داره استفاده کرده. آیا باید آزمایش hpv بده؟ چقدر بعد از این اتفاق، میشه گفت که در آزمایش خودشو نشون میده. من به همسرم گفتم تا خیالم راحت نشه سکس نداشته باشیم.

پاسخ مدیر 1397/11/18

جواب: نتایج در زمینه انتقال غیر جنسی ویروس HPV خیلی ضد و نقیض است ولی به هر حال امکانش صفر نیست و توصیه من این است که ابتدا تست HPV انجام دهد و همینطور هر دویتان واکسن بزنید.

سوال 1397/11/18

سئوال: با سللم و تشکر از وقتی که گذاشتید ، لطفا این پیام رو توی سایت نگذارید ، من رابطه ای خارج از ازدواج داشتم که این شخص به نوع ۱۸ و ۱۶ با تشخیص تست کوباس ازمایشگاه نیلو مبتلا شدن ، با همسرم درمیان گذاشتم و خواستم که تست بدن ، و نمیدونم خودم هم مبتلا هستم یا خیر اما تمام نگرانیم بچه های ۶ و ۹ ساله بنده هستن ، میتوانند توی این سن واکسن بزنن؟و چه نکاتی رو باید رعایت کنیم که سرایت نکند بوسیدن و بغل کردن و یه لیوان اب خوردن و یا از توالت فرنگی مشترک یا حمام استفاده کردن میتواند مشکلی ایجاد کند ؟ و ایا درمان این بیماری که دارو ندارد در بدن هست ؟ یعنی با تقویت سیستم ایمنی ؟

سوال 1397/11/06

سئوال: ممنونم،جسارتا جواب کلپوسکپی باید چی باشد که سرطان رد بشه؟؟همون لحظه میفهمن؟

پاسخ مدیر 1397/11/06

جواب: نگران نباشید هنوز خیلی به سرطان مانده

سوال 1397/11/06

سئوال: سلام و احترام.من کلیه سوالات و و جوابهای ایت قسمت رو خوندم.ممنونم از شما. سوال خودم من...خواهر من یکماهه پیش عمل فیبروم بسیار سختی داشتن که انجام شد.جواب پاتولوژی leiomyomas هستش. از طرفی HPV 16 هستن که آزمایش قبل عمل بالا انجام شده بود و الان بعد از گذشت یکماه دکتر تازه گفته چون HPV 16 هستی باید کولپوسکپی انجام بدی و بیوپسی بشه. *ایا جواب پاتولوژی فیبروم خوش خیم بوده یا بدخیم؟ *خواهش میکنم بفرمایید که آیا احتمال سرطان وجود داره با وجود HPV 16 ؟ *آیا بعد از کولپوسکپی مشخصه میشه که در چه وضعی هست یا بعد از نمونه برداری؟آیا واقعا به نمونه برداری هم خواهد رسید؟ با احترام فراوان برای همه شما دوستان و سپاس از اینکه به تمامی سوالاتم پاسخ میدید.

پاسخ مدیر 1397/11/06

جواب: *ایا جواب پاتولوژی فیبروم خوش خیم بوده یا بدخیم؟ خوش خیم *خواهش میکنم بفرمایید که آیا احتمال سرطان وجود داره با وجود HPV 16 ؟ بله ولی بستگی به جواب کولپوسکوپی دارد. *آیا بعد از کولپوسکپی مشخصه میشه که در چه وضعی هست یا بعد از نمونه برداری؟آیا واقعا به نمونه برداری هم خواهد رسید؟ همزمان در کولپوسکوپی نمونه برداری می شود.

سوال 1397/11/02

سئوال: سلام. من 29 سالمه که پارسال متوجه شدم به زگیل تناسلی مبتلا شدم که نوع آن 66،6، 53،54 بود کولپوسکوپی رو انجام دادم و مشکلی نبود فقط امسال که آزمایش دادم همه نوع ها بجز 6 پاک شده بود ولی نوع 16 و 11هم اضافه شده بود. امکان پاکسازی این نوع ها هم وجود داره؟

پاسخ مدیر 1397/11/02

جواب: به احتمال زیاد از یک روش FDA approved استفاده نشده است و احتمال یکی بودن تایپ ها زیاد است.

سوال 1397/11/02

سئوال: سلام. من ۶ماهه عقد کردم و همسرم ویروس اچ پی وی از نوع لو ریسک داره آزمایش دادن،من هم دو بار واکسن زدم تو این مدت هم هیچ ارتباطی نداشتیم آیا باید وایسم واکسن سوم رو هم بزنم یا میشه ارتباط داشت مشکل ایجاد شده تو زندگیمون سر این موضوع برای واکسن سوم چهار ماه دیگه باید صبر کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ مدیر 1397/11/02

جواب: بهتر است منتظر باشید و در غیر اینصورت سکستان محافظت شده باشد.

سوال 1397/10/29

سئوال: با سلام بنده و خانمم در آزمايشگاه شما با روشfda آزمايش داديم خانمم منفى و براى من نوع ١٦ مثبت گرديد يكبار ديگه هم پيام دادم ميخواستم بدونم براى باردارى خانمم مشكلى پيش نمياد و اينكه خانم من الان اين ويروس رو ندارن يعنى ١٠٠ درصد داشتن و از بدنشان پاك شده ولى براى من هنوز پايدار مونده ؟؟؟در رابطه ميتوانيم محدوديتى نداشته باشيم با توجه به اينكه واكسن زديم و دور سوم فقط مانده؟؟؟؟

پاسخ مدیر 1397/10/29

جواب: سعی کنید با تقویت سیستم ایمنی تان و تجویز واکسن زودتر این ویروس را از بدنتان پاک کنید. تا زمان تجویز دوز آخر محدودیت سکس هنوز دارید.

سوال 1397/10/28

سئوال: سلام امکانش هست مردی کهhpv16داره خوب شه؟یا اگه پاک نشه از بدنش میشه سکس کنه با فردی و اونو الوده نکنه؟؟؟

پاسخ مدیر 1397/10/28

جواب: با تقویت سیستم ایمنی بله اگر فرد دیگر واکسینه شده باشد و یا قبلاً همین ویروس را گرفته و پاک شده بله ممکن است مجدد آلوده نشود.

سوال 1397/10/25

سئوال: سلام وقت بخير .هركس اين ويروس داشته باشه يعني سرطان ميگيره؟ اگه واكسن بزنيم بازم احتمال سرطان هست؟ميشه توضيح بديد لطفا؟

پاسخ مدیر 1397/10/25

جواب: خیر احتمالش خیلی کم می شود.

سوال 1397/10/24

سئوال: سلام و عرض ادب/وقت بخیر با تشکر از وقتی ک میگذارید بنده 2/دی آزمایشhpv دادم منفی بود) بعد از اون نامزد کردم و رابطه داشتیم... بعد از2هفته متوجه شدم ایشون متاهل بودن و حقیقت رو نگفتن... و در تاریخ17/دی مجدد ازمایش دادم(مثبت بود و3نوع40/61/81 در ان ثبت شده بود)سوالم از شما اینه آیا این جواب دوم قطعیه؟؟؟ چون شما در جواب یکی از دوستان فرموده بودین ک بین هر دو ازمایش باید8تا12هفته زمان باشه/و البته بار دوم پاپ اسمیر هم همزمان انجام شد و نرمال بود/توروخدا جوابم رو بدین/این چند روز زندگی بهم جهنم شده/چون نامزدیم رو باهاشون بهم زدم/حتی ب خودکشی هم فکرمیکنم/و اینکه چ زمانی باید مجددا ازمایش رو تکرار کنم ک متوجه درست یا غلط بودنش بشم/من خودم رو باختم😢ایا واقعا این ویروس از بین میره/ممنون میشم جواب سوالم رو بدین

پاسخ مدیر 1397/10/24

جواب: نگران نباشید احتمال جواب دوم درست باشد کمی بعید است. ولی برای رفع نگرانی واکسن بزنید.

سوال 1397/10/22

سئوال: با سلام،با توجه به اینکه من و همسرم هر دو مبتلا به این بیماری هستیم،بعد از درمان زگیل ها رابطه مون باید چجوری باشه تا احتمال عود دوباره از بین بره؟؟؟؟

پاسخ مدیر 1397/10/22

جواب: ترجیحاً واکسن زده و بعد از آن در سکس محدودیت نخواهید داشت.

سوال 1397/10/20

سئوال: سلام خسته نباشید.من تقریبا ۵ ساله که به ویروس hpv های ریسک به جز ۱۶ و ۱۸ مبتلا هستم چون تو این ۵ سال از بدنم پاک نشده به این معنی هستش که ديگه از بدنم پاک نميشه و همیشه خطر برام وجود داره یا خیر. ممنون میشم جوابمو بدین خیلی نگرانم.

پاسخ مدیر 1397/10/20

جواب: احتمال پاک شدن ضعیف است و بهتر است حداقل سالیانه تحت کنترل متخصص زنان باشید.

سوال 1397/10/19

سئوال: سلام من مبتلا به hpv نوع ۶و ۱۱ هستم قرص پاورفیت میخورم و انواع مولتی ویتامین آیا امکان دفع این ویروس وجود دارد ؟

پاسخ مدیر 1397/10/19

جواب: بله

سوال 1397/10/18

سئوال: سلام وقتتون بخیر متاهل هستم ، برای چکاپ آزمایش پاپ اسمیر و HPV دادم پاپ اسمیر نرمال و جواب آزمایش Hpv نوشته 16 رو دارم ولی در آخر نوشته PHR: probable high risk ضمنا Method نوشته line probe assay از شدت ناراحتی خواب و خوراک ندارم. خواهش می کنم راهنمائیم کنید آیا نیاز به تکرار آزمایش هست یا خیر؟

پاسخ مدیر 1397/10/18

جواب: نگران نباشید. باید به یک متخصص گاینکوانکولوژی مراجعه کرده و کولپوسکوپی شوید و سلولهای بدست آمده زیر میکروسکوپ بدقت بررسی شوند که آیا تغییراتی پیدا کرده اند یا خیر..

سوال 1397/10/15

سئوال: سلام، می خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که فرد متوجه بشه که چند وقته مبتلا به ویروسه؟ و اگر بعد از گذشت دو سال این ویروس از نوع های ریسکش (56) در بدن مرد وجود داشته باشه ولی هیچ گونه علائمی نداشته باشه، آیا خطری تهدیدش می کنه یا خیر؟

پاسخ مدیر 1397/10/15

جواب: خیر، اگر از بدن پاک نشود می تواند به مرور زمان یک سری تغییرات سلولی ایجاد کند.

سوال 1397/10/14

سئوال: سلام.وقت بخير.من دختره ٢٨ساله هستم كه ماه پيش متوجه چند خال خاكستري رنگ در ناحيه تناسلي شدم.رابطه ي جنسي هم نداشتم .بعد از اپيلاسيون متوجه اين خال ها شدم.پيش دكتر رفتم و چيزي به من نگفت فقط قرص تقويت سيستم ايمني بهم داد.ممكنه اينها زگيل تناسلي باشن؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد

پاسخ مدیر 1397/10/14

جواب: ضایعات اولیه وارت و یا زگیل تناسلی بصورت برجستگی‌های کوچک تا متوسط گوشتی، به رنگ پوست یا کم رنگ‌تر و یا پر رنگ‌تر روی سطح خارجی فرج (ولو) و یا دیواره‌های داخلی واژن و نیز در ناحیه بین مقعد و واژن (پرینه) و روی سطح دهانه رحم (سرویکس) مشاهده می‌شود. همچنین ممکن است زگیل در قسمت داخلی دستگاه تناسلی باشد و گاهی خود را با خونریزی نشان دهد.

سوال 1397/10/14

سئوال: با سلام اينكه من و همسرم هر دو باهم اقدام به اين آزمايش كرديم براى همسرم منفى و براى من نوع ١٦ مثبت شده اصلا متوجه اين موضوع نميشم چون در پايدارى به كانون خانواده هيچ خيانتى نكردم و پايبند به زندگى و كانون گرمش بوده ام و اين آزمايشم به خاطر غربالگرى پيش از باردارى همسرم انجام داديم لطفا راهنمايى بفرماييد

پاسخ مدیر 1397/10/14

جواب: اولاً متدهای که FDA approved نیستند کمی موارد مثبت کاذب تست ممکن است بالا باشد. دوماً بر مبنای قدرت سیستم ایمنی افراد می توانند بعضی از مردان و یا زنان سریعتر از همسرانشان این ویروس پاک شود. البته این مورد در مردان بیشتر از زنان دیده می شود (به خاطر قوی تر بودن سیستم ایمنی مردان از زنان).

سوال 1397/10/13

سئوال: سلام در تاریخ۲۴ابان ۹۷ تست پاپ اسمیر دادم برای تشخیص اچ پی وی جواب مثبت اومد از نوه ۱۶و۵۳ رفتم نمونه دادم کوپوسکوپی نمیدونم اسم دقیقشو که جوابش نرمال و عادی اومد دکتر گفت برو سال دیگه بیا از ابان دارم قرص پاورفیت در هفته سه بار مصرف میکنم شربت ایمونس هر روز دو قاشق ورزش همراه با رژیم غذایی چای سبز قرص مکمل غذایی سنتری تا به الان بدنم تا امروز هیچ علایمی از زیگیل یا تبخال نداشته اما الان دوروزه زبانم دونه زده و رنگ تغیر کرده حالت کبودی پیدا کرده خفیف دکتر رفتم گفت چیزی نیست دهان شویه داد ولی ب شدت‌نگرانم چیکار باید کرد

پاسخ مدیر 1397/10/13

جواب: به احتمال زیاد مشکلی نیست ولی پزشکتان توصیه به تجویز واکسن نکردند؟

سوال 1397/10/10

سئوال: سلام و خسته نباشید و خیلی ممنون از وقت و زحمتی که برای ما میکشید واقعا دلگرم کنندست وقتی متوجه شدم با تقویت سیستم ایمنی بدن این ویروس از بدن پاک میشه. میخواستم بدونم زگیل تناسلی من در اطراف مقعد و روی بیضه سمت راستم هست زگیلهای روی التم از بین رفت ولی اطراف مقعد و روی بیضه ام باقی مونده چطور میتونم از شر اینا راحت بشم ایا در هنگام تقویت سیستم ایمنی بدن امکان داره اینا از بین بره ؟؟ چون بعضی اوقات خارش داره و اذیت میکنه ممنون میشم جواب منو خیلی زود بدید واقعا دعا گوی شما هستم..

پاسخ مدیر 1397/10/10

جواب: بطور کلی درمان وارت و یا زگیل تناسلی برداشتن آن به انواع مختلف (لیزر، فریز، جراحی و ...) و یا استفاده از ترکیبات حاوی اسید استیک می باشد. فقط تقویت سیستم ایمنی کافی نیست.

سوال 1397/10/09

سئوال: با سلام و خسته نباشید دختر باکره ای که مبتلا به نوع ۵۶ hpv هست چطوری باید تحت درمان باشه؟ با توجه ب پرخطر بودن نوع ۵۶ امکان دفعش توسط سیستم ایمنی هست؟

پاسخ مدیر 1397/10/09

جواب: با تقویت سیستم ایمنی و به شرط همراه نبودن با وارت و یا عفون شدید در ناحیه واژن می تواند توسط سیستم ایمنی پاک شود.

سوال 1397/10/08

سئوال: درود وقت بخیر چقدر همه نگران :)) انقدر نگرانی داره واقعا؟؟ ممکنه یک راهنمایی کلی بکنید که چطوریه اول باید بریم ماما درخواست تست پاپ اسمیر کنیم؟ که نمونه خود ماما برمیداره یا باید بریم جای دیگه ازمایش بدیم؟ بعدش برای زدن واکسن باید پزشک بنویسه یا داروخونه بریم داره به صورت ازاد میده؟ و کجا میشه زد؟ ازمایشگاه باید بریم مرکز بهداشت باید بریم ؟ یک راهنمایی کلی اگه بکنید ممنون میشم هر چی سرچ میکنم ولی توضیحات نوشته.

پاسخ مدیر 1397/10/08

جواب: واقعاً اگر یک سری نکات رعایت شود اینقدر جای نگرانی وجود ندارد. بهتر است ابتدا به یک پزشک زنان و یا ماما مراجعه نموده و با توجه به سن تان بهترین روش غربالگری برایتان درخواست شده و بر مبنای جواب آن و سابقه رفتارهای جنسی تان تصمیم گرفته می شود که آیا نیازی به واکسن و مراقبت های بعدی دارید یا خیر.

سوال 1397/10/08

سئوال: با سلام و خسته نباشید با توجه به اینکه من و همسرم هر دو مبتلا به این ویروس هستیم ایا امکان بهبود ما به طور همزمان وجود داره چون احتمال اینکه من خوب شم و دوباره از ایشون بگیرم و برعکس وجود داره یعنی برا اینکه ویروس از بدن جفتمون بیرون بره فقط بهبود همزمان ما هستش و اینکه برا تهیه واکسن در ایران باید به کجا مراجعه کنیم؟؟؟؟

پاسخ مدیر 1397/10/08

جواب: هر دوتان باید به نکات ذکر شده در این مقاله توجه کنید و هر دو واکسن زده و تا زمان پاک شدن ویروس ، تماس جنسی تان محافظت شده باشد. بسیاری از داروخانه ها این واکسن را دارند و یک سرچ کنید می توانید از طریق شرکت وارد کننده اش هم لیست داروخانه ها را بگیرید.

سوال 1397/10/08

سئوال: با سلام و خسته نباشید من خودم مبتلا به ویروس نوع 11هستم و همسرم مبتلا به نوع های 11 32 و 52 هستش میخواستم بپرسم با توجه به اینکه ارتباط هر روزه باهم داریم امکان از بین رفتن این ویروس در بدنمون در یک زمان اصلا وجود داره چون ممکنه من خوب شم دوباره از ایشون به من سرایت کنه و یا برعکس و این احتمال وجود داره که این ویروس چون در هر دو ما هست و مدام به هم منتقلش میکنیم اصلا بهبود پیدا کنه؟ و سوال دومم هم اینکه در ایران از کجا میشه واکسن این بیماری رو پیدا کرد چون در جاهای عادی میگن اصلا وجود نداره

پاسخ مدیر 1397/10/08

جواب: هر دوتان باید به نکات ذکر شده در این مقاله توجه کنید و هر دو واکسن زده و تا زمان پاک شدن ویروس ، تماس جنسی تان محافظت شده باشد. بسیاری از داروخانه ها این واکسن را دارند و یک سرچ کنید می توانید از طریق شرکت وارد کننده اش هم لیست داروخانه ها را بگیرید.

سوال 1397/10/06

سئوال: سلام متاسفانه سال پيش متوجه ويروس شدم همسرم نوع ٤٥-٥١ رو داره و ١ سالي هست رژيم غذايي رو رعايت ميكنيم البته تست پاپ اسميرش نرمال بوده و كولوپوسكوپي كردن نرمال بوده ، امكان دفع ويروس هست ! ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ مدیر 1397/10/06

جواب: بهتر است هر دویتان واکسن بزنید و نکات این مقاله را دقیق رعایت کنید. اگر عفونتی هم خانمتان دارد بطور موثر درمان کنید.

سوال 1397/10/03

سئوال: سلام وقت بخیر من یک ساله مبتلا به تایپ ۵۸و۵۹hpvهستم طی این مدت سه بار پاپ اسمیر دادم که منفیه میخواستم بدونم صرفا با تقویت سیستم ایمنی این مشکل حل میشه؟ و اینکه این تایپها من رو مبتلا به زخم و زگیل تناسلی نمیکنه؟ همچنین انجام تست کولپوسکوپی لازمه؟

پاسخ مدیر 1397/10/03

جواب: نحوه پیگیری یک جواب مثبت Other high risk HPV و یک پاپ اسمیر نرمال ، انجام مجدد این دو تست یک سال بعد می باشد. سعی کنید در این مدت یک سال با تقویت سیستم ایمنی و رعایت نکات توضیح داده شده در این مقاله ویروس را پاک کنید و اینقدر هم نگران نباشید.

سوال 1397/10/02

سئوال: سلام میخواستم بپرسم امکانش هست که تایپ ویروس ها در بدن دو نفری که از هم گرفته باشن متفاوت باشه، تو یکی ویروس تایپ 16 و 18 ولی تو نفر دیگه 6 و 56؟

پاسخ مدیر 1397/10/02

جواب: اگر روش مورد استفاده FDA approved نباشد بدلیل آنکه خوانش باندها ژنوتایپ های مختلف به صورت چشمی صورت می گیرد احتمال خطا وجود دارد.

سوال 1397/04/21

سلام.ممنون از وقتی که می گذارید و پاسخ میدید.من براتون قبلا پیغام گذاشتم که نگران دخترم هستم که نگیره.جواب ها رو دریافت کردیم.برای من و همسرم هر دو منفی بود.البته آزمایش من فقط پر خطر ها رو داشت ولی برای همسرم کم خطر ها هم منفی گزارش شده بود.با این وجود ممکنه این ضایعات همون زگیل تناسلی باشه؟البته من هم هیچ ضایعه ای ظاهرا ندارم.و مطمینم که همسرم رابطه با کس دیگری نداشتن.پزشکشون گفته ممکنه آثار ختنه باشه و بره فریز کنه. من متاسفانه هنوز هم شدیدا نگران دخترم هستم و مرتب در حال ضدعفونی کردن سرویس ها طوری که زندگیم مختل شده. سوال دیگه ای که داشتم اینکه اگر مطمین باشم رابطه خارج از عرفی وجود نداره باز هم واکسن لازمه؟ممنونم

پاسخ مدیر 1397/04/21

اینقدر نگران نباشید طبق صلاحدید پزشکتان واکسن بزنید بهتر است.

سوال 1397/04/19

سلام دکتر من جواب ازمایشم چک کردم و اصلا از کلمه ی FDA approvedاستفاده نشده بنظر شما امکانش هست در نتیجه ازمایش من خطایی وجود داشته باشه نمونه گیری زیگیل تناسلی من بصورت نمونه برداری با چیزی شبیه کاردک مانند که روی زیگیلا میکشیدن

پاسخ مدیر 1397/04/19

طبق گایدلاین ASCCP ما مجاز به استفاده از روش های غیر FDA approved برای تست HPV نمی باشیم.

سوال 1397/04/18

دکتر تیپ های من 16,31،39،4259،66،68 ک منو معرفی کردن برای کولپو و تغییرات دهانه رحم مشاهده شد بیوپسی انجام دادن فعلا جوابش نیومده ولی دکتری ک کولپو انجام دادن بخاطر تیپ های پر خطر خیلی تعجب کردن و زیگیل منو با قیچی بریدن و فرستادن پاتولوژی .گفتن شاید اشتباه شده نظر شما چیه

پاسخ مدیر 1397/04/18

به ریپورت آزمایش تان دقت کنید و ببینید روش FDA approved است یا خیر.

سوال 1397/04/18

سلام براي مردان اگر هيچ ضايعه اي نباشه شما تستي داريد كه مشخص كنه اين ويروس دفع شده يا نه من ٦ ماه كه هيچ ضايعه اي نزدم ؟

پاسخ مدیر 1397/04/18

بررسی نمونه ترشحات اورترال یا مجرای خروجی ادرار

سوال 1397/04/18

سلام.ببخشید کسی که باکره هست و مبتلا به زگیل روی دهانه واژن چطور آزمایش نمونه گیری برایhpvانجام میشود؟آیاضایعه خراش باید داده شود؟طریقه نمونه گیری به چه صورت بایدانجام شود؟تورو خدا زودتر جواب بدید

پاسخ مدیر 1397/04/18

نمونه وارت برای درمان نیاز به نمونه گیری ندارد.

سوال 1397/04/17

با سلام من چند تا ضايع داشتم از چند سال پيش حالا تازه متوجه شدم كه زگيل تناسلي هستن ليزرشون كردم با توجه به اينكه چند ساله اينا همراهم بودن امكان اينكه ديگه دفع نشه هست ؟ يا نه ويروس دفع ميشه؟ واقعا نگرانم برام كابوس شده مرسي از اينكه جواب ميديد.....

پاسخ مدیر 1397/04/17

با تقویت سیستم ایمنی و در صورت صلاحدید پزشکتان تزریق واکسن می توانید از عود مجدد این ویروس جلوگیری کنید.

سوال 1397/04/17

با سلام خانم دکتر خسته نباشید من هشت تا تیپ پر خطر دارم بنظرتون منم میتونم این ویروسو دفع کنم با این همه ویروس

پاسخ مدیر 1397/04/17

امکانش خیلی بعید است لطف کنید در جواب آزمایش تان چک کنید که آیا به روش FDA approved انجام شده است یا خیر.

سوال 1397/04/17

سلام وقت بخير مردي ٢٧ ساله هستم ٢ ماه پيش متوجه تعدادي زيگيل ريز شدم دكتر رفتم و ليزر كردم نوع ١٦ و ٦٨ بود يك ماهه دارم ahcc مصرف ميكنم من نميدونم كي مبتلا شدم با توجه به اينكه شما ميگين تو دو سال پاك ميشه از بدن ممكنه توي بدن من بمونه ؟ يك ماهه همه چيز رو رعايت ميكنم و به شدت دارم تقويت ميكنم با سير چاي سبز سبزيجات مكمل ahcc و.... احتمال پاك شدن هست با وجود اينكه دو نوع ١٦ و ٦٨ ؟

پاسخ مدیر 1397/04/17

بله ، طبق رفرنس ها در 90 الی 95 % موارد این ویروس از بدن پاک می شود.

سوال 1397/04/16

سلام مرسی که وقت میزارین و سوالات رو جواب میدین من تازه متوجه شده ام که ویروس اچ پی وی نوع 31 را دارم ولی هیچونه علامت یا زگیلی ندارم و تست پاپ اسمیرم هم نرماله و در حال حاضر دکتر تجویز کرده فقط سیستم ایمنیم رو تقویت کنم می خواستم بدونم آیا می تونم با همسرم رابطه داشته باشم تا دیروز که نمی دونستم با خیال راحت رابطه داشتم ولی خالا همش می ترسم میشه راهنماییم کنید ممنون؟

پاسخ مدیر 1397/04/16

یکی از راههای پاک کردن ویروس از بدن علاوه بر تقویت سیستم ایمنی کاهش سکس می باشد و یا استفاده از روشهای محافظت شده مثل کاندوم که ریسک انتقال ویروس را کاهش دهد.

سوال 1397/04/16

سلام من ۱۹سالمه و الان تقریبا ۹ماهه که نامزد هستم ولی۴ماهه که با نامزدم رابطه جنسی برقرار کردم ایشون از همون اول زیگیل تناسلی داشت و به من گفته بود بخاطر حساسیت به تیغ این زیگیل ها ایجاد شدن و من هیچ اطلاعی راجب این ویروس و این بیماری نداشتم! ما رابطه بدون جلوگیری داشتیم و رابطه دهانی هم داشتیم الان واسه من هیچ علائمی نداره ولی احساس میکنم شاید داخل رحمم زیگیل زده باشه و انتهای زبانم چندتا آفت زده که هیچ دردی هم نداره! خییییلی نگرانم نمیدونم واسه جسمم و از نظر خانوادگی الان من میتونم با ایشون ازدواج کنم وقتی آلودس و اقدامی واسه درمان نکرده؟ خودم باید چیکار کنم خیلی سردرگمم حتی فکر خودکشی به سرم زده!

پاسخ مدیر 1397/04/16

اینقدر نگران نباشید. ابتدا یک co-test (انجام همزمان پاپ اسمیر و HPV در یک منشائ سلول اپی تلیال) انجام داده و سپس بر مبنای جواب آن اقدامات لازم انجام شود. توصیه می کنم هر دویتان واکسن HPV را تزریق کنید.

سوال 1397/04/16

با سلام.جواب تست تایپ 43 و 44 مثبت شده است و تست پاپ اسمیر هم منفی هست.از واکسن های 3 گانه گارداسیل هم دور اول رو زدم.چقدر جای نگرانی وجود دارد و آیا قابل درمان هست یا نه؟پروسه درمان چقدر زمان میبرد؟ ایا باعث ایجاد ضایعه می شود؟

پاسخ مدیر 1397/04/16

نگران نباشید با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله می توانید در 90 تا 95% موارد ویروس را از بدنتان پاک کنید.

سوال 1397/04/16

سلام جواب آزمایش پاپ اسمیر خانم من منفی بوده ولیhpv66پرخطر وhpv54کم خطر اعلام شده آیا باید کولپویکوپی انجام بدن؟آیا من هم باید آزمایش بدن؟آیا رابطه جنسی ما بایدتحت شرایط خاصی انجام بشه؟

پاسخ مدیر 1397/04/16

یک سال بعد تست co-test انجام شود. برای اطمینان از عدم ورود مجدد ویروس به بدن همسرتان هم بهتر است شما هم تست بدهید. ترجیحأ محافظت شده و کمتر

سوال 1397/04/16

سلام.29سالمه با خانومی شش ماه پیش در ارتباط بودم ..بعد متوجه شدم زگیلهایی در قسمت تناسلیشون پیدا شده به دکتر مراجعه کردن و درمان شدن ولی از نوع بیماری چیزی به من نگفتن تا بعد از دو هفته من هم این زگیلها رو زدم ...بعد به دکتر مراجعه کردم محلول پدیفلین رو تجویز کردن الان حدود6 بیماری رو دارم ولی هر بار به صورت دونه های ریز در حدچند دونه دوباره عود میکنه واقعا خستم کرده و نگران هستم و دوامه دیگه عقدم هستم ونگرانم که تا اون موقع درمان نشم و همسرم هم ازم بگیره ..خواهشا راهنمای کنید..

پاسخ مدیر 1397/04/16

ابتدا یک تست از ترشحات مجرا یا اورترا انجام دهید و ببینید آیا به ژنوتایپ های high risk مبتلا هستید یا خیر. سپس با تقویت سیستم ایمنی بدنتان و طبق صلاحدید پزشکتان واکسن تجویز کنید و همسرتان هم حتمأ واکسن بزنند.

سوال 1397/04/14

سلام من تست hpv دادم مثبت شد ارمايش hpv همسرم منفي امكانش هست كه ازمايش من اشتباه شده باشه ما ٧ سال ازدواج كرديم

پاسخ مدیر 1397/04/14

بله ، امکان زودتر پاک شدن مردان بدلیل قوی بودن سیستم ایمنی شان نسبت زنان وجود دارد.

سوال 1397/04/13

سلام.ببخشید کسی که باکره هست و زگیل داشته و اونارو با کرایو از بین برده باشه بعد از ی مدت چطور بفهمه که آیا باز این ویروسو داره یانه؟منظورم اینه وقتی ضایعه ای وجود نداره واز طرفی باکره هست و از دهانه رحم نمیتونه نمونه بگیره ،چطور مطمئن شه که این ویروسو داره داخل بدنش یانه؟یعنی اگه بخواد ازدواج کنه چطور مطمئن شه که به همسر آیندش منتقل نمیکنه؟

پاسخ مدیر 1397/04/13

در دختران تماس سوآپ با ترشحات سطحی واژن هم می تواند کمک کننده باشد.

سوال 1397/04/13

سلام روزتون خوش جواب تست HPV من تایپ 31 - 54 و 67 مثبت شده و من چند ماه قبل از این تست پاپ اسمیر انجام دادم که طبیعی بود به من دارو تقویت سیستم ایمنی دادن با چند تا داروی دیگه .در پارتنر من هیچ علامتی نبوده و رابطه دهانی هم داشتیم الان می خوام ازدواج کنم نمی دونم باید چیکار کنم . می تونیم رابطه داشته باشیم ؟ یا باید یکسال صبر کنم تا کامل خوب بشم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ مدیر 1397/04/13

به نکات اشاره شده در این مقاله دقت کنید و هرچه سکس کمتری داشته باشید روند پاک شدن ویروس از بدنتان سریعتر صورت می گیرد.

سوال 1397/04/13

سلام من حدود سه هفته پيش پيش شما آزمايش hpv دادم از دهان و جوابم منفى شد در صورتى كه پزشك بيش از حد مطمئن بود hpv امكانش هست جواب اشتباه باشه؟؟ ميخوام واكسن بزنم نگرانم تورو خدا جوابمو بديد

پاسخ مدیر 1397/04/13

تستی که برای شما انجام شد Cobas HPV می باشد که جزو برترین روش های FDA approved حتی در غربالگری HPV alone برای کانسر دهانه رحم می باشد. فقط دقت کنید این تست فقط high risk HPV ها رو نشان می دهد و به هیچ وجه در وارت یا زگیل تناسلی (که ناشی از low risk HPV می باشد) مثبت نمی شود. این نوع ویروس ها هم هیچ اهمیتی در کانسر دهانه رحم ندارند. بنابراین حتمأ واکسن بزنید.

سوال 1397/04/12

بله .در گزارش آزمایشم هم نوع کم خطر وهم پرخطر منفی شده.که همین مطمئنم کرده جوابم اشتباست.میگن چون مجردی و به صورت سطحی نمونه گرفتیم ممکنه جواب اشتباه شده باشه.واسه مجردا چطور پس باید نمونه بگیرن؟یعنی هرکی مجرده چون نمیتونن درست حسابی نمونه بگیرن نباید بدونیم کدوم نوع از ویروسو داریم؟؟تورو خدابگید واسه مجردا چطور باید نمونه گرفت؟بلکه بهشون بگم اونام یاد بگیرن

پاسخ مدیر 1397/04/12

اول فاصله بین هر نمونه برداری حداقل باید 8 الی 12 هفته باشد. نمونه برداری بهتر است با سوآب و همراه با کمی فشار از کل قسمت خارجی واژن و از روی وارت هم با نیدل هایی که کمی خون بیاید گرفته شود.

سوال 1397/04/12

با سلام شوهر من هفته پيش گفت كه زگيل تناسلي در آورده من رفتم آزمايش hpv دادم كه مثبت با نوع ١٦ و ٦٦و ٨٢ بوده آزمايش پاپ اسمير منفي است و كولپوسكپي هم دادم گفتند مشكلي نداره باز با خواهش خودم نمونه گرفتند براي تست hpv ١٦ كه به آزمايشگاه شما آوردم هنوز جوابش آماده نشده اغلب سايتها نوشته اند كه اين ويروس درمان نداره ضمنا هيچ عارضه و نشانه اي از زگيل ندارم آيا واكسن ويا دارو براي رفع اين ويروس با شرايط من وجود دارد؟ قبلا از بزرگواري شما سپاسگزاري مي كنم ( خواهش مي كنم پاسخ دهيد واقعا در حال سكته هستم ) سن هم ٤٦ سال هست هر سال هم تست پاپ اسمير دادم كه منفي بوده

پاسخ مدیر 1397/04/12

فاصله بین نمونه اول و دوم HPV باید بیشتر از 8 الی 12 هفته اختلاف داشته باشد وگرنه جواب دوم فاقد ارزش است.

سوال 1397/04/12

خواااهش میکنم راجع به اینکه نوک انگشتان افراد این ویروس دیده شده بیشتر توضیح دهید.من واقعا نگران سرایت بیماری به خانواده م هستم

پاسخ مدیر 1397/04/12

در کسانی که جدید آلوده شده و با انگشتانشان منطقه تناسلی را خارش می دهند می تواند ویروس را در نوک انگشتشان این فرد جدا کرد. با رعایت نکات بهداشتی و عدم خارش ناحیه تناسلی می توان جلوی اینکار گرفته شود.

سوال 1397/04/12

با سلام من هنوز جواب نمونه برداری رو نگرفتم که ببینم hpv دارم یا نه. یک مسئله ذهن من رو خیلی درگیر کرده و اون اینه که خیلی نگران دختر سه سالم هستم، اگر من و همسرم داشته باشیم ممکنه اونم از سرویس بهداشتی بگیره؟ جایی خوندم که نوشته بودید نوک انگشت بیماران هم این ویروس دیده شده و این خیلی منو ترسوند که ممکنه دخترمو بشورم و خدای ناکرده اون بگیره؟ ممنون

پاسخ مدیر 1397/04/12

نگران نباشید. جوابتان آماده شد برای من پیغام بگذارید.

سوال 1397/04/10

با سلام و تشکر از پاسخگویی شما.آیا کسانی بوده اند که مثلا اچ پی وی نوع ۱۶ داشته باشند و آن را طوری مهار کنند که به همسرشان منتقل نشود؟چون می گویند گاهی زگیل ها آن قدر ریزند که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند ولی مسری هستند.حال اگر مردی زگیل هایی داشت و درمان کرد از کجا می تواند مطمئن شود که مثلا یک سال بعدش ازدواج کند ویروس به همسرش منتقل نخواهند شد.

پاسخ مدیر 1397/04/10

باید یک نمونه از ترشحات مجرا بدهید اگر منفی بود جای نگرانی ندارد. زگیل ها توسط low risk HPV ایجاد می شود که جای نگرانی ندارد.

سوال 1397/04/09

سلام.ببخشید.من حدود6سال پیش ضایعه روی فرج داشتم.پیش دوتا دکتر زنان رفتم و هردو گفتن چیزی نیس یاخال هس.ولی بعد چن ماه اون ازبین رفت و سمت دیگش پیداشد وفهمیدم که خال نیس و تشخیص اشتباه دادن.الان بعد6سال رفتم دکتر بعدی آزمایشhpvدادم منفی بود.درصورتیکه این دکتر جدیده گف زگیل هس.الان دارم دیوونه میشم.ازطرفی آزمایشم جوابش1هفته ای حاضرشد درصورتیکه قبلش گفته بودن3هفته طول میکشه.ازطرفی من مجردم وهیچچچ نوع رابطه ای نداشتم.اینکه ازکجا گرفتم از ی طرف داره دیوونم میکنه و اینکه جواب آزمایش میگه منفیه ولی دکترمیگه زگیله.میترسم نوع بد باشه .دکترمیگه چون مجردی به داخل راه پیدا نمیکنه.الان میگه باید کرایو کنی

پاسخ مدیر 1397/04/09

سلام در گزارش هم از نوع کم خطر آمده است و هم پر خطر؟؟؟

سوال 1397/04/08

ممنون.سوال دوم اينكه بعد از منفي شدن hpv مثبت ممكنه دوباره از شوهرم همان ويروس را بگيرم و مثبت بشه، قصد بچه دار شدن دارم و دكتر گفته فعلا ٢نوبت واكسن بزن و نوبت سوم را نزن، نظر شما چيست( hpv16+دارم)واكسن بزنم ضايعات پوستي بر نميگرده؟

پاسخ مدیر 1397/04/08

در 50 الی 60 درصد عفونت های ناشی از HPV با یک ژنوتایپ خاص ، امکان تولید آنتی بادی از نوع نوترالایزینگ (یا خنثی کننده) وجود داشته و مصونیت ایجاد می کند. بنابراین ورود مجدد آن به بدن جای نگرانی ندارد.

سوال 1397/04/07

سلام‌.در پاسخ به یکی از کاربران نوشتید این وروس ممکن است برای سالیان در بدن به صورت نهفته بماند و بعد فعال شود.این موضوع مرا به شدت نگران کرده چرا که دو سال قبل رابطه ی پرخطری داشتم.خواهشمند است بفرمایید این احتمال چقدر است و نهایتا تا چند سال بعد ممکن است انسان را درگیر کند؟

پاسخ مدیر 1397/04/07

هنوز این مسئله به اثبات نرسیده است که آیا ویروس به طور کامل از بدن پاک می شود و یا وارد یک فاز نهفته غیرقابل تشخیص می رسد. ولی آنچه مهم است که منفی شدن تست به معنی آن است که عاملی که باعث شروع ضایعات پیش سرطانی می شود وجود ندارد و این تغییرات در افراد HPV منفی مشاهده نمی شود.

سوال 1397/04/07

سلام من ابتدا يه جوش اطراف مقعد داشتم و بعد از يك ماه تعداد انها بيشتر شد. الان با انجام ازمايش hpv52 گزارش شده. ١ سال پيش پاپ اسمير انجام دادم و نرمال بوده. سيستم ايمني ضعيفي دارم و اينكه به دليل وجود سپتوم رحم ٢ بار هيسترسكوپي شدم در ٦ ماه قبل و به گفته ي دكتر يكبار ديگه براي چك بايد انجام بشه الان سوالم اينه ايا مانعي براي پيگيري هيسترسكوپيم هست و اينكه با hpv52 بايد چه اقداماتي انجام بدم مرسي

پاسخ مدیر 1397/04/07

اگر پاپ اسمیرتان هم نرمال باشد یک سال بعد نیاز به انجام co-test (انجام همزمان پاپ اسمیر و HPV DNA testing) دارید. در صورت صلاحدید پزشکتان واکسن HPV بزنید و اقدامات دیگر بلامانع است.

سوال 1397/04/06

با سلام، منفي شدن hpv مثبت به معني ريشه كن شدن ان ميباشد؟ بعد از ٧سال تازه فهميدم كه hpv 16 مثبت دارم، ولي كلپوسكپي نرمال، ايا ويروس از بدن من دفع ميشود؟ و اينكه براي دهان ازمايش جدا ميخاد؟

پاسخ مدیر 1397/04/06

بله با رعایت یک سری نکات ذکر شده در این مقاله و تقویت سیستم ایمنی این ویروس از بدنتان پاک می شود. نیازی به آزمایش برای دهان نیست.

سوال 1397/04/03

سلام ، من ۶ ماه پیش ۳ تا زگیل در ناحیه تناسلی داشتم که رفتم دکتر برام کرایو کردن و تا الان چیزی مشاهده نشده ، خواستم بدونم من پیش چه دکتری برم و برام چه آزمایشی بنویسه که مشخص بشه ویروس را دارم یا نه ؟ و اگر دارم نوعش مشخص بشه ، سوال بعدیم اینه که شما به من واکسن پیشنهاد میکنید ؟

پاسخ مدیر 1397/04/03

در ابتدا باید بین عامل ایجاد زگیل تناسلی (low risk HPV) با عامل ایجاد کانسر دهانه رحم (high risk HPV) افتراق قائل شویم. ولی از آنجائیکه همزمانی وجود این دو با هم زیاد است بنابراین در مواردیکه زگیل تناسلی داریم توصیه به انجام تست co-test (انجام پاپ اسمیر و HPV بطور همزمان) می نمائیم. حتمأ واکسن تزریق شود.

سوال 1397/04/02

سلام. وقت بخیر. سوش ۳۹ چقدر خطرناک هست ؟

پاسخ مدیر 1397/04/02

اگر همزمان جواب پاپ اسمیر تان هم ASC-US و یا بدتر بود نیاز به پیگیری بیشتر با کولپوسکوپی دارید. اگر جواب پاپ اسمیرتان نرمال است 1 سال بعد مجدد co-test (انجام همزمان پاپ اسمیر و HPV) انجام شود.

سوال 1397/04/02

سلام من حدودا ۷ ماه پیش تست پاپ اسمیر و اچ پی وی دادم پاپ اسمیرم بدون مشکل بود ولی اچ پی وی ۶۱ داشتم high risk دکتر گفت اگر تحت نظر و درمان باشی نگرانی ندارد حتی احتمال از بین رفتن هم هست ولی من خیلی ترسیدممم امکان لینکه سرطان بگیرم زیاده؟؟ ۲۸ ساله هستم و متاهل ترو ۷دا چواب بدید

پاسخ مدیر 1397/04/02

خیر جای نگرانی نیست. یک سال بعد از آزمایش اول مجدد این دو تست را تکرار کنید. سیستم ایمنی تان را طبق گفته های این مقاله تقویت کنید.

سوال 1397/04/01

سلام من 32 سالمه و خارج از خونه با خانمی ارتباط داشتم بعد از چند ماه متوجه زگیل در ناحیه زیر ناف خودم و روی الت تناسلی خانمم شدیم با ازمایش نوع 18 و 52 تشخیص داده شد غیر از تقویت سیستم ایمنی بدن درمان دیگه ای هست واکسن هم تو برنامه داریم

پاسخ مدیر 1397/04/01

ابتدا خانمتان با توجه به مثبت شدن ژنوتیپ 18 باید کولپوسکوپی هم انجام دهد و تغییرات پاتولوژی دهانه رحم بررسی شود و بر مبنای جواب آن درمان مورد نظر صورت گیرد.

سوال 1397/04/01

سلام ببخشید میشه بهم کمک کنید من اطرافه مقعدم دونه هایی دیدم که با ازمایش مشخص شد اچ پی وی 6 است ایا واقعا از بدن دفع میشه ؟ دکتری بهم گفتن همیشه هست

پاسخ مدیر 1397/04/01

ابتدا با روش های لیزر و یا کوتر برداشته شود و سپس با تقویت سیستم ایمنی تان بطور کامل از بدن پاکش نمائید.

سوال 1397/03/30

باسلام و وقت بخیر من تست HPV و پاپ اسمیر دادم. پاپ اسمیرم نرمال بود ولی HPV تیپ 51 و 59 تشخیص داده شده . دکتر رفتم گفت 95% سیستم ایمنی جواب میده و دفع میکنه. میخوام بدونم امکان دفع ویروس 8-18 ماه پس از آخرین رابطه جنسی با فرد آلوده از بدن دفع میشود؟

پاسخ مدیر 1397/03/30

اگر سیستم ایمنی تان را تقویت کنید و همینطور از کشیدن سیگار خودداری کنید و همینطور اگر عفونتی در این ناحیه دارید بدقت و موثر درمان کنید.

سوال 1397/03/16

هدی

چهارشنبه 20 آبان 1394 - 10:31

 

سوال:

سلام. همسرم به HPV مبتلا شده خودمم هم رفتم برا معاینه دکتر گفته خوشبختانه نگرفتم. بنده 32 سالمه آیا میتونم با این شرایط سن و اینکه متاهل هم هستم واکسن HPV رو بزنم ؟ آیا تاثیر در پیشگیری داره؟

جواب:

تنها منع مصرف واکسن HPV در دوران بارداری می باشد وگرنه در تمام شرایط حتی با وجود سرطان دهانه رحم هم توصیه به تجویز واکسن می شود

 

Mahtab

شنبه 30 آبان 1394 - 20:08

 

سوال:

با سلام و عرض تشکر بابت مطالب سودمندتان.

سال گذشته مبتلا بهhpv16شدم. امسال در شهرستان دوباره آزمایش دادم که گویا برای آزمایشگاه شما ارسال شد و خوشبختانه جواب منفی شد. نگرانی بنده این هست که آیا ممکن است به درستی نمونه گیری انجام نشده باشد با توجه به اینکه بنده درخواست پاپ به جهت ایتکه ماه گذشته داده بودم ندادم. 2آیا برای شوهرم هم آزمایش انجام می شود؟

جواب:

خیر اگر منفی شده است جای نگرانی ندارد. این روش به میزان سلولهای موجود در نمونه حساس بوده و اگر سلول به اندازه کافی در نمونه وجود نداشته باشد (در اثر گرفتن نمونه اشتباه) اصلاً جواب نداده و تکرار نمونه گیری را درخواست می کند. بهتر است ترشحات مجرای تناسلی شوهرتان نیز از نظر این ویروس چک شود.

 

ارتوش

جمعه 4 دی 1394 - 11:49

 

سوال:

س: با عرض سلام. ایا تعیین ویروسhpvاز طریق ازمایش خون در ازمایشگاه نیلو انجام میشود؟

ج: در صورت درخواست پزشک انجام می شود ولی فاقد ارزش است.

س: 2برای تعیین ویروس در اقایان برای بنده که در اصفهان هستم کدام ازمایشگاه مراجعه کنم؟

ج: فعلأ برای این تست در اصفهان نماینده ای نداریم.

 

ارتوش

دوشنبه 14 دی 1394 - 20:17

 

سوال:

سلام و عرض تشکر.

س: میخواستم بدانم برای اینکه تست hpvبدهم ایا باید مستقیما به ازمایشگاه نیلو بدون نوبت مراجعه کنم؟

ج: بهتر است نسخه داشته باشید

2،همسرم سال گذشته مبتلا به نوع 16و6بودند که امسال hpvتستشان منفی شد. با توجه به اینکه سال گذشته رابطه دهانی نیز داشتمد نگران هستند؟ایا نیاز به آزمایش دیگری هست. اگر امکان دارد متن سوالم را نگذارید. دعای خیر بنده و همسرم همیشه برای شما خواهد بود

ج: نگران نباشید اگر تست تان منفی شده است نشانه پاک شدن ویروس بوده ولی بهتر است نتیجه پاپ اسمیر و کولپوسکوپی تان خبری نیست.

 

آذین

جمعه 9 بهمن 1394 - 20:35

 

سوال:

با عرض سلام. تشکر فراوان بابت پاسخ های دقیقتان

بنده دو سال پیش به زگیل تناسلی 16و11مبتلا شدم. آن زمان رابطه اورال نیز داشتم. پس از دوسال تست اچ پی وی پی سی آر از واژن دادم و منفی بود. آیا این جواب نشاندهنده این است که ویروس در بدن نیست؟یا اینکه برای دهان باید آزمایش جداگانه ای بدهم؟این آزمایش چگونه و با چه هزینه ای هست؟ خواهشمندم سریعا پاسخ دهید. لطف میفرمائید.

جواب:

خیر همان کافی است، فقط برای اینکه اطمینان یابیم که به یک روش FDA approved این تست برایتان انجام شده است. روش انجام تست را برایم بنویسید.

 

افشین

جمعه 7 آبان 1395 - 17:53

 

سوال:

من از انگلیس منچستر هستم از شما یک خواهش دارم ، من چند روزه پیش بیوپسی داشتم از زبانه لوزه و جواب التهاب با ریکتیو هاپرپلازی بود بدون هیچ شواهدی از بدخیمی ، سوال من این است ایا احتمال تغیر هاپرپلازی به سرطان هست یا خیر ، خیلی نگران هستم حتی از زندگی خسته شدم لطفا جوابم را بدی

جواب:

نگران نباشید احتمالش خیلی ضعیف هست.

 

مری

چهارشنبه 6 بهمن 1395 - 13:37

 

سوال:

سلام خسته نباشید

حدود یك ماه پیش اطراف بیضه ی همسرم زگیل هایی ظاهر شد با مراجعه به دكتر پوست فریز شدن و با دادن آزمایش hpv متوجه شدیم كه این ویروس در خون همسرم وجود نداره و منفیه. بعد من رفتم دكتر زنان و با آزمایش پاپ اسمیر، متوجه شدیم كه ژنوتیپ ٣٩ و ٧٣ در من وجود داره. میخواستم ببینم داروی خاصی باید بخورم؟ یا وامسن تاثیری تو از بین رفتنش خواهد داشت؟ و اینكه چند وقت دیگه باید دوباره آزمایش بدم؟ برای بارداری میتونم اقدام كنم یا نه؟ و اینكه احتمال نازایی در صورت ابتلا به این دو ژنوتیپ چقدر هست. خواهش میكنم جواب بدید. ممنون

جواب:

اگر جواب تست پاپ اسمیر تان خوب هست، یک سال بعد برای انجام مجدد تست Co-testing صبر کنید ولی اگر جواب پاپ اسمیرتان هم غیر طبیعی بود باید کولپوسکوپی انجام دهید.

توجه به این نکته مهم است که اکثرعفونت های HPV به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن پاک شده و به کانسر سرویکس تبدیل نمی شوند. پروسه تبدیل سلولهای نرمال سرویکس به سلولهای سرطانی بسیار طولانی بوده و کانسر سرویکس معمولاً در عفونت های پایدار HPV[7] (که عموماً بیش از یک دهه و یا بیشتر طول کشیده) دیده می شود.

مدت زمان پاکسازی HPV های پرخطر از بدن، بدون انجام هرگونه درمان خاص بصورت زیر است:

- طی 8 ماه در 70% موارد پاک می شود.

- طی 12 ماه در 80% موارد پاک می شود.

- طی 18 ماه در 90% موارد پاک می شود.

طولانی ترین زمان پاکسازی مربوط به ویروس HPV 16 است. البته این مدت زمان به قدرت سیستم ایمنی اشخاص بستگی دارد، به خصوص در بیماران مبتلا به HIV، زمان پاکسازی طولانی تر است که باعث پایداری بیشتر عفونت HPV شده و در نتیجه ریسک کانسر سرویکس مهاجم را افزایش می دهد.

فاکتورهای اپیدمیولوژیک موثر در پایداری عفونت با HPV عبارتند از:

- استعمال دخانیات،

- استفاده طولانی مدت از OCPs (یا قرص های ضدبارداری خوراکی)،

- عفونت های همزمان با کلامیدیا،

- عفونت همزمان با HSV type II و یا HIV،

- فاکتورهای تغذیه ای (رژیم های کم پروتئین) و

- وجود عفونت در همسر.

بعد از تشخیص عفونت و مشخص کردن منطقه آلوده با روش کولپوسکوپی، می توان با

 

پرستو فرنود

یکشنبه 8 اسفند 1395 - 17:11

 

سوال:

با سلام

میخواستم بدونم که وقتی از یک نفر ویروس hpv میگیریم به این معنیه که اون فرد هم از کس دیگری گرفته؟

یا به خودی خود در بدنش ب وجود آمده؟

جواب:

راههای انتقال در HPV:

روش انتقال HPV از پوست به پوست بوده و شایعترین راه انتقال آن، تماس جنسی است (شایعترین آلودگی منتقله از طریق تماس جنسی در آمریکا).

 

استفاده از کاندوم ریسک انتقال HPV را (تا 70%) کاهش می دهد، ولی از آنجائیکه نمی تواند بطور کامل پوست یا مخاط منطقه آلوده را پوشش دهد امکان انتقال را به صفر نمی رساند.

هرچه تعداد شرکای جنسی یک فرد بیشتر باشد، امکان آلوده شدن وی به HPV نیز بیشتر می شود.

در موارد بسیار نادر امکان انتقال HPV از مادر به نوزاد (از طریق کانال زایمان) نیز وجود دارد و در صورت وجود زگیل تناسلی توصیه بر آنست که از روش سزارین استفاده شود (باعث ایجاد مشکلات تنفسی و یا ژنیتال شود)

امروزه ثابت شده است که دخترانی که هیچگونه تماس جنسی نداشته اند هم در معرض خطر ابتلا به عفونت HPV هستند.

در دسامبر 2015 اولین گزارش از جداسازی ویروس HPV از آب استخر در رم ایتالیا گزارش شد.

دوز بالایی از DNA ویروس روی نوک انگشت بیمارانی که جدیدأ مبتلا به عفونت ژنیتال HPV شده اند، تشخیص داده شده است.

امروزه مشخص شده است که این ویروس، بسیار پایدار بوده و می تواند روی البسه و سطوح آلوده تا چند روز زنده بماند (افزایش آمار مبتلایان شاغل در آزمایشگاه و کلینیک های زنان و مامایی)

HPV-DNA positivity has been reported in transvaginal ultrasound probes and colposcopes after routine disinfection.

امکان انتقال ویروس از طریق تجهیزات پزشکی وجود دارد. بنابراین امروزه این ویروس جزو Nosocomial infection قرار گرفته است.

بسیاری از مواد ضدعفونی کننده روتین قادر به خنثی سازی ویروس HPV نمی باشند.

بطور کلی تمام ضدعفونی کننده ها با پایه الکل و گلوتارآلدئید روی این ویروس بی تاثیر بوده و باید از ترکیبات هایپوکلریت و یا پر استیک اسید استفاده نمود.

 

عسل

چهارشنبه 23 فروردین 1396 - 05:55

 

سوال:

سلام من به ویروس اچ پی وی 6 و 18 مبتلا هستم، اینجا مواردی رو خوندم که خداروشکر ویروس پرخطر هم رفع شده بوده،میخواستم بدونم واقعا امکانش هست که نوع پرخطر هم برطرف بشه؟چون به من جوری گفتن که این ویروس تا آخر عمرم باهام هست

جواب:

فعلآ شما كاندید كولپوسكوپی هستید و اگر جوابتون خوب بود یك سال بعد مجدد پیگیری می شوید تا ببینیم كه HPV تان منفی می شود یا خیر.

 

سعی كنید سیستم ایمنی تان را تقویت كنید.

 

عسل

چهارشنبه 23 فروردین 1396 - 06:13

 

سوال:

برای کولپوسکوپی باید دستور پزشک داشته باشم؟ یا مراجعه کنم برام انجام میشه؟

جواب:

دستور پزشک لازم است.

 

عسل

چهارشنبه 23 فروردین 1396 - 06:16

 

سوال:

میشه بگین کولپوسکوپی چی هست؟

جواب:

كولپوسكوپی یك معاینه اختصاصی از سرویكس، واژن و وولو با استفاده از دستگاهی به نام کولپوسکوپ می‌باشد. در این روش، به دلیل اینکه سلول‌های دهانه رحم چندین برابر بزرگتر نشان داده می‌شوند، میزان تغییرات سلولی قابل مشاهده است. این معاینه ساده و بدون درد بوده و زمانی انجام می‌شود كه پاپ اسمیر تغییرات سلولی غیر طبیعی را نشان دهد.

colposcopy-1

معاینه کولپوسکوپی به چه منظور انجام می‌گیرد؟

کولپوسکوپی در موارد زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد:

برای زنانی كه یك پاپ اسمیر غیر طبیعی داشته‌اند. پاپ اسمیر، آزمایشی ساده جهت غربالگری سرطان گردن رحم در مراحل اولیه، ردیابی انواع عفونت‌های ناشی از باکتری، قارچ و ویروس در نواحی گردن رحم و مهبل است که از طریق برداشتن نمونه از سلول‌های دهانه رحم و بررسی آن زیر میکروسکوپ، انجام می‌گیرد.

زمانی که تعداد تست‌های غربالگری سرویکس کافی نباشد. این شرایط ممکن است به دلایلی همچون وجود مقدار زیادی خون و یا موکوس در اطراف سرویکس حین انجام تست‌های غربالگری و یا از بین رفتن سلول‌ها حین انجام تست رخ دهد.

بررسی ابتلا به ویروس پاپیلومای انسانی

تعیین دیسپلازی

بررسی دردها و مشكلات واژن یا سرویكس مانند زگیل‌های تناسلی

قبل از كولپوسكوپی

به همراه داشتن نتیجه تست پاپ اسمیر

به تعویق انداختن زمان كولپوسكوپی تا بعد از عادت ماهیانه

اجتناب از فعالیت جنسی و یا وارد كردن داروهای اینتراواژینال و تامپون به داخل واژن از 24 ساعت قبل از معاینه

مصرف ایبوبروفن یا استامینوفن یك ساعت قبل از كولپوسكوپی به منظور كاهش كرامپ

داشتن پوشش آزاد و راحت در روز انجام معاینه

حین كولپوسكوپی

بعد از كولپوسكوپی

درمان

بعد از انجام بیوپسی، نمونه به آزمایشگاه فرستاده می‌شود تا متخصص پاتولوژی آن را بررسی کند. سلول‌های غیر طبیعی كه می‌تواند توسط متخصص مشاهده شود، Cervical Intra-epithelial Neoplasia (CIN) نامیده می‌شود. اغلب CINهای نوع 1 بدون درمان به شرایط طبیعی خود باز می‌گردند در حالی كه نوع 2 و 3 نیاز به درمان دارند. بر اساس شدت عارضه، درمان به دنبال انجام كولپوسكوپی صورت می‌گیرد که روش‌های درمان شامل موارد زیر می‌باشد:

Loop Diathermy: از بین بردن سلول‌های غیر طبیعی با استفاده از حلقه حرارتی

Cryotherapy: از بین بردن سلول‌های غیر طبیعی با منجمد كردن ناحیه سرویكس

Laser Treatment: از بین بردن سلول‌های غیر طبیعی با استفاده از لیزر

 

سارا

دوشنبه 1 خرداد 1396 - 17:14

 

سوال:

سلام در ازامایشگاه شما ازمایش دادم نوشته positive for type 31 میخواستم بدونم تا چه اندازه خطر ناك است و ایا درمان قطعی می شود

جواب:

اگر سیتولوژی (پاپ اسمیر) تان نرمال باشد یک سال بعد co-testing انجام شود. ولی اگر جواب سیتولوژی تان ASC-US و یا بدتر بود به یک متخصص گاینوانکولوژی مراجعه و کولپوسکوپی شوید.

 

آریس

دوشنبه 29 خرداد 1396 - 20:13

 

سوال:

سلام.من اچ پی وی مثبت و نوع 16 داشتم و شبه قبل از انجام کولپوسکوپی،شیاف واژینال کلوژین استفاده کردم.الان توو سایتتون خوندم که 24 ساعت قبلش نباید چیزی استفاده میکردم.ایا باید الان دوباره کولپوسکوپی انجام بدم؟یا اشکالی نداره.جواب کولپوسکوپیم دچار ابهام نمیشه؟ممنونم ازتون

جواب:

نگران نباشید جوابتون که آماده شد برایم بنویسید.

 

آریس

دوشنبه 29 خرداد 1396 - 20:20

 

سوال:

من و همسرم 34 سالمونه،دو ساله که جدا شدیم و الان دوباره به تفاهم رسیدیم و به خاطر بچمون تصمیم به شروع دوباره ی زندگی داریم.اما من به تازگی فهمیدم ویروس شماره 16 دارم.و نمیتونم بهش بگم .اصلا نمیدونم از،ایشون گرفتم یا از اون شخصی که باهاشون در ارتباط بودم توو مدت جداییمون.اصلا هم.نمیتونم الان به همسرم اعلام کنم.چون مسلما باعث مشکلات خونوادگی و از هم پاشیدگی مجدد زندگیمون میشه.راه حلی داره تا بدون در جریان گذاشتنش زندگیمونو شروع کنیم و ایشون مبتلا نشه یا اینکه حتما باید بگم؟که کلا منصرف شم از ازدواج مجدمون باهم.لطفا راهنماییم کنید.ممنوون

جواب:

ابتدا باید کولپوسکوپی شده و دقیق مشخص شود که آیا ضایعه قابل پیگیری دارید یا خیر

اگر تغذیه خوبی داشته باشید و سیگار و قرص ضد بارداری مصرف نکنید و اگر عفونت در ناحیه دهانه رحم دارید بدقت درمان کنید می توانید حداکثر تا 18 ماه این ویروس را از بدنتان پاک کنید.

 

رضا

چهارشنبه 31 خرداد 1396 - 04:42

 

سوال:

با سلام، جواب آزمایش HPV همسرم مثبت و High Risk اون از نوع 66 و Intermediate Risk اون از نوع 53 خواستم ببینم مشكل شون تا چه اندازه حاد است؟ آیا با واكسن و دارو بطور كامل مشكل شون برطرف میشه و اینكه آیا مدت مشخصی برای درمان آن وجود داره؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

جواب:

طبق آخرین ورژن گایدلاین ASCCP ، بیمار فوق بهتر است یک تست پاپ اسمیر بلافاصله انجام دهد. اگر پاپ اسمیر نرمال بود یک سال بعد co-testing انجام شود و بر مبنای جواب آن تصمیمات بعدی گرفته می شود.

به مقاله نحوه پیگیری سیتولوژی منفی توأم با HPV مثبت بر مبنای آخرین دستورالعمل ASCCP

که در همین سایت آمده است برای مطالعه بیشتر مراجعه کنید.

 

مها

سه شنبه 18 مهر 1396 - 11:03

 

سوال:

سلام عرض ادب

من حدودا دو ماه پیش به صورت اتفاقی متوجه پرزهایی قرینه شکل تو ناحیه دهانه واژن شدم

به دکتر جباری مراجعه کردم و تشخیصشون وستیبولار پاپیلوماتوز بود

بعد از اون جهت اطمینان به دکتر کیوان مراجعه کردم و بازهم تشخیص وستیبولار پاپیلوماتوز به من دادن

با سماجت خودم دکتر نجم ابادی منو ارجاع دادن ازمایشگاه ارمین برای تست پی سی ار

با توجه به اینکه دختر بودم ی تیکه نمونه از همون پرز ها با تیغ برداشتن

جواب ازمایش های ریسک ١٦ و ٥٣،٥٤شد

جواب رو بردم دکتر جباری و گفتن احتمال خطای ازمایش هست و نظرشون همچنان به این بود که زگیل نیست

بعد از اون من پیش...

جواب:

یعنی تست HPV بر روی خود نمونه انجام شده است؟ و سه نوع ژنوتیپ مثبت شده است؟؟؟

 

نگرانم

یکشنبه 23 مهر 1396 - 12:31

 

سوال:

ضمنا آزمایش اج پی وی به روش مالتی پلکس پی سی آر اند ریورس لاین بلات هیبریدیزایشن اسی نوشته شده، خانمم دو ماه از بارداریشون گذشته و من از نگرانی در آستانه خودکشی هستم

تاکید میکنم نمیدونم این عفونت از کجا اومده، التماس میکنم کمکم کنید

محل انجام آزمایش شیراز آزمایشگاه دانشبد بوده

البته ابتدا با من تماس گرفتند گفتند ما تو نمونه جیزی پیدا نکردیم بهمین خاطر مجدد با نمونه بیشتر آزمایش را انجام میدیم

جواب:

اینقدر نگران نباشید. من دقیق نفهمیدم که جواب شما برای HPV آخرش به کجا رسید.

بر فرض هم که مثبت باشد به راحتی با تقویت سیستم ایمنی و خوردن پروتئین و چای سبز می توانند سریعتر از بدن پاکش نمائید.

 

نگرانم

دوشنبه 24 مهر 1396 - 16:00

 

سوال:

مدیون شما هستم که جواب دادین.

جواب آزمایش را hpvمثبت با تایپ16 پرخطراعلام کردن، نمونه را به اصرار خودم برداشتن، تکه ای از پوست را که برجستگی ریزی روش بود جدا کرده و به آزمایشگاه فرستادن،، ولی من درکل مورد ارتباط جنسی یا بهداشتی برای گرفتن این عفونت نداشتم و همیشه وسواس داشتم،تنهاموردمشکوک تماس دست با آلت بطورمتقابل با پسر ،اون هم باپوشیدن کاندم فقط یک دفعه 13سال پیش بوده، ضمنا اصل اون برجستگی های شبیه اسکین تگ که توسط پزشک لیزر شد حتی قبل از این تماس و بدون هیچ دلیلی بوجود اومده بودن حدود 16سال پیش،،، الان نمیدونم چرا عفونتی اگه بوده چرارفع نشده؟ از...

جواب:

اولأ امروزه بحث های زیادی در مورد انتقال این ویروس از طریق تماس غیرجنسی هم مطرح است که البته با توجه به اینکه درصد کمی را تشکیل می دهد ولی به هر حال وجود دارد، نظیر:

این احتمال مطرح است که HPV از یک  دوره نهفته غیرقابل تشخیص (Non-detectable dormant state) برخوردار بوده که می تواند سالیان بعد مجدداً فعال شود.

latent infection (as infection dormant in the basal cells not readily detectable by diagnostic assays, but reversible)

این مسئله می تواند توضیحی برای وجود HPV در زنانی باشد که سالیان طولانی فقط یک شریک جنسی داشته اند.

در این دوره امکان انتقال HPV هم وجود دارد.

روش انتقال HPV از پوست به پوست بوده و شایعترین راه انتقال آن، تماس جنسی است (شایعترین آلودگی منتقله از طریق تماس جنسی در آمریکا).

استفاده از کاندوم ریسک انتقال HPV را (تا 70%) کاهش می دهد، ولی از آنجائیکه نمی تواند بطور کامل پوست یا مخاط منطقه آلوده را پوشش دهد امکان انتقال را به صفر نمی رساند.

هرچه تعداد شرکای جنسی یک فرد بیشتر باشد، امکان آلوده شدن وی به HPV نیز بیشتر می شود.

در موارد بسیار نادر امکان انتقال HPV از مادر به نوزاد (از طریق کانال زایمان) نیز وجود دارد و در صورت وجود زگیل تناسلی توصیه بر آنست که از روش سزارین استفاده شود.

امروزه ثابت شده است که دخترانی که هیچگونه تماس جنسی نداشته اند هم در معرض خطر ابتلا به عفونت HPV هستند.

در دسامبر 2015 اولین گزارش از جداسازی ویروس HPV از آب استخر در رم ایتالیا گزارش شد.

دوز بالایی از DNA ویروس روی نوک انگشت بیمارانی که جدیدأ مبتلا به عفونت ژنیتال HPV شده اند، تشخیص داده شده است.

امروزه مشخص شده است که این ویروس، بسیار پایدار بوده و می تواند روی البسه و سطوح آلوده تا چند روز زنده بماند (افزایش آمار مبتلایان شاغل در آزمایشگاه و کلینیک های زنان و مامایی)

امکان انتقال ویروس از طریق تجهیزات پزشکی وجود دارد. بنابراین امروزه این ویروس جزو Nosocomial infection قرار گرفته است.

بسیاری از مواد ضدعفونی کننده روتین قادر به خنثی سازی ویروس HPV نمی باشند.

بطور کلی تمام ضدعفونی کننده ها با پایه الکل و گلوتارآلدئید روی این ویروس بی تاثیر بوده و باید از ترکیبات هایپوکلریت و یا پر استیک اسید استفاده نمود.

بنابراین ممکن است راههای دیگری هم باشد که ما هنوز نمی دانیم.

بنابراین درگیری ذهنی که چطور مبتلا شده اید هیچ کمکی به درمان شما نمی کند.

الان باید سعی کنید در فاصله یک سال از زمان انجام آزمایش اول این تست را منفی کنید، از جمله :

تقویت سیستم ایمنی با مصرف ترکیبات پروتئینی و چای سبز

عدم استعمال دخانیات (بخصوص قلیان)

کاهش تماس جنسی و استفاده از کاندوم در هنگام سکس

انجام تمرینات ورزشی منظم برای تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس

 

نگرانم

سه شنبه 25 مهر 1396 - 07:52

 

سوال:

ضمن آرزوی تندرستی برای شما و تشکر از اینکه وقت ارزشمندتان را برای آگاهی بخشی به جامعه میگزارین، اگه در مورد نگرانی من از بابت همسرم هم بگید چکار کنم یک دنیا ممنون میشم، دو بار پاپ اسمیر دادن که آخریش 2سال پیش بوده و هر دو نرمال، از اون به بعد گرفتاری های آی وی اف و... اجازه نداد کاری انجام بدن، الان هم دو ماهه باردار هستن، آیا ممکنه ایشون ویروس رو نگرفته باشن یا پاک شده باشه؟ میشه پاپ اسمیر و تست تا بعد از زایمان 8،،9ماه دیگه انجام بشه ؟ البته خدا رو شکر ایشون هیچوقت ضایعه مشکوک به زگیل پیدا نکردن، و اینکه تستی که برای خودم انجام شده و در سوال اولم روش...

جواب:

بله بعد از زایمان بدنبال پیگیری تست پاپ اسمیر و HPV باشید.

 

سایه

پنجشنبه 4 آبان 1396 - 14:18

 

سوال:

سلام مجدد

من مبتلا به ویروس hpv16 هستم و Cin11 داشتم كه عمل leepانجام دادم آیا امیدی هست كه این ویروس از بین بره؟ممنون

جواب:

بله ، ولی باید سیستم ایمنی تان را تقویت کنید.

 

ایرانا

پنجشنبه 4 آبان 1396 - 21:41

 

سوال:

سلام و عرض ادب

واقعا از زحمات مسئولین نیلو تشکر میکنم چون هرزمان مشگلی داشتم صبورانه و صمیمانه یاریم کردند.

بنده سه سال پیش ازمایش اچ پی وی دادم که متاسفانه سوش 16 بود. یکسال بعد آزمایش من از شهرستان به آزمایشگاه شما فرستاده شد و منفی بود. سال اول که آزمایشم مثبت شد کولپوسکوپی شدم که تغئیرات کوئلوستیک خفیف گزارش شد و دکتر گفت فقط 6ماه یکبار پاپ بده..من همچنان پس از منفی شدن آزمایش باز هم پاپ لیکوئید را انجام دادهام. حال سوال من این هست...

الان 38سال دارم و قصد بارداری دارم آیا امکان برقراری رابطه بدون کاندوم دارم؟؟ترسم از این هست که نکنه دوباره مبتلا...

جواب:

بهتر است برای رفع نگرانی واکسن بزنید. و بهترین واکسن گارداسیل نه گانه است.

 

Dena

جمعه 5 آبان 1396 - 15:07

 

سوال:

سلام خدمت پزشگان محترم نیلو

در اصفهان هیچ آزمایشگاهی برای انجام pcr برای ویروس اچ.پی .وی برای آقایان وجودندارد اما گفته اند برای آقایان از ادرار هم میشود نمونه برای این ویروس گرفت .آیا درست است ؟

جواب:

به آزمایشگاه سینا اصفهان مراجعه نموده و از ترشحات مجرا (Urethra) نمونه برداری انجام شود.

 

بابك

شنبه 13 آبان 1396 - 16:19

 

سوال:

سلام با عرض خسته نباشید

به تازگی همسرم تست hpv داده و جواب مشخص كرده كه دارای ژنوتیپ های ١٦ و ١٨ می باشد،قبلاً فریز انجام داده،الان ولی زیگیل ندارند در ناحیه تناسلی،با وجود اینكه ما با هم ارتباط داشتیم ایا من هم دارم؟

بله، امکانش هست که شما هم داشته باشید.

و این كه خانمم چه مدت طول میكشه كه كاملاً خوب بشن و علایم دیگه ظاهر نشوند?

در 95% موارد طی 12 الی 18 ماه پس از ورود ویروس به بدن از بدن پاک می شود.

وهمچنین ما ارتباط دهانی و مقعدی داشتیم یه توضیح كامل بدین،تشكر منتظر جواب هستم

توصیه می کنم هر دویتان واکسن بزنید.

 

 

مجتبی

شنبه 13 آبان 1396 - 19:47

 

سوال:

سلام و عرض ادب

من آزمایش hpv انجام دادم و نتیجش مثبت شده و نوع های 31 و 6 و70 را تشخیص دادند.جوابش را پیش یک متخصص بیماری های عفونی بردم و ایشون گفتند اصلا نگران نباشم و قابل انتقال به همسرت نیست اما اطمینان نکردم و چند روز بعد پیش یک متخصص دیگه رفتم اما ایشوم کاملا متغیر نظر دادن و گفتند قابل انتقال هست و احتمال اینکه همسرتون به سرطان دهانه رحم مبتلا بشه هست.لطفا منو راهنمایی کنید که جواب آزمایشم چطور هست و چه باید بکنم.مشکلم خودم نیست بلکه تمام نگرانیم اینه که همسرم را آلوده کنم و ضمنا یک ماه دیگه عقدم هست.و حسابی بهم ریختم

جواب:

فقط نوع 31 کمی جای نگرانی دارد و تا زمانیکه منفی نشده است (با تقویت سیستم ایمنی زودتر پاک می شود)، امکان انتقال وجود دارد.

 

مجتبی

چهارشنبه 17 آبان 1396 - 06:42

 

سوال:

سلام.

آیا به غیر از نمونه برداری از خود زگیل راه دیگری هم هست برای تشخیص این ویروس در بدن؟؟؟

جواب:

اگر منظور درمان زگیل است ما نیازی به دانستن ژنوتیپ این ویروس نداریم. ولی اگر ریسک کانسر ناشی از high risk HPV مدنظر است ، تست ترشحات دهانه رحم و واژن از زنان و تست ترشحات مجرا در آقایان.

 

محمد

چهارشنبه 1 آذر 1396 - 15:38

 

سوال:

سلام وقت بخیر.بنده با مشاهده ضاعده هایی در نواحی تناسلی به پزشک پوست مراجعه کردم ایشون زگیل تشخیص دادن و فریز کردن و گاهی بصورت ضاعده های ریز عود میکنن و با اسید خودم میسوزنم ولی این روند رشد ادامه داره.تنها پزشک برای من تست hpv نوشتن و نوع اون مشخص نشده.جواب تست مثبت بوده.لطفا راهنمایی بفرمایید به چه متخصصی مراجعه کنم‌و چه آزمایشی برای من بنویسن ک بتونم نوع این ویروس رو تشخیص و درمانو شروع کنم.بیشتر نگران خانمم هستم ایشونم نتیجه آزمایششون مثبت بوده.سپاس از محبت شما

جواب:

جواب دقیق آزمایش و ژنوتیپ مثبت گزارش شده و همینطور نوع نمونه گیری را برایم بنویسید.

 

سارا

شنبه 11 آذر 1396 - 09:23

 

سوال:

سلام وقت بخیر من خرداد ماه تست پاپ ادم و متوجه ویروس 16-39-45 شدم و تغییرات سلولی ب دجه پایین داشتم و کولپوسکوپی انجام شد و cin1 گزارش شد . الان 2 ماه هست که قارچ شیتاکه میخورم و مجدد بعد از 6 ماه پاپ دادم میخواتم ببینم واقعاالان چه اقدامی برای بهبودی میتونم انجام بدم دکتر میگه فعلا باد صبر کنی شاید تغییرات به حالت عادی برگرده اما من نگران هستم بد تر بشه لطفا کمکم کنید

جواب:

یک سال بعد از انجام کولپوسکوپی تان یک تست co-test انجام دهید. سعی کنید سیستم ایمنی تان را تقویت کنید (با مصرف چای سبز و ترکیبات غنی از فولات.

امروزه مشخص شده است که غذاهای غنی از فولات یا ویتامین B9 (که بهتر است با فرم سنتتیک آن یعنی اسید فولیک افتراق اش دهیم) رل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به عفونت با HPV 16 و دیسپلازی دهانه رحم دارد. این نکته در مورد مصرف اسیدفولیک بصورت سنتتیک جهت پیشگیری از ابتلاء به HPV اثبات نشده است.

بنابراین غذاهای غنی از فولات نظیر مارچوبه ( asparagus)، لوبیا قرمز، بروکلی، عدس (lentils)، بامیه (okra)، کلم دکمه ای (brussels sprouts)، نخود فرنگی، نخود ایرانی (chickpeas)، آووکادو، اسفناج، پرتقال، گواوا (guava)، خربزه درختی (papaya)، مانگو، موز، انار (pomegranate)، کاهو، گل کلم، کلم و ماش (mung beans) در این بیماران توصیه می شود.

 

هلیكس

شنبه 11 آذر 1396 - 22:36

 

سوال:

سلام من تست hpv دادم و توی جوابش برام نوشته result : positive for one or more hpv probably high risk genotype ( s (

و یه سری توضیحات دیگه پایین داده انواع شماره های اچ پی وی رو نوشته high risk و low risk

و اخرین جمله بعد از شماره ها نوشته in the case of not typeable or negative . The reason could be either low virus copy number in the sample or genotype other

than what mentioned in earlier

لطفا كمكم كنید و بگید جواب ازمایشم چیه

جواب:

نحوه گزارش نشان دهنده آن است که روش فوق FDA approved نیست. نگران نباشید.

 

هلیكس

یکشنبه 12 آذر 1396 - 08:32

 

سوال:

ولی اچ پی وی دارم درسته ؟ ننوشته كدوم نوعش رو

جواب:

بله

 

محمد

پنجشنبه 16 آذر 1396 - 14:31

 

سوال:

سلام

میخواستم بدونم این دوره هایی که واسه پاکسازی ویروس مشخص کردین شامل مردها هم میشه؟

جواب:

در مردان سریعتر رخ می دهد.

 

سارا

جمعه 17 آذر 1396 - 14:42

 

سوال:

سلام. من حدود 6 7 سال پیش متوجه یک زایده زگیل مانند درست در دهانه واژنم شدم. متخصص زنان رفتم برام فریز کرد. کمی بعدش متوجه دوتا زایده زگیل مانند انتهای زبانم(سمت راست) شدم متخصص پوست رفتم و فریز کردم بعدش تا الان متوجه زایده دیگه ای نشدم ولی بعد از اون مرتب تست پاپ اسمیر انجام میدم و همیشه هم منفی بوده.

آیا تست پاپ اسمیر از تست HPV جدا هست؟

بله

توی آزمایش پاپ اسمیر من هیچ وقت HPV یا نوعش رو نزده. سوال دیگه ام اینه به جز تغذیه درست آیا ورزش هم به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنه؟

بله

خیلی ممنونم که جواب میدین و ما رو از نگرانی درمیارین.

 

سارا

شنبه 18 آذر 1396 - 10:34

 

سوال:

سلام. روی همون نمونه ای که برای آزمایش پاپ اسمیر گرفته میشه نمیشه تست hpv رو انجام داد؟ یعنی خودم باید درخواست بدم؟

اگر نمونه بصورت Liquid Base باشد بله می توان انجام داد.

یک مقاله ای توی سایتتون هست که زگیل با پاپیلوما فرق داره. آیا اصلا ممکنه مورد من زگیل نبوده و پاپیلوما بوده؟

پاپیلوما با معاینه کلینیکی تشخیص داده می شود.

من روی زبانم هم داشتم دوتا. پاپیلوما روی زبان هم ایجاد میشه؟

خیلی بندرت

ممنون میشم همه سوالاتم رو جواب بدین

 

Sepehr

دوشنبه 20 آذر 1396 - 16:20

 

سوال:

با سلام.

و خسته نباشید.من مرد هستم ۲۵ ساله حودا چهار ماه پیش متوجه سه عدد زیگیل روی آلت خودم شدم که با مراجعه به دکتر بهم محلول پدوفیلین ۲۵ درصد دادند.وقتی زدم بعد از چند بار رفتند اما بعدش ماهی یک دوتا میزنه.پزشکم میگه این ویروس کلا از بین هیچ وقت نمیره.ولی الان توی سایت شما خوندم که تا هشت ماه و یا دوسال از بین میره.واقعا نمیدونم چیکار کنم.میخوام ازدواج کنم موندم چیکار کنم .ممنون از پاسخ دهی شما

جواب:

بستگی به قدرت سیستم ایمنی تان دارد. در مردان سریعتر از زنان این ویروس ها پاک می شوند.

توصیه به زدن واکسن می کنم.

 

سایه

سه شنبه 21 آذر 1396 - 05:05

 

سوال:

سلام ممنون كه جواب سوال هامون میدید

واقعا این ویروس ممكنه یك روز از بدن خارج بشه؟

بله

بعضی از دكتر ها میگن هیچوقت این ویروس دفع نمیشه؟

بستگی به سیستم ایمنی تان دارد و فقط در 5 الی 10% افراد این ویروس بیشتر از 18 ماه در بدن باقی می ماند.

ممنون

 

منصوره

سه شنبه 21 آذر 1396 - 14:21

 

سوال:

سلام.. مممنونم از محببتون که سوالات را جواب میدین ؟

من به اعتقاد پزشکم مبتلا به زگیل تناسلی هستم. پاپ اسمیر و hpv دادم. به نظر شما در چه صورتی نیاز به کلپوسکوپی هست؟ من خیلی نگرانم.

یک سوال دیگه هم داشتم برای اینکه متوجه بشن داخل واژن هم زده چه اقداماتی باید انجام گیرد؟ سپاسگزارم

جواب:

جوابتان که آماده شد برایم بنویسید.

بطور کلی در موارد ذیل طبق گایدلاین ASCCP بیمار کاندید کولپوسکوپی می شود:

- جواب سیتولوژی آنها LSIL و یا وضعیتی شدیدتر گزارش شده باشد (صرف نظر از جواب HPV)،

- اینکه تست HPV شان (HPV 16 و HPV 18) مثبت شده بود (صرف نظر از جواب سیتولوژی)،

- سیتولوژی ASC-US و با هر ژنوتیپ مثبت HPV

 

سارا

چهارشنبه 22 آذر 1396 - 15:48

 

سوال:

سلام و عرض ادب ، ممنون‌از پاسخگوییتون

عذر میخوام میخواستم‌ بدونم‌ واکسن گارداسیل ۹گانه را از کجا میتوان تهییه کرد ؟ خواهشمند پاسخ هستم

جواب:

از کشورهای اروپایی و امارات

 

...

دوشنبه 27 آذر 1396 - 12:32

 

سوال:

سلام

روز بخیر

من پارسال اسفند ماه آزمایش پاپسمیر انجام دادم

ویروس اچ پی وی مثبت بودتایپ ۱۶ بعد از اون کلپوسکوپی رو انجام دادم

وقتی پزشک جواب رو دید یه نفس عمیق کشید گفت خدار و شکر گفتم یعنی چی خانم دکتر گفتند خیالم و راحت کردی

خیالت راحت باشه

اصلا به من توضیح ندادن که چی به چیه ؟

پرسیدم میتونم رابطه داشته باشم گفتن آره موردی نیست

واکسن هم به موقع در ۳ نوبت زدم

همسرم ولی واکسن نزده

آنقدر گنگ که حد نداره

۱ ماه پیش پاپسمیر دادم گفتند همه چی آکیه مشکلی نیست فقط یه اوفونت جزئی داری

من نمیدونم الان خوب شدم ؟ نشدم ؟

بعضی وقتا انقدر هیچی نمیدونم...

جواب:

قسمت Diagnosis در نتیجه کولپوسکوپی و نتیجه پاپ اسمیر جدیدتان را برایم بنویسید.

 

بهزادنیا

پنجشنبه 30 آذر 1396 - 11:31

 

سوال:

سلام ...مرسی بابت جواب دادنتون ...من ٢٩ سالمه دوماهه پیش بالای فرجم چند دونه زگیل زد ک رفتم متخصص زنان گفتن ک زگیله بیا واست فریز کنم حالا خودم شروع کردم ب درمان با سرکه ک داره جواب میده ...حالا چنتا سوال داشتم اول اینکه میگن زیر ٣٠ سال لازم نیس تایپشو مشخص کنم این درسته؟؟

بله

دوم این ویروس تا کی میتونه در بدن من بمونه؟؟؟

بین 8 تا 18 ماه در 95% افراد پاک می شود.

سوم از چ فرص ویتامینی استفاده کنم؟؟

بیشتر سعی کنید تغذیه خوب داشته باشید و چای سبز هم موثر است.

 

Negaran

جمعه 1 دی 1396 - 08:00

 

سوال:

سلام روز بخیر و ارزوی سلامتی برأی همه دوستان من حدودا چهار ماه پیش با یه خانومی رابطه داشتم و الان متوجه شدم ك اون خانم زگیل تناسلی داشته اون زمان والانم بعد أر چهار ماه هیچ نشونه ای تو من نیست میخواستم ببینم امكانش هست ك منتقل نشده باشه و اینكه مبتونم رابطه داشته باشم

جواب:

از آنجائیکه وجود high risk HPV در آقایان معمولأ بدون علامت بوده و از آنجائیکه همزمانی وجود low risk HPV (بصورت زگیل تناسلی) و high risk HHPV در یک خانم زیاد است بهتر است برای اطمینان خاطر ابتدا یک Urethral Discharge for HPV انجام داده و در صورت منفی شدن نگرانی تان برطرف شود.

 

Negaran

یکشنبه 3 دی 1396 - 21:06

 

سوال:

این ازمایشUrethral Discharge for HPV رو كجا میتونم انجام بدم ساكن كرج هستم؟

به روش Cobas HPV فکر نمی کنم در کرج قابل انجام باشد.

و میخواستم بگم ك حدودا سه ماه ك فهمیدم تمام چیزایی ك باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف كردم منتظر شدم علائمی نشون بده اما تا الان علائمی ندیدم امكانش هست اصلا نگرفته باشم؟

احتمال نگرفتن شما خیلی زیاد است.

 

مهسا

جمعه 1 دی 1396 - 16:32

 

سوال:

سلام.وقت بخیر.من کمتر از یک ماهه عقد کردم و الان متوجه شدم که همسرم ۱۰ سال پیش زگیل تناسلی داشتن. و بعد از درمان عود دوباره نداشتن.میخواستم بپرسم ایا ایشون هنوز ناقل hpvهستن و ایا لازمه من آزمایش بدم ؟رابطه ما در حد سکس دهانی بوده تا حالا

جواب:

احتمال ناقل بودن بیماری ضعیف است.

 

حسن

دوشنبه 4 دی 1396 - 14:51

 

سوال:

با سلام. ممنون واسه وقت گذاشتنتون.

خانم من رفته آزمایش زاده و جواب آزمایش نشون داده ایشون hpv 16 دارن. این بیمارى چه قدر خطرناك هست. با توجه به این كه سن ایشان ٢٤ سال هست خیلى خیلى نگران است. درمان این بیمارى چه جورى؟ آیا من هم باید برم آزمایش بدم؟ آیا من هم مبتلا به hpv 16 هستم؟ سیستم ایمنى ایشان ضعیف هست. چه جورى باید سیستم ایمنى رو قوى كنیم. همه جا میگن هیچ درمانى وجود نداره و تا آخر عمر تو بدن مى مونه. ممنون میشم اگه راهنماییم كنیم

جواب:

اینقدر نگران نباشید، یک مقاله در زمینه درمان HPV در بخش برای بیماران است ، آنرا بخوانید.

با تقویت سیستم ایمنی تان (مثل استفاده از سبزیجات غنی از فولات و چای سبز و ...) این ویروس از بدنتان پاک می شود.

واکسن را هم تجویز می کنم.

 

کیانا

-دوشنبه 4 دی 1396 - 16:56

 

سوال:

سلام دکتر

وقت به خیر

من مبتلا به تایپ 16/53/66 هستم

نتیجه تست از ترشحات واژن بوده

با توجه به اینکه ویرجینم و 34 سال سن دارم

امکان الوده بودن دهانه رحم در من هست؟

ابتدا باید کولپوسکوپی شوید ،

از متخصصین نظرات متفاوتی شنیدم و برام جای سواله که با توجه به های ریسک بودن پاپ برای من نیاز هست یا خیر؟

خیر ، مستقیم کاندید کولپوسکوپی هستید.

اقای دکتر تشخیص در این بیماری افتراقیه برای کسی که ضایعه نداره و دختر هست؟

کولپوسکوپی حداقل از چهار ناحیه در دهانه رحم

ایا من با شریک خودم میتونم ازدواج کنم . یا به صلاح هست دخول انجام نگیره تا زمان برطرف شدن؟

هر چی تماس جنسی کمتر باشد سریعتر بهبود می یابید.

های ریسک در اقایون چقدر خطرناکه . امکان سرطان الت چقدر هست؟

50-60% در صورت باقی ماندن ویروس بیش از 2 سال

داروی Lopinavir که برای درمان ایدز هست . چقدر تو اچ پی وی تاثیر...

بعضی از مقالات به موثر بودن ان اظهار می کنند ولی هنور مراحل کارآیی بالینی خودش را پاس نکرده..